PRIMARK

Primark je tvrtka koja se bavi tehničkim rješenjima označavanja proizvoda i ambalaže te distribucijom proizvoda za praćenje kretanja robe u proizvodnji, na skladištu i u maloprodaji.

Novačka cesta 10/A, Rakitje

Tel: +385 (0)1 3436 284

Email: info@primark.hr

Ukratko:

Primark je tvrtka koja se bavi tehničkim rješenjima označavanja proizvoda i ambalaže te distribucijom proizvoda za praćenje kretanja robe u proizvodnji, na skladištu i u maloprodaji.

Personalizirani ispis na ukrasne vrpce

U ponudi imamo potpuno novi proizvod na tržištu – pisač za brz i jednostavan personalizirani ispis na ukrasne vrpce. Ponudite svojim kupcima uslugu koja pretvara njihov poklon u brižno pripremljen dar s posvetom. U kompletu rješenja uz pisač dolaze i računalni program za unos ispisa te početne količine potrošnog materijala potrebnog za ispis. Koncept uređaja omogućuje ispis na ukrasne vrpce raznih širina, finoća i boja. Također, uređaj omogućuje istovremeni ispis više različitih vrpci, ovisno o njihovoj širini. Osim za ovu primjenu, pisač se može koristiti i za ispis standardnih crno-bijelih, ukrasnih ili tamper-evident etiketa.

Ponuda pisača etiketa i skenera za praćenje robe

Trgovcima možemo ponuditi pisače za ispis etiketa s podacima o proizvodu (logotip, barkod i 2D kodovi, tekstualni podaci), skenere za blagajničko poslovanje, čitanje etiketa i praćenje kretanja robe i potrošni materijal (etikete i ribone za pisače).


KONTRA

Kada govorimo o oglašavanju, to je jedna od najdugovječnijih usluga koje radimo u agenciji. Oglašavanje je često razlog zašto se naši klijenti odluče upravo na suradnju s nama. Vjerujemo kako je dobar rezultat oglašavanja najvažnija stavka, a sve ostalo je bonus.

Ljudevita Posavskog 4, Zagreb

Tel: 0959024919

Email: info@kontra.agency

Ukratko:

Kontra je Full-service digitalna agencija, prvenstveno orijentirana na rezultate.
Uskoro se približava i deseta godina kako smo na tržištu, a u to vrijeme smo imali prilike surađivati s brojnim klijentima diljem svijeta.
Kroz gotovo 10 godina, imali smo prilike surađivati s klijentima iz raznih sektora, a samo neki od njih su: Walt Disney, Microsoft, Jameson, Kenwood, Renault i Croatia Airlines.
Naš je cilj svakom klijentu pružiti prvoklasno iskustvo usluga, bez obzira o koliko velikom projektu bila riječ.


DPD

Slanje paketa, primanje paketa i pickup lokacije

Ul. Velimira Škorpika 16, 10000, Zagreb

Tel: +385(0)1 3430 600

Email: info@dpd.hr

Ukratko:

DPD svojim vodstvom u području inovacija pokazuje koliko dobro pružatelj usluge dostave paketa može iskoristiti digitalne mogućnosti kako bi pružio najbolje iskustvo otpreme. Zahvaljujući svojim digitalnim uslugama, nudimo najveći mogući protok informacija i fleksibilnost u slanju paketa.


INCHOO

Dizajn, development i digitalni marketing. Inchoo je eCommerce agencija s bogatim domaćim i međunarodnim iskustvom. Pristup prilagođen svakom klijentu. Specijalizacija - Magento i Shopware.

Trg slobode 6, 31000 Osijek

Tel: 031/200-729

Email: web@inchoo.net

Ukratko:

Rast vašeg online poslovanja nam je u prvom planu.

A s iskustvom od preko 13 godina, u radu s više od 200 klijenata iz cijelog svijeta, možemo vas kvalitetno voditi na putu rasta.

Svaki (online) biznis ima svoju priču koja je u mnogočemu posebna, a znamo da je i vaše poslovanje takvo. Zbog toga imamo jedinstven pristup za svakoga klijenta. 

