CRO Commerce 2019 Speakers – Simeon Lukov

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Upoznajte Simeona Lukova, govornika na našoj CRO Commerce konferenciji koja se održava 15.2.2019. u Zagrebačkom Inovacijskom Centru na Velesajmu.

TKO JE SIMEON LUKOV?

Simeon  je serijski poduzetnik čiji prvi projekt je bio Laptop.bg – najpopularniji webshop elektroničke opreme u Bugarskoj od 2006. godine. On je ujedno i suosnivač alata za praćenje cijena Browswave, koji koriste Samsung, LG i MediaMarkt u više od 30 zemalja diljem Europe. I na kraju, Simeon je suosnivač i CEO  DynamicPricing.AI, softvera za dinamičko prilagođavanje cijena ovisno o situaciji na tržištu, koji koristi i domaći webshop Sancta Domenica.

O ČEMU ĆE PRIČATI NA CRO COMMERCE 2019 KONFERENCIJI?

Naziv predavanja:  SANCTA DOMENICA CASE STUDY: HOW DYNAMIC PRICING BRINGS GROWTH IN E-COMMERCE (predavanje će biti na engleskom jeziku)

Simeon će, u suradnji s Goranom Janičijevićem iz Sancta Domenice, prezentirati rast profitabilnosti koji su postigli uz korištenje DynamicPricing.AI alata.

Goran je voditelj marketinga u jednom od vodećih lanaca elektroničke opreme u RH, koji je postigao porast prometa od 10 puta u samo 4 godina.

TOP SAVJET KOJI BI DAO HRVATSKIM WEB TRGOVCIMA?

SIMEON: Ako želite brzo rasti uz zadržavanje profitabilnosti, trebali bi koristiti neki alat za dinamičko prilagođavanje cijena.

GORAN: Ako planirate preživjeti na kompetetivnom tržištu, prilagodite se okolini i istaknite se u masi sličnih.

PRIJAVE SU ZAVRŠILE - ako imate pitanje, javite se na udruga@ecommerce.hr

Share.

About Author

• President of eCommerce Hrvatska Association • eCommerce Consultant

Comments are closed.

x

Naše web stranice koriste kolačiće koji nam omogućavaju korištenje Google Analyticsa te oglašavanje prema našim posjetiteljima. Ako želite znati više, pročitajte našu Politiku Privatnosti ili nas kontaktirajte.

Prihvaćam Ne prihvaćam