Perpetuum Mobile

Radimo web trgovine

Damira Tomljanovića Gavrana 13 10000 Zagreb, Hrvatska

Tel: +385 1 6390 800

Email: perpetuum@perpetuum.hr

Ukratko:

Od kompletnih IT rješenja, preko razvoja web stranica i web trgovina, do poslovanja u cloudu i mobilnih aplikacija – sve je to dio naših usluga. Danas je vrijeme u kojem vam nešto od toga sigurno treba!


Httpool

Sa našim partnerima nudimo svim oglašivačima pristup lokalnoj podršci, edukacijama i prilikom za rast. Naša uloga je svakom oglašivaču pružiti priliku da dosegne maksimalni potencijal kroz digitalno oglašavanje.

Draškovićeva 29, 10000 Zagreb

Tel: 385(0)911773131

Email: info@httpool.hr

Ukratko:

Httpool je jedan od najvećih internacionalnih partnera globalnih medijskih platformi.

Kompanija je prisutna na više od 45 tržišta i zapošljava preko 620 specijalista. Na hrvatskom tržištu Httpool predstavlja Facebook, Twitter, LinkedIn, Snapchat, TikTok, Spotify i mnoge druge.

Pružamo podršku tradicionalnim i nativnim oglašivačima da dosegnu maksimalni potencijal kroz digitalno oglašavanje na platformama naših partnera.


Neuralab

Još od davne 2008. godine, Neuralab dizajnira i razvija kompleksne internetske trgovine. Naša usluga uključuje i cjelokupno savjetovanje, vođenje kroz projekt, hosting te održavanje eCommerce poslovanja. Proces rada fokusiramo na slojevita (enterprise) rješenja s podosta ERP, CRM i CMS integracija. Uz to, koristimo Open Source tehnologije kao što su WordPress i WooCommerce kako bi klijent imao potpuno vlasništvo nad projektom i svim njegovim podacima.

Fojnička 6, Trnje, 10 000 Zagreb

Tel: +385 98 1717 628

Email: zagreb@neuralab.net

Ukratko:

eCommerce web aplikacije stup su Neuralabovih projekata, a naš tim čine upravo dizajneri, producenti i inženjeri s godinama iskustva u eCommerce industriji. To je prepoznao i Clutch koji nam je 2020.godine dodijelio titulu najbolje WooCommerce agencije na svijetu (Top WooCommerce Developers and Designers)!

Projekti unutar Neuralaba certificirani su ISO 27001 standardima sigurnosti, a klijenta korak po korak upoznajemo s cjelokupnim procesom arhitekture, dizajna i programiranja eCommerce rješenja. Stvaramo originalan dizajn kreiran bez predložaka, a izradu sadržaja u potpunosti prekrojavamo dizajniranom korisničkom iskustvu.

Neuralab koncepti dizajniranja i programiranja su certificirani i odobreni od strane WordPress VIP i WooCommerce partnera. Time naši klijenti dobivaju pristup ogromnoj Open Source zajednici (koja je izgradila trećinu SVIH aplikacija na internetu) i angažman programera i kreativaca koji rade direktno na WordPress platformi.


Mergado

Mergado je marketinški alat za uređivanje XML feedova vaše web trgovine bez upotrebe programera. Uz Mergado možete uređivati feedove za portale za usporednu kupovinu poput Jeftinije.hr, Nabava.net, Google Shopping Ads, Facebook Ads i 350+ drugih portala širom svijeta

Mínská 13, Brno

Tel: +420 608 44 00 67

Email: mergado@mergado.hr

Ukratko:

Mergado je nastalo 2012. godine u Češkoj i od tada je neprekidno razvijan. Mergado tim programera stalno dodaje nove platforme za oglašavanje. S Mergadom možete ponudu vaše web trgovine jednostavno oglašavati na Jeftinije.hr, Nabava.net, Google Shopping Ads, Facebook Ads ili na 350+ drugih portala za oglašavanje širom svijeta.