Naši stručnjaci iz područja dizajna, developmenta i digitalnog marketinga povezuju svoja znanja i iskustva i primjenjuju ih prilikom izrade rješenja koja će vam omogućiti rast. Naš rad ne prestaje izradom web trgovine, mi smo i Google Premier Partner što znači da možemo kvalitetno voditi i vaše marketinške kampanje i pomoći vam u povećanju prometa i prodaje preko web trgovine.

Javite nam se ako:

 • planirate izradu web trgovine
 • imate web trgovinu, ali niste zadovoljni rezultatima

USLUGE:

 • UX dizajn
 • Programiranje (frontend i backend development)
 • Digitalni marketing (SEO, PPC, analitika)
 • Analiza postojećih web trgovina

S klijentima ostvarujemo suradnju na projektima manjeg ili većeg opsega. Analiza postojeće web trgovine iz različitih područja (tehnička, UX, SEO, PPC analiza) je dobar početak suradnje ako imate postojeću trgovinu čijim rezultatima niste zadovoljni.

SPECIJALIZACIJA:

 • Magento
 • Shopware

Specijalizirali smo se za izradu rješenja na dvije platforme (Magento i Shopware) od kojih svaka nudi određene prednosti i nedostatke za domaće i međunarodne klijente, a istovremeno zadržava slobodu koju donosi tehnologija otvorenog koda (open source). Javite nam se za detalje oko ovih platformi i pomoći ćemo vam odabrati najbolje rješenje za vas.

PROJEKTI I RECENZIJE KLIJENATA:

PRIZNANJA:

Clutch je vodeći globalni servis za B2B recenzije i istraživanje tržišta. Kroz njihov sustav klijenti izravno ocjenjuju zadovoljstvo radom svojih partnera i ostavljaju iscrpne komentare koji su vidljivi na profilima agencija.


Shipshape Solutions

Izrada webshopa

Avenija Dubrovnik 15, ZICER, 10 000 Zagreb

Tel: 095 451 5666

Email: info@shipshape-solutions.com

Ukratko:

Shipshape je tvrtka specijalizirana za razvoj i implementaciju eCommerce rješenja. Sva naša rješenja prilagođavamo poslovanju klijenta, kako bi bila integrirana sa ostalim sustavima i pratila poslovne procese tvrtke.
Za male tvrtke koje tek kreću s online prodajom pružamo detaljnu edukaciju za korištenje webshopa i CMS-a, kao i savjetovanje o digitalnom marketingu koji prati rad webshopa.

Naša prednost je integralno rješenje  koje možemo integrirati sa postojećim sustavima (ERP i sl.), a koje je modularno te osim web trgovine moze sadržavati i:

 • Integrirani CRM (moguće prilagodbe prema poslovnim procesima tvrtke)
 • Shared Inbox za opće mailove (info@, support@, help@)
 • Ticketing sustav za praćenje povrata i reklamacija
 • Customer tracking i automatizacija marketinga
 • Dinamičke cijene
 • Računi i fiskalizacija u CMS-u
 • Task management i praćenje uloženog vremena

Naše višegodišnje iskustvo u migracijama webshopova s drugih platformi osigurava klijentima nesmetani nastavak poslovanja i prijenos svih podataka iz starih sustava, kao što je na primjer Magento 1.


Zoyya – Prva online tržnica usluga u Hrvatskoj

Brzo i jednostavno online naručivanje na razne usluge! Naruči se kod frizera, stomatologa, kozmetičarke ili pak na trening u 3 klika! Nema više telefoniranja niti čekanja radnog vremena za rezervaciju termina.

Mladena Fiolića 12 i

Tel: +385 95 2000 217

Email: info@zoyya.com

Ukratko:

Zoyya je marketplace usluga gdje krajnji kupci traže ponuditelje usluga koji imaju Zoyya online booking. Osim što omogućuje brže i jednostavnije naručivanje sa svih uređaja 24/7, Zoyya je i moderno rješenje za upravljanje terminima prilagođeno raznim industrijama.

Što sve ima Zoyya

 • Digitalna knjiga narudžbi
 • Lista kupaca
 • Pregledan kalendar
 • Izvještaji
 • Podsjetnici na termin
 • Marketinško – prodajni kanal

Perpetuum Mobile

Radimo web trgovine

Damira Tomljanovića Gavrana 13 10000 Zagreb, Hrvatska

Tel: +385 1 6390 800

Email: perpetuum@perpetuum.hr

Ukratko:

Od kompletnih IT rješenja, preko razvoja web stranica i web trgovina, do poslovanja u cloudu i mobilnih aplikacija – sve je to dio naših usluga. Danas je vrijeme u kojem vam nešto od toga sigurno treba!


