CRO Commerce 2019 Speakers – Zorana Milidrag

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Upoznajte Zoranu Milidrag, govornicu na našoj CRO Commerce konferenciji koja se održava 15.2.2019. u Zagrebačkom Inovacijskom Centru na Velesajmu.

TKO JE ZORANA MILIDRAG?

Zorana Milidrag je Global Ecommerce Direktor kompanije Sport Vision koja upralja s 23 web shopova u 9 zemalja i timom od 60 ljudi.

Kao osnivač E commerce Asocijacije Srbije intenzivno se bavi unapredjenjem kvaliteta trižtša Ecommerce u Srbiji i tako surađuje sa svim relevantim činiteljima ove zajednice. Kao suvlasnik digitalne agencije u Amsterdamu 3 godine saradjivala je s klijentima poput Nike EMEA, Telfort i FC Monaco. Poseban akcenat stavlja na izučavanje finesa vrhunskog Digital Visual Merchadisinga.

Završila je Ekonomski fakultet Bocconi u Milanu, pohadja Executive MBA na Cotrugliu i tvorac je obuke za E commerce Managere na Metropiltan Univerzitetu koju je do sada završilo preko 50 polaznika.

O ČEMU ĆE PRIČATI NA CRO COMMERCE 2019 KONFERENCIJI?

„Ako ih ne možeš pobjediti – pridruži im se, ili kako smo uspjeli da se retail i online zavole“

Zadovoljan prodavač je onaj koji proda sve što ima na raspolaganju. Zadovoljan kupac je onaj kome se omogući da kupi šta želi, gdje želi, u vrijeme koje želi i na način koji njemu odgovara. Ukoliko napravite pravi omnichannel i nađete način da retail i online kanali prodaje ne gledaju jedan na drugog kao neprijatelji, uspjet ćete u tome da budete zadovoljni i vi i vaši kupci. Razgovarat ćemo o digitalnom ekosistemu i zašto je važno da sve radi kao jedna cjelina. Govorilo se da će Ecommerce uništiti retail, a ja ću vam pokazati da je Ecommerce još jedan poticaj prodaji, a mjesto gdje će se prodaja obaviti je irelevantno.

TOP SAVJET KOJI BI DALA HRVATSKIM WEB TRGOVCIMA?

– Nemojte gledati na vaš webshop kao na outlet kanal. Webshop ima velike varijabilne troškove i ako želite biti milijunaši bavite se customer journeyem, UX-om, digital visual merchadisingom i ostalim mogućnostima koje vam digital pruža. Budite analitični i kreativni, rasprodaje i niske marže ostavite za buvljake.

 Budite analitični i kreativni, rasprodaje i niske marže ostavite za buvljake.

PRIJAVE SU ZAVRŠILE - ako imate pitanje, javite se na udruga@ecommerce.hr

Share.

About Author

• President of eCommerce Hrvatska Association • eCommerce Consultant

Comments are closed.

x

Naše web stranice koriste kolačiće koji nam omogućavaju korištenje Google Analyticsa te oglašavanje prema našim posjetiteljima. Ako želite znati više, pročitajte našu Politiku Privatnosti ili nas kontaktirajte.

Prihvaćam Ne prihvaćam