Nabava.net

Nabava.net - Usporedilica cijena

Modruška 9, Zagreb

Tel: 095 4000 800

Email: kontakt@nabava.net

Ukratko:

Nabava.net je servis za uspoređivanje cijena trgovina koji od 2001. godine na jednom mjestu prikazuje ponudu proizvoda na hrvatskom tržištu.

S više od milijun mjesečnih posjeta koje generira preko pola milijuna korisnika, Nabava.net je najveći i najkorišteniji hrvatski servis za uspoređivanje cijena.

Svim novim klijentima koji žele isprobati usluge i oglasiti svoju trgovinu na Nabava.net, nudimo neobvezujući besplatni probni period od 14 dana. Tako možete dobiti uvid u
načine funkcioniranja našeg servisa kao i u predviđenu količinu posjeta koje ćete generirati putem Nabava.net.

Posebna ponuda za eCommerce članove:
Svim eCommerce članovima dajemo i dodatan bonus od 30% na prvu uplatu!

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na mail kontakt@nabava.net.

Ispunite kratki upitnik i ostvarite brojne pogodnosti
kao član Udruge eCommerce Hrvatska.


Monri Payments d.o.o.

Payment Gateway Provider, SinglePOS

Radnička 54, Zagreb

Tel: 015498580

Email: monri@monri.com

Ukratko:

Monri Payments d.o.o. je pružatelj e-commerce i POS usluga koji svojim klijentima osigurava visokokvalitetne usluge u prihvatu i obradi transakcija elektroničkim putem.

Financijskim institucijama i trgovcima iz cijeloga svijeta nudimo širok raspon jednostavnih, inovativnih i funkcionalno bogatih rješenja za obradu transakcija.

Pokrenut u 2003. godine pod nazivom Webteh, kao prvi Payment Gateway u regiji jugoistočne Europe, Monri je izrastao u vodećeg regionalnog pružatelja usluga za platnu industriju i pouzdanog partnera financijskih institucija, trgovaca i njihovih klijenata.
Monri je također ISO/MSP, Internet Payment Service Provider (IPSP) i Payment Facilitator za Visu i MasterCard registriran od strane klijenata u regiji jugoistočne Europe.

Payment platforma  i svi procesi  licencirani su po PCI DSS Level1 standardu .

Naša misija je konstantno razvijati inovativne proizvode i usluge temeljene na modernim tehnologijama i zahtjevima tržišta, dok nam je vizija postati jedan od vodećih nezavisnih regionalnih procesora te jedan od perspektivnih EU/Svjetskih procesora.
Neka od dosadašnjih postignuća:
– Pokretač prvog Payment Gateway-a u regiji.
– Prva hrvatska firma za pružanje financijskih usluga s PCI DSS certifikatom registrirani i certificirani ISO/MSP i IPSP za Visa i MasterCard transakcije.
– Više od 500 zadovoljnih klijenata koristi Monrijev širok niz usluga.

 


DPD

DPD

Kovinska 4a, 10090 Zagreb

Tel: +385(0)1 3430 600

Email: info@dpd.hr

Ukratko:

Stručnjaci u dostavi. U Hrvatskoj i diljem svijeta.

DPD u Hrvatskoj dio je DPDgroup, druge najveće međunarodne dostavne paketne mreže u Europi. Pod nazivom DPDgroup djeluju vodeće međunarodne tvrtke za dostavu: DPD, Chronopost, SEUR i Interlink Express. Grupa broji 60.000 članova, a snažna međunarodna mreža omogućuje nam efikasnu razmjenu iskustava i znanja.
Spajamo inovativne tehnologije i lokalna iskustva kako bismo i pošiljateljima i primateljima pružili najugodnija i najefikasnija dostavna rješenja. Isporučujemo više od 4 milijuna paketa dnevno, u više od 230 zemalja. S nama slanje i primanje paketa postaju izuzetno jednostavni, gdje god se naši klijenti nalazili.Inchoo

Gradimo internetske trgovine na Magento platformi

Trg slobode 6, 31 000 Osijek

Tel: 031 200 729

Email: http://inchoo.hr/

Ukratko:

Gradimo internetske trgovine na Magento platformi (gdje smo i Professional Partner), suosnivači smo udruge Osijek Software City i ponosni smo član Cisex-a.


Plus hosting

Plus Hosting

Dalmatinova ul. 4, 52100, Pula

Tel: 052 492 052

Email: support@plus.hr

Ukratko:

Od entuzijasta do stručnjaka
 
Plus Hosting misija je klijentima osigurati najbolju moguću lokaciju i okolnosti za smještaj njihovih podataka.
Počeli smo kao mali tim web hosting entuzijasta, no tijekom 15 godina rada razvili smo se u dobro poznato ime na domaćem tržištu. Danas je Plus vodeći hrvatski web hosting provider sa značajnim brojem kako domaćih, tako i inozemnih klijenata.
 
Plus Hosting vizija je postati hosting provider prvog izbora za što veći broj europskih i svjetskih klijenata.
 
