CRO Commerce 2019 Speakers – Ilija Brajković

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Upoznajte Iliju Brajkovića, govornika na našoj CRO Commerce konferenciji koja se održava 15.2.2019. u Zagrebačkom Inovacijskom Centru na Velesajmu.

TKO JE ILIJA BRAJKOVIĆ?

Ilija Brajković je godinama aktivan na internetskoj sceni, a posljednjih devet godina se aktivno posvetio digitalnom marketingu. U duši geek, ali život ga odnio u nešto u čemu još više uživa.

Danas partner u digitalnoj agenciji Kontra gdje vodi odnose s klijentima i fanovima. Radio kao community manager za najpoznatiji hrvatski startup ShoutEm gdje je upravljao zajednicom sastavljenom od korisnika iz svih krajeva svijeta. Nakon toga, radio s velikim klijentima poput Microsofta Hrvatska, Turističke zajednice Grada Zagreba, Suzukija i Renaulta.

Redoviti je predavač na mnogim konferencijama i seminarima u zemlji i inozemstvu, uvijek među najbolje ocjenjenim predavačima.

O ČEMU ĆE PRIČATI NA CRO COMMERCE 2019 KONFERENCIJI?

Jedan od buzzworda u 2018. godini, a sigurno će biti i u ovoj godini, je influencer marketing. Tko su ti influenceri, kako oni mogu pomoći vašem webshopu, kako raditi s njima, koliko koštaju…? Dovest ćemo ih nekoliko i sve ih pitati :-).

Osim toga, Ilija će održati kratko predavanje o Facebook marketingu, gdje će vam pokazati zašto klikanje na Boost post i nije najbolji način oglašavanja na Facebooku. Pokazat će i kako koristiti Facebook Pixel, raditi retargeting oglase i mjeriti konverzije putem Facebooka.

TOP SAVJET KOJI BI DAO HRVATSKIM WEB TRGOVCIMA?

Go digital or go home 🙂

PRIJAVE SU ZAVRŠILE - ako imate pitanje, javite se na udruga@ecommerce.hr

Share.

About Author

• President of eCommerce Hrvatska Association • eCommerce Consultant

Comments are closed.

x

Naše web stranice koriste kolačiće koji nam omogućavaju korištenje Google Analyticsa te oglašavanje prema našim posjetiteljima. Ako želite znati više, pročitajte našu Politiku Privatnosti ili nas kontaktirajte.

Prihvaćam Ne prihvaćam