MEETUP: Dropshipping

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Svaki mjesec organiziramo ecommerce druženja za web trgovce i one koji to tek žele postati.

Tijekom godina razvijali su se različiti stilovi marketinga i prodaje. Od prodaje vrata do vrata preko prodajnih salona pa sve do porasta popularnosti trgovačkih centara.

Slična evolucija se dogodila i u svijetu online prodaje. Nekad je pokretanje webshopa predstavljalo veliku investiciju, dok danas postoje načini da se napravi webshop bez tehničkog predznanja (npr. Shopify), i da se krene u online biznis bez velikih ulaganja. Posjedovanje lagera robe, pakiranje i otpremanje robe više nisu NUŽNOST u svijetu online prodaje.

“Dropshipperi imaju svoje online shopove, nemaju nikakav lager niti ikada dodirnu robu koju prodaju – bave se isključivo digitalnim marketingom. Hajdemo redom.”, napisao je Istok Pavlović na svom blogu i time zainteresirao tisuće ljudi koje je na kraju odveo u Facebook grupu Dropshipping Balkan, koja je u nepuna 2 mjeseca skupila preko 4400 ljudi.

U utorak ćemo napraviti kratki uvod u dropshipping za sve one koji bi htjeli naučiti osnove, a kasnije ćemo i međusobno razmijeniti iskustva sa stručnjacima iz branše.

AKTUALNA TEMA: Dropshipping

TKO? Partneri, članovi i pratitelji Udruge eCommerce Hrvatska

ŠTO? Razmjena iskustva i druženje

KADA? Utorak 29.8., od 18:00 – 20:00 h

GDJE? Bivše prostorije ZIP-a (Remetinečka 7, Zagreb)

UPAD: besplatan za članove Udruge, 50 kn za ostale posjetitelje (članstvo za web trgovce je besplatno, a možete se učlaniti ovdje)

Share.

About Author

Leave A Reply

x

Naše web stranice koriste kolačiće koji nam omogućavaju korištenje Google Analyticsa te oglašavanje prema našim posjetiteljima. Ako želite znati više, pročitajte našu Politiku Privatnosti ili nas kontaktirajte.

Prihvaćam Ne prihvaćam