Korisnicima pružamo širok spektar usluga, od registracije domena i web hostinga do VPS i dedicated servera na najboljoj mrežnoj infrastrukturi u Hrvatskoj. Volimo i dobar izazov – naši visokokvalificirani stručnjaci pronalaze rješenja i za najkompleksnije probleme, dok istovremeno nadgledaju kompletnu infrastrukturu te pomažu klijentima putem telefona, chata ili e-maila.
 
Ističemo se stabilnom infrastrukturom, pristupačnim cijenama te pouzdanom i uvijek dostupnom korisničkom uslugom. Naši klijenti znaju da su u Plusu doista uvijek i u svakom smislu u plusu.

 


Marker

Marker izrađuje profesionalne web trgovine koje donose garantirane rezultate. Nama se obraćaju tvrtke koje žele kroz web shop aktivno raditi na povećanju prodaje.

Braće Radića 52d - Jalkovec, 42000

Tel: 042 / 421 700

Email: info@marker.hr

Ukratko:

Marker d.o.o. je web agencija fokusirana na izradu web trgovina koje u vrlo kratkom roku donose vidljive rezultate. To je prvenstveno moguće zahvaljujući iznimno uhodanom timu ljudi s 10-godišnjim iskustvom, iza kojeg stoji nekoliko stotina uspješno realiziranih web projekata.

Uža specijalnost Markera su postavljanje digitalne strategije i izrada velikih web projekata putem kojih smo se u mogućnosti prilagoditi svakom poduzeću, bez obzira na opsežnost poslovnih procesa. Nudimo mogućnost integracije različitih platformi, kao i izradu specijaliziranih web programskih rješenja koja omogućavaju najveću učinkovitost, stabilno online poslovanje i mjerljiv ROI.

Izuzev web trgovina, Marker pruža uslugu izrade web stranica koje su napravljene prema posljednjim industrijskim trendovima, kako bi bile u mogućnosti u vašu tvrtku dovesti nove klijente te doprinijeti ukupnom povećanju obujma poslovanja.

Marker je tim od 10 zaposlenika različitih profila, znanja i kompetencija koji zajedno mogu isporučiti projekte na traženoj razini kvalitete. Naš tim sastoji se od programera, dizajnera, stručnjaka za definiranje korisničkog iskustva, voditelja projekata, stručnjaka za sadržaj na web stranicama, korisničke podrške te osoba u prodaji i marketingu.


Influendo

Information Technology and Services

Zagrebačka 89, 42000 Varaždin

Tel: info@influendo.com

Email: info@influendo.com

Ukratko:

Influendo is a web development company from Croatia. We are working in PHP, mainly WordPress based projects, but are experienced in many PHP frameworks and platforms.

Ready to take on web development projects, from small to very big. We can also do front end development like slicing design to HTML and CSS as well as JavaScript programming.


Cvoke – Agencija za sadržajni marketing

Sadržajna Agencija

Berislavićeva 19/1 10000 Zagreb

Tel: 091/4445 164

Email: info@cvoke.hr

Ukratko:

Sadržajna agencija Cvoke specijalizirana je za produkciju online sadržaja i društveno mrežni marketing. Razvijamo i vodimo content marketing projekte – produciramo članke, fotografije, DIY vodiče, infografike, video sadržaj, .pdf knjižice i medijske specijale (native). Pomažemo brendovima u komunikaciji na Facebooku, Instagramu, Twitteru i ostalim mrežama. Istaknuti klijenti & projekti: Volim-meso.hr, Kvikifunpedia.com, GRAWE osiguranje, Badel1862, Ledo, VPŠZ i dr.


Decens d.o.o. – KNJIGOVODSTVO

Revizija, računovodstvo, knjigovodstvo, porezno savjetovanje i konzultantske usluge.

Ukrinska 12a, 10000 Zagreb

Tel: +385 (0)1 7898-284

Email: paulina@decens.hr

Ukratko:

Računovodstveni ured za područje revizije, računovodstva, knjigovodstva, poreznog savjetovanja i konzultantske usluge za :
• poduzeća
• obrte
• udruge
• neprofitne organizacije
• ustanove
• slobodna zanimanja
• OPG-eve
• fizičke osobe
Obavljamo predaju izvješća u poreznu upravu i FINU, prijave i odjave radnika, HZMO i HZZO te preuzimanje i dostavu dokumenata.
Uz standardne poslove računovodstva nudimo usluge administriranja , plaćanja ulaznih računa, arhiviranje dokumentacije, te poslovno planiranje.
Jamčimo povoljnu i kvalitetnu uslugu i zaštitu tajnosti podataka.Morgan Grey

Digitalna Agencija

Južna obala VII 29, 10 000 Zagreb

Tel: +385 91 534 9617

Email: info@morgangreyagency.com

Ukratko:

Agencija Morgan Grey pruža cjelovit pristup web marketingu – od oglašavanja u medijima, na društvenim mrežama i na Google Adwords oglasnoj mreži.


1 2