Uz Mergado možete optimizirati troškove oglašavanja na portalima za usporednu kupovinu. Mergado uređuje podatke u vašem XML ili CSV feedu. Uređuje podatke o vašoj ponudi web trgovine. Uz te promjene možete skupno mijenjati nazive proizvoda, kategorija ili možete dodati specifične pojedinosti koje zahtijeva uspoređivač. Jednostavno vaš feed s informacijama o proizvodima web shopa možete proširiti o druge elemente koje u vašem feedu nisu.

Možete skupno skrivati proizvode koje ne želite oglašavati, na primjer proizvode koji su rasprodani, proizvodi duplikati ili kad neki proizvodi sadrži nultu cijenu.


LogIN

Razvoj i implementacija naprednih desktop i mobilnih Cloud ERP rješenja u maloprodaji, veleprodaji, proizvodnji, turizmu i uslužnim djelatnostima. VIRGA Cloud je platforma naprednih poslovnih aplikacija namijenjenih pozitivnoj poslovnoj transformaciji tvrtki kroz rasterećenje radnih mjesta od suvišnog operativnog rada u cilju povećanja profitabilnosti i rasta poslovnih prihoda. Integracijom sa specijaliziranim rješenjima naših partnera za B2B i B2C online prodaju stvaramo stabilnosti i održivost poslovanja tvrtki u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori.

Mihačeva draga bb, 51000 Rijeka

Tel: 00385 5158 1135

Email: info@login.hr

Ukratko:

Tvrtka Login d.o.o. regionalno je poznata IT tvrtka u području razvoja i implementacije naprednih Cloud ERP rješenja. Zajedno sa sestrinskom tvrtkom Login sustavi d.o.o. stalno zapošljava 40 IT stručnjaka u području upravljanja projektima, savjetovanja, razvoja aplikativnih rješenja i specijalizirane korisničke podrške za pojedine industrije.

2008. godine tvrtka Login d.o.o. je, kao jedna od prvih IT tvrtki, hrvatskom tržištu ponudila prvo komercijalno Cloud ERP rješenje VIRGA. Kao dugogodišnji Oracle partner, tvrtka Login d.o.o. je 2020. godine svoje je Cloud ERP rješenje VIRGA zajedno s poslovanjem više od 200 tvrtki korisnika migrirala na ORACLE Cloud, osiguravajući tako održivost poslovanja poslovnih korisnika, visoku sigurnost i dostupnost aplikacije sa bilo kojeg mjesta, u bilo koje vrijeme.

Potičući inovativnost i razvoj kompetencija te primjenu novih tehnologija kod svojih korisnika, tvrtka Login d.o.o. je danas prepoznata kao renomirana organizacija koja jamči visoke standarde isporučenih rješenja, lokaliziranih za tržišta Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore, posebno u području trgovine, proizvodnje, hotelijerstva i uslužnog sektora.


123rf.com

U ponudi je više od 100 milijuna visokokvalitetnih Royalty-Free fotografija, vektorskih grafika, infografika (kompletnih ili u vidu materijala za pravljenje istih), kao i video i audio materijala, koje se mogu kupiti po vrlo povoljnim cijenama. Proširivanjem svoje baze s 90 000 novih materijala dnevno, 123RF.com nastoji na jednom mjestu zadovoljiti sve Vaše potrebe za stock materijalima.

Felegi Tivadora 6/35, 21000 Novi Sad

Tel: 099 761 3005

Email: croatia@123rf.com

Ukratko:

Vodeći svjetski brend stock fotografije 123RF osnovan je 2005. godine. Korisnički servis na raspolaganju je 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, a podrška je na hrvatskom jeziku i podrazumijeva pružanje svih informacija, uključujući i tehničku podršku.

