A1

Vrtni put 1, 10000 Zagreb

Tel: 0914692146

Email: sven.stanicic@a1.hr

Ukratko:

A1 Hrvatska dio je A1 Telekom Austria Grupe – vodećeg pružatelja digitalnih usluga i komunikacijskih rješenja u centralnoj i istočnoj Europi. A1 Telekom Austria Grupa djeluje u sedam zemalja te zajedno pružamo usluge za približno 24 milijuna korisnika. I A1 Hrvatska ponosi se svojim brojkama – zapošljavamo oko 2000 ljudi te se svakodnevno brinemo o potrebama 2 milijuna korisnika.Adria Supply

Čačkovićeva 33

Tel: 0917323888

Email: info@adriasupply.com

Ukratko:

ADRIA SUPPLY – SUPPLYING FUN TIMES

Suvremena višejezična webshop platforma za bezbrižno on-line naručivanje namirnica, vina i delicija s besplatnom dostavom na plovila, marine, apartmane, domove…

Preko 60 000 artikla, klikni, provjeri, pronađi, kupi, izbjegni gužve u prometu i na kasi Adria Supply radi za Vas!


Adroit

Dr. Matije Vlačića 105/A, 23000 Zadar

Tel: 095 514 5599

Email: info@adroit.hr

Ukratko:

Tvrtka Adroit j.d.o.o. započela je s radom u Hrvatskoj 2018. godine. Naš zadatak je proizvodima koje svakodnevno koristite dodati nove funkcionalnosti s fokusom na “pametnim kućama” uz inteligentne sustave. Naš portfelj uključuje asortiman pametnih proizvoda koji koriste napredne tehnologije i tako omogućavaju nova područja upotrebe. U suradnji s priznatim i renomiranim svjetskim brandovima nudimo vrhunske tehnološke proizvode koji vam pružaju osjećaj sigurnosti i kontrole u Vašem domu.


Affirmation.boutique

Čalogovićeva 22

Tel: 0953535599

Email: afirmacijskizid@gmail.com

Ukratko:

U našem boutique-u naći ćete kreativan izbor detalja, posebnih naljepnica, personaliziranih grafika i pozadina inspiriranih pozitivnim mislima sa željom da vlastitu ljubav spram života prenesemo i u vaš prostor. Sve sami osmišljavamo, dizajniramo te proizvodimo za vas. A vi onda kreirate svoj svijet. Po vašoj mjeri.


Akademija disanja

Banovička 42, 10040 Zagreb

Tel: 0993172489

Email: mirfil.metali@gmail.com

Ukratko:

Akademija disanja kroz edukaciju omogućuje da znanstvene spoznaje o učinkovitom disanju i njihova praktična primjena nađu put do svakog pojedinca željnog promjene kako bi bio sretniji i ispunjeniji životnom energijom.

All Mall

Božidara Magovca 39, 10000 Zagreb

Tel: 01/6217-808

Email: allmall@allmall.hr

Ukratko:

Internet trgovina sa velikim izborom proizvoda iz kategorija bijele tehnike, malih kućanskih aparata, audio i video, GPS, informatičke opreme, alata, glazbenih isntrumenata itd.

Asortiman svakodnevno širimo i prilagođavamo potrebama naših klijenata.

Naši prodajni agenti sa više od deset godina iskustva rado će Vam pružiti dodatne informacije o proizvodima te Vas savjetovati prilikom kupnje. Važno nam je da kupnjom budete zadovoljni.

Argentum

Klaićeva 23, 10000 Zagreb

Tel: + 385 (0)1 6418 380

Email: info@argentum.com.hr

Ukratko:

Hrvatski lanac srebrnarnica ARGENTUM ima najveći izbor srebrnog nakita u zemlji, izrađenog od strane najcjenjenijih majstora zlatara, a u ponudi je i nakit od čelika, ručni satovi svjetski poznatih brandova kao i mogućnost narudžbe zlatnika i srebrnjaka sa tradicionalnim i povijesnim motivima.


Argentum Vita d.o.o.

Vrapčanska 175/2, Zagreb

Tel: 922458716

Email: info@argentumvita.hr

Ukratko:

Firma Argentum Vita d.o.o. je direktni uvoznik nakita od srebra, koralja, školjki, drveta, čelika, metala, bisera, raznog poludragog kamenja i repromaterijala za izradu nakita.


Arija Nova d.o.o.

Miroslava i Janka Perice 59B, 23000 Zadar

Tel: 023 31 60 60

Email: info@arijanova.hr

Ukratko:

Osnovni prioritet nam je zadovoljstvo naših klijenata. U našoj ponudi nudimo klima uređaje svjetskih brendova: DaikinMitsubishi ElectricGreeSinclairVivax i Azuri. Držimo korak s tehnološkim novitetima te implementiramo sva nova znanja kako bi poboljšali energetsku učinkovitost i brigu o zaštiti okoliša.

