fbpx

MEETUP – Uvod u eCommerce automatizacije (powered by Plus.hr)

Autor: Marcel Majsan 13.03.2024.

Zadnji utorak u mjesecu dan je druženja za web trgovce i one koji to tek žele postati! Ovaj meetup održava se 26. ožujka 2024. u Sky Officeu uz podršku naših partnera iz Plus hostinga.

U ožujku nas čeka okupljanje usmjereno na diskusiju oko eCommerce automatizacija koje najviše pomažu web trgovcima ubrzati ključne procese u online prodaji.

Teme o kojima ćemo pričati:

  • Email automatizacije: Strategije za povećanje angažmana i konverzija kroz personalizirane i vremenski prilagođene kampanje
  • SMS/WhatsApp automatizacija: Pristupi za integraciju instant messaginga kao moćnog kanala za komunikaciju s kupcima
  • Automatizacija slanja i fiskalizacije računa: Učinkovite metode za streamlining procesa naplate i usklađenosti s regulativama
  • Web Hosting automatizacije: Kako vam hosting provider može pomoći povećati efikasnost i sigurnost webshopa

Predavači / Panelisti

Davor Rapić, CTO, Plus.hr

CTO vodećeg hrvatskog hosting providera, moja fascinacija tehnologijom nije samo posao, već način života koji me motivira da stalno istražujem. Uz to, vodimo četiri webshopa unutar tvrtke koja posluje isključivo online, primjenjujući najnovije tehnološke trendove za unapređenje naše digitalne prisutnosti i korisničkog iskustva.

Plus.hr je partner udruge eCommerce Hrvatska te našim članovima nudi:

  • 30% popusta na shared hosting
  • 20% popusta na VPS hosting
  • 50 % na litespeed pakete
Zoran Orak, Email marketing stručnjak, zoranorak.com

S preko 15 godina iskustva u email marketingu, Zoran pomaže online trgovinama stvarati nove kupce, povećati vrijednost postojećih kupaca i povećati prosječnu vrijednost narudžbe. To postiže kroz pametnu automatizaciju gdje je cilj poslati pravu poruku u pravo vrijeme.

Hrvoje Gabelica, Enterprise Account Executive, Infobip

Enterprise Account Executive u Infobipu, koji s klijentima radi na razvijanju komunikacijskih rješenja u svim industrijskim područjima (banking, retail i ecommerce i trasnporation). Zadnjih deset godina radi u tehnološkom sektoru počevši od data analytics konzultanta, sales managera, treneri leadera gdje je radio na konzultativnoj prodaji u B2B segmentu na različitim Infobip rješenjima u EMEA regiji.

Jelena Kukret, Seyfor (Minimax)

Voditeljica prodaje i marketinga s višegodišnjim iskustvom rada u IT sektoru u području razvoja digitalnih rješenja. Posljednjih nekoliko godina radi u tvrtki Seyfor Hrvatska u području promocije i prodaje poslovno – računovodstvenih rješenja, ali i kreiranju sadržaja pri čemu složene i „teške“ teme prevodi u svima razumljiv jezik.

PROGRAM

1. Dolazak & Networking (18:00 – 18:15)

Glavni cilj svakog meetupa udruge eCommerce Hrvatska je razmjena iskustava i druženje. Stoga nemojte biti sramežljivi – zaletite se ravno na šank i upoznajte ekipu.

2. PANEL: Uvod u eCommerce Automatizacije (18:15-19:15)

Na panelu ćemo diskutirati o najpopularnijim opcijama automatizacija koje koriste web trgovci u Hrvatskoj, pa svakako pripremite pitanja za naše paneliste!

3. Networking i druženje (19:15 – 21:00)

Nijedan meetup ne može proći bez vrhunskog vina našeg dragog partnera iz Vinarije Čobanković, te zakuske koju je za vas pripremila ekipa iz naše udruge.


Important to know

ŠTO? MEETUP – Uvod u eCommerce automatizacije

ZA KOGA? Partneri, članovi i prijatelji udruge eCommerce Hrvatska

KADA? Utorak, 26. užujak 2024., od 18:00 do 21:00 h

GDJE? Sky Office, Ul. Roberta Frangeša Mihanovića 9, 10110, Zagreb (Google maps)

KAKO? Upad je besplatan za članove Udruge. Učlanite se ovdje!*

*članstva kreću već od 100 eura/god, što uključuje upad na sve naše meetupove (min 6 godišnje) i konferencije (2 godišnje)

NAPOMENA: Prijave na ovaj Meetup su završile! Ako želite biti u toku s novim događanjima, zapratite naš kalendar događanja ili newsletter.

SVE JE U POVJERENJU

Pridružite se Udruzi i pokažite kupcima da ste pouzdani web trgovac.

Punopravno članstvo uključuje besplatnu
Trusted Shop certifikaciju

O Autoru

Marcel Majsan
• President of eCommerce Hrvatska Association • eCommerce Consultant

Želiš vidjeti vlastitu web trgovinu na popisu? Postani član!

Sve je u povjerenju! Pridruži se Udruzi i pokažite kupcima da ste pouzdani web trgovac. Punopravno članstvo uključuje besplatnu Trusted Shop certifikaciju.
>
Ocjena www.ecommerce.hr na Trustprofile recenzija je 10.0/10 temeljena na 9 recenzije.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Pristankom prihvaćate korištenje kolačića u skladu s našom politikom privatnosti.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti informacije na vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Ovdje možete upravljati postavkama svojih preferencija za kolačića.

Ovi su kolačići neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

Tehnički kolačići
Za korištenje ove web stranice koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Odbijam sve usluge
Spremi
Priihvaćam sve usluge