U ponudi je više od 100 milijuna visokokvalitetnih Royalty-Free fotografija, vektorskih grafika, infografika (kompletnih ili u vidu materijala za pravljenje istih), kao i video i audio materijala, koje se mogu kupiti po vrlo povoljnim cijenama. Proširivanjem svoje baze s 90 000 novih materijala dnevno, 123RF.com nastoji na jednom mjestu zadovoljiti sve Vaše potrebe za stock materijalima.

PREDNOSTI LOKALNOG PREDSTAVNIŠTVA

 • Osim ponuda koje se nalaze na službenoj web stranici 123RF.com, nudimo vam jedinstvene i najpovoljnije ponude skrojene za vaše potrebe

 • U mogućnosti ste sami vršiti izbor načina plaćanja, online, ili offline plaćanje putem naloga za uplatu

 • U mogućnosti smo, na vaš zahtjev, izdati račun za korištenje naših usluga ili kupnju proizvoda iz našeg asortimana


Broadcast.hr

Predani tim profesionalaca, s višegodišnjim iskustvom rada na televiziji, pobrinut će se za sve Vaše potrebe prijenosa uživo, produkcije i snimanja.

Remetinečka 7, Zagreb (ZIP)

Tel: http://broadcast.hr/#kontakt

Email: http://broadcast.hr/#kontakt

Ukratko:

Predani tim profesionalaca, s višegodišnjim iskustvom rada na televiziji, pobrinut će se za sve Vaše potrebe prijenosa uživo, produkcije i snimanja. Uz najnoviju tehnologiju, osigurat ćemo streaming svih vrsta događaja, na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme, oblikovan prema Vašim željama. Naša produkcija pobrinut će se da svaki streaming ili snimanje prođe glatko i bez ikakvih problema, dok će naš tehnički odjel nadzirati svaki korak dogovora, pripreme i provedbe streamanja i snimanja, kako bi osigurali minimum tehničkih grešaka. Naš je cilj prenijeti vam novo vizualno iskustvo, u kojem ćete uživati Vi i Vaši krajnji korisnici.

Broadcast.hr je glavni partner za video streaming Meetupova Udruge eCommerce Hrvatska.

» Pogledajte snimke Meetupova


Safe.Shop

Safe.Shop je prva globalna oznaka povjerenja (trustmark). Udruga eCommerce Hrvatska je partner i distributer Safe.Shop trustmarka u Hrvatskoj.

Rijksstraatweg 29, Amsterdam, Nizozemska

Tel: +31 6 52840039

Email: jorij.abraham@ecommercefoundation.org

Ukratko:

Cilj Safe.Shopa je povećanje povjerenja kupaca u globalnu trgovinu te povećanje globalne online trgovine. Nacionalne ecommerce udruge Hrvatske, Brazila, Kine, Hong Konga, Njemačke, Islanda, Malezije, Rusije, Rumunjske, Senegala, Švicarske te Nizozemske, između ostalih su prve sudionice. 

Safe.Shop smo najavili u prosincu 2017., a snimku događanja možete pogledati na Youtube kanalu naših partnera za video (Broadcast.hr).

Postanite punopravni član udruge i ostvarite besplatnu certifikaciju za Safe.Shop trustmark!

» Učlanite se!

Olakšajte si prodaju preko granice

Dok je prekogranična prodaja porasla za 17% u 2017. godini, prema nedavnoj studiji Ecommerce Foundationa, kupci i trgovci se još uvijek suočavaju s velikim nedostatkom povjerenja. Kupci se često ne usuđuju kupovati na stranim web shopovima, bez da znaju je li on pouzdan. U isto vrijeme, trgovci se suočavaju s problemom izgradnje lokalnog povjerenja. Nedavna studija UN-a otkrila je da 51% svih kupaca koji još nisu kupovali online navodi nedostatak povjerenja kao glavni razlog. A čim trgovina postane prekogranična, nivo povjerenja u online prodaji se smanjuje za skoro polovicu.

