CRO Commerce 2019 Speakers – Aron Stanić

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Upoznajte Arona Stanića, koji je član eCommAwards žirija i govornik na našoj CRO Commerce konferenciji koja se održava 15.2.2019. u Zagrebačkom Inovacijskom Centru na Velesajmu.

TKO JE ARON STANIĆ?

Aron Stanić je direktor marketinga u osječkoj eCommerce agenciji Inchoo, te Magento Certified Solution Specialist. U svakodnevnom se radu susreće s brojnim domaćim i međunarodnim klijentima. Prije Inchooa, radio je u različitim okruženjima – od poduzetničkog inkubatora preko međunarodne CRM tvrtke do centra za poduzetništvo, i ta mu iskustva pomažu suživjeti se s potrebama klijenata. Uživa dijeliti znanje kao predavač ili mentor na konferencijama ili edukacijskim programima.

O ČEMU ĆE PRIČATI NA CRO COMMERCE 2019 KONFERENCIJI?

Na CRO Commerce konferenciji sudjelovat ću kao član ocjenjivačkog žirija pri predstavljanju analize hrvatskih web trgovina i dodjeli eCommAwards nagrada. Moja je odgovornost analizirati i ocijeniti UX na domaćim web trgovinama. Budući da sam u istoj ulozi bio i prošle godine na OMG commerce konferenciji, bit će mi drago vidjeti promjene u odnosu na prošlu godinu i očekujem da su naši web trgovci napravili pozitivne pomake na području korisničkog iskustva.

TOP SAVJET KOJI BI DAO HRVATSKIM WEB TRGOVCIMA?

Ako pričamo o UX-u, ne postoji bolji ocjenjivač od vaših kupaca. Savjeti stručnjaka su korisni jer dolaze iz iskustva rada u različitim industrijama, no vi morate pronaći vlastiti način komunikacije prema i, ono bitnije, sa svojim kupcima, i stalno stvarati svoje “najbolje prakse”.

Pođite od sebe i razmislite o stvarima koje vas frustriraju, otežavaju vam ili onemogućuju kupovinu na drugim web trgovinama, i u kratkom ćete roku pronaći velik broj ideja za poboljšanje UX-a.

PRIJAVE SU ZAVRŠILE - ako imate pitanje, javite se na udruga@ecommerce.hr

Share.

About Author

• President of eCommerce Hrvatska Association • eCommerce Consultant

Comments are closed.

x

Naše web stranice koriste kolačiće koji nam omogućavaju korištenje Google Analyticsa te oglašavanje prema našim posjetiteljima. Ako želite znati više, pročitajte našu Politiku Privatnosti ili nas kontaktirajte.

Prihvaćam Ne prihvaćam