Httpool

Sa našim partnerima nudimo svim oglašivačima pristup lokalnoj podršci, edukacijama i prilikom za rast. Naša uloga je svakom oglašivaču pružiti priliku da dosegne maksimalni potencijal kroz digitalno oglašavanje.

Draškovićeva 29, 10000 Zagreb

Tel: 385(0)911773131

Email: info@httpool.hr

Ukratko:

Httpool je jedan od najvećih internacionalnih partnera globalnih medijskih platformi.

Kompanija je prisutna na više od 45 tržišta i zapošljava preko 620 specijalista. Na hrvatskom tržištu Httpool predstavlja Facebook, Twitter, LinkedIn, Snapchat, TikTok, Spotify i mnoge druge.

Pružamo podršku tradicionalnim i nativnim oglašivačima da dosegnu maksimalni potencijal kroz digitalno oglašavanje na platformama naših partnera.


Neuralab

Još od davne 2008. godine, Neuralab dizajnira i razvija kompleksne internetske trgovine. Naša usluga uključuje i cjelokupno savjetovanje, vođenje kroz projekt, hosting te održavanje eCommerce poslovanja. Proces rada fokusiramo na slojevita (enterprise) rješenja s podosta ERP, CRM i CMS integracija. Uz to, koristimo Open Source tehnologije kao što su WordPress i WooCommerce kako bi klijent imao potpuno vlasništvo nad projektom i svim njegovim podacima.

Fojnička 6, Trnje, 10 000 Zagreb

Tel: +385 98 1717 628

Email: zagreb@neuralab.net

Ukratko:

eCommerce web aplikacije stup su Neuralabovih projekata, a naš tim čine upravo dizajneri, producenti i inženjeri s godinama iskustva u eCommerce industriji. To je prepoznao i Clutch koji nam je 2020.godine dodijelio titulu najbolje WooCommerce agencije na svijetu (Top WooCommerce Developers and Designers)!

Projekti unutar Neuralaba certificirani su ISO 27001 standardima sigurnosti, a klijenta korak po korak upoznajemo s cjelokupnim procesom arhitekture, dizajna i programiranja eCommerce rješenja. Stvaramo originalan dizajn kreiran bez predložaka, a izradu sadržaja u potpunosti prekrojavamo dizajniranom korisničkom iskustvu.

Neuralab koncepti dizajniranja i programiranja su certificirani i odobreni od strane WordPress VIP i WooCommerce partnera. Time naši klijenti dobivaju pristup ogromnoj Open Source zajednici (koja je izgradila trećinu SVIH aplikacija na internetu) i angažman programera i kreativaca koji rade direktno na WordPress platformi.


Mergado

Mergado je marketinški alat za uređivanje XML feedova vaše web trgovine bez upotrebe programera. Uz Mergado možete uređivati feedove za portale za usporednu kupovinu poput Jeftinije.hr, Nabava.net, Google Shopping Ads, Facebook Ads i 350+ drugih portala širom svijeta

Mínská 13, Brno

Tel: +420 608 44 00 67

Email: mergado@mergado.hr

Ukratko:

Mergado je nastalo 2012. godine u Češkoj i od tada je neprekidno razvijan. Mergado tim programera stalno dodaje nove platforme za oglašavanje. S Mergadom možete ponudu vaše web trgovine jednostavno oglašavati na Jeftinije.hr, Nabava.net, Google Shopping Ads, Facebook Ads ili na 350+ drugih portala za oglašavanje širom svijeta.

Uz Mergado možete optimizirati troškove oglašavanja na portalima za usporednu kupovinu. Mergado uređuje podatke u vašem XML ili CSV feedu. Uređuje podatke o vašoj ponudi web trgovine. Uz te promjene možete skupno mijenjati nazive proizvoda, kategorija ili možete dodati specifične pojedinosti koje zahtijeva uspoređivač. Jednostavno vaš feed s informacijama o proizvodima web shopa možete proširiti o druge elemente koje u vašem feedu nisu.

