CRO Commerce 2019 Speakers – Laszlo Szetnics

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Laszlo Szetnics je govornik na našoj CRO Commerce konferenciji koja se održava 15.2.2019. u Zagrebačkom Inovacijskom Centru na Velesajmu.

TKO JE LASZLO SZETNICS?

Laszlo je Business Development Director u Mastercard Europe od 2011. godine. Živi i radi u Budimpešti, a zadužen je za razvoj poslovanja u Hrvatskoj, Mađarskoj i Sloveniji. Brine za provedbu Mastercardove strategije digitalnog plaćanja (mobile payment, ecommerce, online bill payment, couriers and the PSD2 driven Strong Cardholder Authentication).

Prije Mastercarda, Laszlo je vodio ecommerce team mobilnog operatera u Mađarskoj. U slobodno vrijeme uživa u glazbi i fotografiranju.

O ČEMU ĆE PRIČATI NA CRO COMMERCE 2019 KONFERENCIJI?

Autentifikacija korisničkog iskustva kod platnih transakcija je jedan od najvažnijih faktora koji utječu na dolazeće promjene u regulaciji elektroničkog plaćanja u budućnosti. Od rujna 2019, dvofaktorska autentifikacija će biti mandatorna prema propisima Regulatory technical standards iz nove direktive o platnim uslugama.

Postoje pristupi i tehnologije koje nam mogu pomoći da postignemo zadovoljavajuće korisničko iskustvo. Na konferenciji ćemo podijeliti Mastercardovu viziju o budućnosti autentifikacije, zajedno sa svim zahtjevima i promjenama koje će utjecati na stvaranje optimalnog korisničkog iskustva.

TOP SAVJET KOJI BI DAO HRVATSKIM WEB TRGOVCIMA?

Ako želite poboljšati korisničko iskustvo u checkout procesu, važno je da jasno iskomunicirate korištenje dvofaktorske autentifikacije.

PRIJAVE SU ZAVRŠILE - ako imate pitanje, javite se na udruga@ecommerce.hr

Share.

About Author

• President of eCommerce Hrvatska Association • eCommerce Consultant

Comments are closed.

x

Naše web stranice koriste kolačiće koji nam omogućavaju korištenje Google Analyticsa te oglašavanje prema našim posjetiteljima. Ako želite znati više, pročitajte našu Politiku Privatnosti ili nas kontaktirajte.

Prihvaćam Ne prihvaćam