CRO Commerce 2019 Speakers – Ivan Rogar

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ivan Rogar je govornik na našoj CRO Commerce konferenciji koja se održava 15.2.2019. u Zagrebačkom Inovacijskom Centru na Velesajmu.

TKO JE IVAN ROGAR?

Senior developer i lead na custom rješenjima baziranim na Symfony frameworku te B2C/B2B rješenjima baziranim na Magento platformi.

O ČEMU ĆE PRIČATI NA CRO COMMERCE 2019 KONFERENCIJI?

Iskustva i izazovi pri spajanju eCommerce rješenja na ERP sustav: «Koji su najčešći problemi na koje nailazimo pri integracijama sa ERP sustavima i koje procese je potrebno osigurati za što efikasniju i dugoročno kvalitetniju implementaciju novih eCommerce rješenja, a koji najčešće stopiraju razvoj u samom startu.

TOP SAVJET KOJI BI DAO HRVATSKIM WEB TRGOVCIMA?

Pronaći pouzdan, ali istodobno i moderan ERP sustav nije lagan zadatak. Poluautomatizaciju ili, idealno, potpunu automatizaciju procesa i komunikacije između eCommerce rješenja i ERP sustava definitivno trebate u svom poslovanju jer će vam to omogućiti nesmetani rast uz smanjivanje i uklanjanje nepotrebnog ručnog rada.

PRIJAVE SU ZAVRŠILE - ako imate pitanje, javite se na udruga@ecommerce.hr

Share.

About Author

• President of eCommerce Hrvatska Association • eCommerce Consultant

Comments are closed.

x

Naše web stranice koriste kolačiće koji nam omogućavaju korištenje Google Analyticsa te oglašavanje prema našim posjetiteljima. Ako želite znati više, pročitajte našu Politiku Privatnosti ili nas kontaktirajte.

Prihvaćam Ne prihvaćam