Možete skupno skrivati proizvode koje ne želite oglašavati, na primjer proizvode koji su rasprodani, proizvodi duplikati ili kad neki proizvodi sadrži nultu cijenu.


LogIN

Razvoj i implementacija naprednih desktop i mobilnih Cloud ERP rješenja u maloprodaji, veleprodaji, proizvodnji, turizmu i uslužnim djelatnostima. VIRGA Cloud je platforma naprednih poslovnih aplikacija namijenjenih pozitivnoj poslovnoj transformaciji tvrtki kroz rasterećenje radnih mjesta od suvišnog operativnog rada u cilju povećanja profitabilnosti i rasta poslovnih prihoda. Integracijom sa specijaliziranim rješenjima naših partnera za B2B i B2C online prodaju stvaramo stabilnosti i održivost poslovanja tvrtki u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori.

Mihačeva draga bb, 51000 Rijeka

Tel: 00385 5158 1135

Email: info@login.hr

Ukratko:

Tvrtka Login d.o.o. regionalno je poznata IT tvrtka u području razvoja i implementacije naprednih Cloud ERP rješenja. Zajedno sa sestrinskom tvrtkom Login sustavi d.o.o. stalno zapošljava 40 IT stručnjaka u području upravljanja projektima, savjetovanja, razvoja aplikativnih rješenja i specijalizirane korisničke podrške za pojedine industrije.

2008. godine tvrtka Login d.o.o. je, kao jedna od prvih IT tvrtki, hrvatskom tržištu ponudila prvo komercijalno Cloud ERP rješenje VIRGA. Kao dugogodišnji Oracle partner, tvrtka Login d.o.o. je 2020. godine svoje je Cloud ERP rješenje VIRGA zajedno s poslovanjem više od 200 tvrtki korisnika migrirala na ORACLE Cloud, osiguravajući tako održivost poslovanja poslovnih korisnika, visoku sigurnost i dostupnost aplikacije sa bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme.

Potičući inovativnost i razvoj kompetencija te primjenu novih tehnologija kod svojih korisnika, tvrtka Login d.o.o. je danas prepoznata kao renomirana organizacija koja jamči visoke standarde isporučenih rješenja, lokaliziranih za tržišta Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore, posebno u području trgovine, proizvodnje, hotelijerstva i uslužnog sektora.


123rf.com

U ponudi je više od 100 milijuna visokokvalitetnih Royalty-Free fotografija, vektorskih grafika, infografika (kompletnih ili u vidu materijala za pravljenje istih), kao i video i audio materijala, koje se mogu kupiti po vrlo povoljnim cijenama. Proširivanjem svoje baze s 90 000 novih materijala dnevno, 123RF.com nastoji na jednom mjestu zadovoljiti sve Vaše potrebe za stock materijalima.

Felegi Tivadora 6/35, 21000 Novi Sad

Tel: 099 761 3005

Email: croatia@123rf.com

Ukratko:

Vodeći svjetski brend stock fotografije 123RF osnovan je 2005. godine. Korisnički servis na raspolaganju je 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, a podrška je na hrvatskom jeziku i podrazumijeva pružanje svih informacija, uključujući i tehničku podršku.

U ponudi je više od 100 milijuna visokokvalitetnih Royalty-Free fotografija, vektorskih grafika, infografika (kompletnih ili u vidu materijala za pravljenje istih), kao i video i audio materijala, koje se mogu kupiti po vrlo povoljnim cijenama. Proširivanjem svoje baze s 90 000 novih materijala dnevno, 123RF.com nastoji na jednom mjestu zadovoljiti sve Vaše potrebe za stock materijalima.

PREDNOSTI LOKALNOG PREDSTAVNIŠTVA

 • Osim ponuda koje se nalaze na službenoj web stranici 123RF.com, nudimo vam jedinstvene i najpovoljnije ponude skrojene za vaše potrebe

 • U mogućnosti ste sami vršiti izbor načina plaćanja, online, ili offline plaćanje putem naloga za uplatu

 • U mogućnosti smo, na vaš zahtjev, izdati račun za korištenje naših usluga ili kupnju proizvoda iz našeg asortimana


1 2 3