fbpx

MEETUP – Što kupci žele?

Zadnji utorak u mjesecu dan je druženja za web trgovce i one koji to tek žele postati! Ovaj Meetup održava se 28. studenog 2023. u Sky Officeu, a prijaviti se možete putem forme na dnu članka.

Udruga eCommerce Hrvatska provodi godišnje istraživanje online kupaca još od 2019. godine, a rezultate istog smo obično prezentirali na našoj godišnjoj CRO Commerce konferenciji. S obzirom na to da smo ovaj put odlučili provesti istraživanje nakon konferencije, rezultate istog ćemo prezentirati na našem Meetupu.

Prvi dio Meetupa rezerviran je za prezentaciju rezultata novog upitnika, koji je osmislilo Vanja Šebek iz Algebre. Istraživanje smo proveli uz pomoć 15 hrvatskih web trgovaca koji su poslali upitnik svim svojim newsletter pretplatnicima, a cilj istraživanja je otkriti navike online kupaca u svrhu edukacije trgovaca za poboljšanje korisničkog iskustva prilikom kupovine. Upitnik sa svim pitanjima možete pogledati (i ispuniti) na ovom linku.

Nakon njega sljedi prezentacija Marine Zrile i Jelene Jakšič Matovine iz IPSOS agencije, koje će nam predstaviti razvoj interneta i online kupovine u Hrvatskoj tijekom zadnjih 10 godina te okriti koliko je građana trenutno online, koliko ih kupuje online i tko su oni. Saznat ćemo preferiraju li kupovinu preko web stranice ili mobilne aplikacije i pritom dati prikaz kako se kupovne navike mijenjaju kroz različite generacije kupaca.

Potom nam slijedi panel rasprava na kojoj ćemo prokomentirati rezultate istraživanje pod vodstvom predsjednika udruge, Marcela Majsana.

Pridružite nam se na ovom zanimljivom meetupu gdje ćete saznati što vaši kupci žele i kako povećati konverzije na webshopu uz optimizaciju komunikacijskih poruka.

Sponzori Meetupa su Algebra i Vinarija Čobanković.

Predavači / panelisti:

Vanja Šebek, Algebra
Vanja Šebek, Algebra

Vanja je voditelj studija Digitalnog marketinga na Visokom učilištu Algebra, predavač, konzultant, Google Certified Trainer, osjeća se kao marketingaš, iza sebe ima dvije digitalne agencije, hrpu sretnih i nešto nesretnih klijenata, više od 2500 studenata i polaznika iz više od 20 zemalja svijeta.

Marina Zrile, Jelena Jakšić Matovina, IPSOS

Marina i Jelena magistrirale su sociologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu 2011. godine. Nakon toga započele su karijeru u istraživanju tržišta i usavršavale svoje vještine u različitim biznis sektorima, uključujući FMCG, medije, telekomunikacije, OTC i javno mnijenje.
Tijekom proteklih 12 godina unutar Ipsosa stekle su bogato iskustvo u istraživanju tržišta.


PROGRAM

 1. Dolazak & Networking (18:00 – 18:20)

Glavni cilj svakog Meetupa Udruge eCommerce Hrvatska je razmjena iskustava i druženje. Stoga nemojte biti sramežljivi – zaletite se ravno na šank i upoznajte ekipu.

 1. Prezentacija rezultata novog istraživanja online kupaca by Algebra (18:20 – 18:40)
 2. Refreshment break (18:40 – 19:00)
 3. Prezentacija rezultata istraživanja online kupaca by IPSOS (19:00 – 19:20)
 4. PANEL: Što kupci žele? (19:20 – 20:00)
 • Moderator: Marcel Majsan (eCommerce Hrvatska)
 • Panelisti: Vanja Šebek (Algebra), Marina Zrile, Jelena Jakšić Matovina (IPSOS)
 1. Networking i druženje (20:00 – 21:00)

VAŽNE INFORMACIJE

ŠTO? MEETUP: Što kupci žele?
ZA KOGA? Partneri, članovi i prijatelji Udruge eCommerce Hrvatska
KADA? Utorak, 28. studenog 2023., od 18:00 do 21:00 h
GDJE? Sky Office, Ul. Roberta Frangeša Mihanovića 9, 10110, Zagreb (Google maps)
KAKO? Upad je besplatan za članove Udruge, ostali plaćaju 50 eura. Učlanite se ovdje!*

*članstva kreću već od 100 eura/god, što uključuje upad na sve naše Meetupove (min 6 godišnje) i konferencije (2 godišnje)

NAPOMENA: Prijave za ovaj event su završile. Pratite naša nova događanja i pretplatite se na obavijesti o istima ovdje.

O Autoru

Marcel Majsan
• President of eCommerce Hrvatska Association • eCommerce Consultant

Želiš vidjeti vlastitu web trgovinu na popisu? Postani član!

Sve je u povjerenju! Pridruži se Udruzi i pokažite kupcima da ste pouzdani web trgovac. Punopravno članstvo uključuje besplatnu Trusted Shop certifikaciju.
>
Ocjena www.ecommerce.hr na Trustprofile recenzija je 10.0/10 temeljena na 9 recenzije.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Pristankom prihvaćate korištenje kolačića u skladu s našom politikom privatnosti.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti informacije na vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Ovdje možete upravljati postavkama svojih preferencija za kolačića.

Ovi su kolačići neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

Tehnički kolačići
Za korištenje ove web stranice koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Odbijam sve usluge
Spremi
Priihvaćam sve usluge