CRO Commerce 2019 Speakers – Dijana Kladar

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Upoznajte Dijana Kladar, koja je članica eCommAwards žirija i govornica na našoj CRO Commerce konferenciji koja se održava 15.2.2019. u Zagrebačkom Inovacijskom Centru na Velesajmu.

TKO JE DIJANA KLADAR?

Odvjetnica s dugogodišnjim iskustvom i članica upravnog odbora eCommerce Hrvatska. Članica sam velikog broja radnih skupina za izradu zakonskih tekstova pri nadležnim ministarstvima, a uživam u suradnji s poduzetnicima i stvaranju kreativnih pravnih rješenja.

Glavno područje interesa su mi komunikacijske i digitalne tehnologije, ecommerce, trgovačko pravo, a zajedno sa svojim multidisciplinarnim timom pružam sveobuhvatnu pravnu podršku. Moj ured predstavlja one stop shop za pravnu podršku domaćim i inozemnim društvima.

O ČEMU ĆE PRIČATI NA CRO COMMERCE 2019 KONFERENCIJI?

Zajedno s gostima koji dolaze iz širokog spektra institucija (od izrade zakona do provedbe i kažnjavanja) kao i trgovcima razgovarat ćemo o izazovima s kojima se susreću u svakodnevnom poslovanju. Najavit ćemo novo zakonodavstvo koje nas očekuje u skoroj budućnosti na području ecommerca i retail industrije općenito te ćemo se osvrnuti na GDPR, gdje nas je doveo i kakva su iskustva iz prakse.

Trgovci će iz prve ruke dobiti najnovije informacije o novim pravilima poslovanja, kako izbjeći kazne, te kako se prilagoditi novim izazovima sve većeg broja propisa sa kojima se poduzetnici moraju uskladiti.

TOP SAVJET KOJI BI DAO HRVATSKIM WEB TRGOVCIMA?

– educirajte se;
– povezujte se;
– ne budite brzopleti;
– prije predaje dokumentacije inspekciji savjetujte se sa odvjetnikom;
– imate pravo zahtijevati rok za dostavu dokumentacije inspekciji;
– imate pravo zahtijevati rok za očitovanja na upite inspekcije;

Pravilo kod inspekcijskog nadzora – manje je više, odnosno u prijevodu pričajte
minimalno, pišite maksimalno.

PRIJAVE SU ZAVRŠILE - ako imate pitanje, javite se na udruga@ecommerce.hr

Share.

About Author

• President of eCommerce Hrvatska Association • eCommerce Consultant

Comments are closed.

x

Naše web stranice koriste kolačiće koji nam omogućavaju korištenje Google Analyticsa te oglašavanje prema našim posjetiteljima. Ako želite znati više, pročitajte našu Politiku Privatnosti ili nas kontaktirajte.

Prihvaćam Ne prihvaćam