Dugogodišnjim radom usvojili smo brojna tehnička znanja koja koristimo kako bi ostvarili želje klijenata.Cilj nam nije samo prodaja klima uređaja, već i njihova ugradnja pri čemu posebnu pozornost usmjeravamo na to da uređaji budu skladni te da se uklope kao moderni dio interijera vašeg doma ili radnog prostora.

Ono što vam možemo ponuditi je:

* širok asortiman vrhunskih klima uređaja
* ljubazno i stručno osoblje
* odličan omjer cijene i kvalitete
* kvalitetan servis i tehnička podrška
* brz i korektan odaziv na reklamacije


Art rasvjeta

Ozaljska 73,Zagreb

Tel: 3697-901

Email: anel@art-rasvjeta.hr

Ukratko:

Bogata ponuda svih vrsta rasvjetnih tijela od lustera, visilica, plafonjera, reflektora i halogenih lampi do različitih modela stajaćih, stolnih, zidnih, podnih, dječjih svjetiljaka i led rasvjete zadovoljiti će i one najizbirljivije. Posebna je prednost u raznolikosti dizajna, pa svjetiljkama iz našeg salona možete opremiti vrlo moderno uređen prostor kao i onaj u klasičnom ili rustikalnom stilu.
Asterion doo

Laginjina 20 51000 Rijeka

Tel: 51514958

Email: asterion@asterion-violette.com

Ukratko:

U svim poslovnim i drugim prigodama oplemenite Vaše interijere ekskluzivnom dekoracijom od svježeg, suhog ili svilenog cvijeća, umjetnim sobnim biljem,…
Dostava cvijeća Rijeka, Hrvatska i cijeli svijet

Neka Vaše vjenčanje bude posebno!

Obratite nam se s povjerenjem – rado ćemo Vam pružiti savjet!
U dogovoru s našim ljubaznim aranžerima, odaberite nešto iz široke i nadasve posebne ponude cvjetnih uradaka i drugih dekoracija za Vaše vjenčanje!

Povjerite nam dekoriranje Vašeg doma, crkve, matičnog ureda, restorana i drugih vjenčanih prostora kao i automobila… …u Vašim najsvečanijim trenucima!

U svim prigodama odaberite kupovinu ili najam naših dekoracija (rent-a-decoration)!


Aurelis

Zagrebačka cesta 3

Tel: 01/6289-252

Email: info@aurelis.hr

Ukratko:

Aurelis je trgovačko društvo osnovano 1994. godine.
Glavna djelatnost poduzeća je maloprodaja namještaja i oprema objekata, sa prodajno izložbenim prostorom u Klinča Selima, nedaleko Jastrebarskog. Ponuda robe bazirana je na namještaju više ili visoke kvalitete, ali prije svega umjerenih cijena, dostupnih svakom kupcu. Asortiman robe je širok. U ponudi imamo kuhinjski namještaj, tapecirane garniture u štofu li koži, regale, stolove i stolice… Ukratko sve što Vam može zatrebati pri opremanju vašeg stana ili ureda. Izložbeni prostor veličine 200 m2 uključuje pedesetak izložaka. Ovom web prezentacijom približit ćemo Vam cjelokupnu ponudu namještaja iz naše ponude, koji zbog ograničenosti prostorom nije moguće izložiti.
Autonett.hr

Buzinski prilaz 9, Zagreb

Tel: 016608082

Email: info@autonett.hr

Ukratko:

Tvrtka autoNETT d.o.o. specijalizirana je za prodaju rezervnih autodijelova
za vozila iz koncerna Volkswagen, Seat, Skoda i Audi.

U našoj ponudi možete pronaći originalne i zamjenske autodijelove prve ugradnje, dok o kvaliteti naše ponude i usluga možda ponajbolje govore godine uspješnog poslovanja koje su iza nas, kao i nebrojeni zadovoljni klijenti na području maloprodaje i
veleprodaje rezervnih autodijelova.

autoNETT d.o.o. započinje sa radom u travnju, 1994. godine i do danas unaprijeđuje i širi asortiman te
trenutno nudimo odmah sa skladišta oko 10.000 različitih artikala.AVmax

Radnička cesta 1a, Zagreb

Tel: +385 1 3750480

Email: prodaja@avmax.hr

Ukratko:

AVmax – audio video online trgovina predstavlja katalog maloprodajnog asortimana tvrtke AVR d.o.o.


AVR d.o.o.

Radnička cesta 1a, Zagreb

Tel: 981932601

Email: lucija@avmax.hr

Ukratko:

AVR je tvrtka specijalizirana za područje prezentacijske i multimedijalne Audio-Video opreme.
Osnovni segmenti poslovanja su:
– Maloprodaja i veleprodaja AV opreme
– Usluga projektiranja AV sustava, instalacije i montaže te iznajmljivanja AV opreme
– Usluga servisa i tehničke podrške


1 2 3 13