Četvrta ecommerce konferencija u organizaciji trgovaca održat će se 7. listopada ove godine, a bogati program moći ćete pratiti uživo na licu mjesta ili online.

CRO Commerce 2020 konferencija ostala je zapamćena kao posljednji veliki LIVE događaj prije totalnog zatvaranja (lockdowna – ožujak 2020.), gdje smo okupili brojne predavače i paneliste na temu – SVE JE U POVJERENJU, uz keynote speakera koji je pokrenuo Safe.Shop oznaku povjerenja (Jorij Abraham).

Prošlogodišnja konferencija je prvi veliki eCommerce event održan poslije pandemije, na temu – STAY CONNECTED. Na njemu ste mogli čuti i rezultate novog istraživanja web kupaca u Hrvatskoj (n=>4000), predstavljanje novog trustmarka eCommerce Hrvatska, novitete iz ecommerce svijeta i zakonske promjene u trgovanju, a idući dan je bio rezerviran za edukativne online radionice.

Ove godine očekujemo najveće izdanje ove konferencije do sada. Više od 300 posjetitelja uživo + online streaming, bogat sadržaj i zanimljiva predavanja domaćih i stranih predavača. Tema konferencije je EXPERIENCE THE FUTURE, a konferencija će se održati 7.10.2022. 

Rezervirajte datum 7.10.2022. za najvažniji ecommerce događaj u Hrvatskoj.


Svi punopravni članovi Udruge ostvaruju jednu besplatnu kotizaciju ako se prijave do 7.8. Svoj kod za besplatnu kotizaciju možete zatražiti na email: udruga@ecommerce.hr

Posjetite web konferencije za više informacija i iskoristite kod EARLYBIRD-CC30 za 30% popusta na ulaznice do 7.8.

Više informacija i detaljan program, očekujte uskoro


powered by Paket24

CRO Commerce 2022

 Četvrta konferencija u organizaciji trgovaca

7.10.2022. Kraš Zagreb ili online

EXPERIENCE THE FUTURE

O Autoru

Kristina Matić
Assistant Manager @ eCommerce Hrvatska

Komentari

Odgovori

Želiš vidjeti vlastitu web trgovinu na popisu? Postani član!

Sve je u povjerenju! Pridruži se Udruzi i pokažite kupcima da ste pouzdani web trgovac. Punopravno članstvo uključuje besplatnu Trusted Shop certifikaciju.
>