A1

Vrtni put 1, 10000 Zagreb

Tel: 0914692146

Email: sven.stanicic@a1.hr

Ukratko:

A1 Hrvatska dio je A1 Telekom Austria Grupe – vodećeg pružatelja digitalnih usluga i komunikacijskih rješenja u centralnoj i istočnoj Europi. A1 Telekom Austria Grupa djeluje u sedam zemalja te zajedno pružamo usluge za približno 24 milijuna korisnika. I A1 Hrvatska ponosi se svojim brojkama – zapošljavamo oko 2000 ljudi te se svakodnevno brinemo o potrebama 2 milijuna korisnika.
Adria Supply

Čačkovićeva 33

Tel: 0917323888

Email: info@adriasupply.com

Ukratko:

ADRIA SUPPLY – SUPPLYING FUN TIMES

Suvremena višejezična webshop platforma za bezbrižno on-line naručivanje namirnica, vina i delicija s besplatnom dostavom na plovila, marine, apartmane, domove…

Preko 60 000 artikla, klikni, provjeri, pronađi, kupi, izbjegni gužve u prometu i na kasi Adria Supply radi za Vas!


Adroit

Dr. Matije Vlačića 105/A, 23000 Zadar

Tel: 095 514 5599

Email: info@adroit.hr

Ukratko:

Tvrtka Adroit j.d.o.o. započela je s radom u Hrvatskoj 2018. godine. Naš zadatak je proizvodima koje svakodnevno koristite dodati nove funkcionalnosti s fokusom na “pametnim kućama” uz inteligentne sustave. Naš portfelj uključuje asortiman pametnih proizvoda koji koriste napredne tehnologije i tako omogućavaju nova područja upotrebe. U suradnji s priznatim i renomiranim svjetskim brandovima nudimo vrhunske tehnološke proizvode koji vam pružaju osjećaj sigurnosti i kontrole u Vašem domu.


Advent d.o.o.

-

Tel: 52688254

Email: info@advent.hr

Ukratko:

Tvrtka ADVENT d.o.o posluje od 1993. g. i od prvih dana svog postojanja usmjerena je na područje distribucije zdrave hrane, kao jedne od prvih tvrtki na ovom području u Hrvatskoj.


Affirmation.boutique

Čalogovićeva 22

Tel: 0953535599

Email: afirmacijskizid@gmail.com

Ukratko:

U našem boutique-u naći ćete kreativan izbor detalja, posebnih naljepnica, personaliziranih grafika i pozadina inspiriranih pozitivnim mislima sa željom da vlastitu ljubav spram života prenesemo i u vaš prostor. Sve sami osmišljavamo, dizajniramo te proizvodimo za vas. A vi onda kreirate svoj svijet. Po vašoj mjeri.


AGRO SIMPA d.o.o.

Novoselska 169/b

Tel: 44719435

Email: ivan.zoretic@agrosimpa.hr

Ukratko:

Tvrtka Agro Simpa d.o.o. u svojim maloprodajama nudi sve za poljoprivredu, pčelarstvo, vrt i domaćinstvo. Širok asortiman robe te najpovoljnije cijene rezultat su našeg uspjeha, te smo stalnim usavršavanjem djelatnika, obnovom voznog parka i informatičkom modernizacijom postigli da smo najveći lanac trgovina poljoprivrednom opremom u Sisačko-moslavačkoj županiji. Sve poslovne jedinice povezane su računalnim sustavom čime se prati zaliha na dnevnoj razini kako bi kupcu uvijek na raspolaganju bili traženi artikli ili omogućena posebna narudžba iz centralnog skladišta.


Akademija disanja

Banovička 42, 10040 Zagreb

Tel: 0993172489

Email: mirfil.metali@gmail.com

Ukratko:

Akademija disanja kroz edukaciju omogućuje da znanstvene spoznaje o učinkovitom disanju i njihova praktična primjena nađu put do svakog pojedinca željnog promjene kako bi bio sretniji i ispunjeniji životnom energijom.
1 2 3 27