ECOMMAWARDS

Punopravni članovi udruge eCommerce Hrvatska imaju pravo na besplatnu analizu webshopa u 4 kategorije, te mogućnost osvajanja nagrade


Postanite naš punopravni član i prijavite se za:

  • User Experience (UX) analizu
  • Search Engine Optimisation (SEO) analizu
  • Content (Sadržajnu) analizu
  • Legal (Pravnu) analizu 

Svi koji se učlane ili produže članstvo nakon 31.1.2019.
ulaze u eCommAwards za sljedeću godinu.


4 stručnjaka iz 4 područja koja su najvažnija za uspjeh svakog webshopa


ARON STANIĆ - UX


Aron radi kao direktor prodaje u osječkoj eCommerce agenciji Inchoo gdje je zaposlen od 2009., gdje je “zaradio” i certifikat Magento Certified Solution Specialist.

Uz ostale članove svojeg tima najčešće je na prvoj liniji komunikacije s brojnim potencijalnim klijentima, tijekom koje se svakodnevno susreće s brojnim primjerima uspješnih i nešto manje uspješnih domaćih i međunarodnih eCommerce rješenja. Prije Inchooa, radio je u različitim okruženjima – od poduzetničkog inkubatora preko međunarodne CRM tvrtke do centra za poduzetništvo. Uživa raditi i dijeliti znanje s ljudima iz različitih industrija i zemalja te se povremeno naći u predavačkoj ili mentorskoj ulozi na eCommerce konferencijama.

DIJANA KLADAR - LEGAL


Dijana Kladar je diplomirana pravnica koja se bavi pretežno građanskim, trgovačkim i radnim pravom.

Aktivno se bavi pravima potrošača posljednjih 10 godina. Odvjetnica je aktivna u praćenju pravne problematike elektroničke trgovine, te pruža konzultantske usluge i pravnu podršku u implementaciji pravnog sadržaja koji mora imati svaki web shop u RH. Sudjeluje kao stručni član radnih skupina za izradu Zakona o zaštiti potrošača i donošenju drugih podzakonskih akata na području zaštite potrošača. Sudionik je mnogih okruglih stolova, stručnih skupova, radnih tijela koja kreiraju zakonodavnu politiku zaštite prava potrošača, piše stručne članke o zakonskim aktualnostima i problemima iz prakse. 

NEBOJŠA GRBAČIĆ - CONTENT


Nebojša Grbačić je čovjek od riječi. Bivši urednik i novinar, živi od copywritinga i produkcije sadržaja. Suosnivač prve hrvatske škole digitalnog copywritinga (Copyraonice) i Sadržajne agencije Cvoke. Fanatični poklonik dobrih priča koje prodaju. Razvija strategije sadržaja i copyja za domaće i multinacionalne brendove.

MARKO PAČAR - SEO


Marko Pačar je bio voditelj odjela za web analitike i optimizaciju web poslovanja u Degordianu, a sada je vlasnik vlastite SEO agencije Granular Group. U svom radu, susreo se s brojnim industrijama i raznim profilima klijenata, od multinacionalnih korporacija pa do startupova i stekao iskustvo procesa optimizacije poslovanja na webu. Prakticira holistički pristup web optimizaciji, a na sam proces web optimizacije gleda kao na integralni dio cjelokupne marketinške strategije.

Rezultati analize i pobjednici će biti objavljeni na CRO Commerce 2019 konferenciji koja se održava 15.2.2019. u Zagrebu

Svi koji se učlane ili produže članstvo nakon 31.1.2019.
ulaze u eCommAwards za sljedeću godinu.

KONTROLORI KVALITETE


Marcel Majsan

Marcel je predsjednik i suosnivač udruge eCommerce Hrvatska koja okuplja više od 300 web trgovaca u Hrvatskoj.

Konzultant za web trgovine s više od 10 godina iskustva, od čega posljednjih 5 aktivno pomaže trgovcima razviti uspješne web trgovine. Web trgovine koje je vodio višestruko su nagradivane kao najbolje u kategoriji.

Darijan Kosić

Darijan je web trgovac (www.eva.hr) koji ima vlastitu marketinšku agenciju (www.simpli.hr), a ujedno je i član upravnog odbora udruge eCommerce Hrvatska.

Školovani naftni inženjer, koji je u svojim studentskim danima pokrenuo jedan poznati hrvatski auto magazin, da bi se narednih 6 godina bavio isključivo novinarstvom. Ipak, sa samo 26 godina se odvažio pokrenuti vlastiti eCommerce biznis prodaje filtera za vodu (eva.hr) koji svake godine eksponencijalno raste. 

Postanite naš punopravni član i prijavite se za analizu

Ako ste naš punopravni član, ne morate se prijavljivati. 
Svi koji se učlane ili produže članstvo nakon 31.1.2019.
ulaze u eCommAwards za sljedeću godinu.


Glavni pokrovitelj eCommAwardsa:


Copyright: Udruga eCommerce Hrvatska, 2019

x

Naše web stranice koriste kolačiće koji nam omogućavaju korištenje Google Analyticsa te oglašavanje prema našim posjetiteljima. Ako želite znati više, pročitajte našu Politiku Privatnosti ili nas kontaktirajte.

Prihvaćam Ne prihvaćam