Kako povećati povjerenje u webshop

Kako bi uspostavili povjerenje unutar zemlje u kojoj prodajete, možete se prijaviti za nacionalnu oznaku povjerenja. Međutim, tvrtke koje žele ući na više tržišta trebaju se certificirati u svakoj zemlji pojedinačno, a u ovom trenutku postoji preko 300 oznaka povjerenja diljem svijeta. Neke se fokusiraju na usuglašenost sa lokalnim zakonima, druge na financijsku pouzdanost, sigurnost, recenzije ili suzbijanje krivotvorenja.

Nužnost certificiranja od strane mnogo različitih znakova povjerenja zahtjeva puno vremena i napora. To komplicira proces – posebno za male i srednje tvrtke. Safe.Shop ima cilj nadići nacionalne granice, dajući prekograničnim kupcima više sigurnosti, istovremeno pomažući trgovcima da lakše prodaju na globalnoj razini.

Dakle, najlakši način da povećate povjerenje na svom webshopu je da se certificirate po globalnom kodeksu ponašanja odnosno po Safe.Shop pravilima.

Globalni brend izgrađen na lokalnom povjerenju

Globalna oznaka povjerenja Safe.Shop će biti operativno nadzirana od strane Ecommerce Foundation organizacije.

Jorij Abraham, upravni direktor Ecommerce Foundationa, organizacije koja će nadgledati globalni ecommerce znak povjerenja objašnjava: “Ne namjeravamo izgrađivati znak povjerenja iz nule. Postoje mnoge lokalne ogranizacije koje izdaju pouzdane certifikate. Oni imaju znanje lokalnog tržišta i mogu certificirati lokalne web shopove i maloprodajne trgovce puno bolje od centralne organizacije. Radeći sa lokalnim partnerima od povjerenja pomaže nam da koristimo snagu lokalnih brandova kako bi izgradili globalni logo povjerenja zajedno”.

O organizaciji Ecommerce Foundation

Ecommerce Foundation je nezavisna neprofitna organizacija, inicirana od strane nacionalnih ecommerce udruga diljem svijeta, te online i omnichannel tvrtki iz industrija kao što je prodaja, turizam i financije. Cilj Ecommerce Foundationa je poticanje globalne online trgovine. To se postiže istraživanjem na globalnom ecommerce tržištu, poticanjem dijeljenja znanja putem EcommerceWiki.org, online zajednicom ecommerce profesionalaca te uspostavljanjem globalne ecommerce oznake povjerenja, Safe.Shop.


DWIZARDS

Web development agencija specijalizirana za izradu ecommerce rješenja temeljenih na Woocommercu – najraširenijoj i najuspješnijoj ecommerce platformi.

Remetinečka cesta 7

Tel: +385913180900

Email: office@dwizards.agency

Ukratko:

Web development agencija specijalizirana za izradu ecommerce rješenja temeljenih na Woocommercu – najraširenijoj i najuspješnijoj ecommerce platformi.

Iza ove ekipe je gotovo 10 godina iskustva u izradi:

 • vrhunskih web stranica
 • web shopova
 • mobilnih iOS i Android aplikacija

Stoga svakako znaju kako izraditi kvalitetan, pouzdan i siguran web shop koji će osigurati stabilan prihod i rast prodaje preko online kanala.

Uz samu izradu web shopa (ili drugih navedenih projekata), omogućuju i kontinuirano održavanje te podršku kroz bilo kakve naknadne korekcije ili promjene na vašem web shopu.

Također, u ovom periodu za sve klijente omogućuju dodatne benefite:

pristup vrhunskim fotografijama uz znatan popust – 123RF Professional Stock

 • 20 besplatnih kredita
 • 20% popusta prilikom prve kupovine fotografija

stručno znanje i iskustvo prilikom izrade web shopa

 • besplatne konzultacije u razvojnom procesu web shopa

članstvo u Udruzi eCommerce Hrvatska

posebne pogodnosti i popusti prilikom ugovaranja dostavne službe – MBE Croatia

 • direktno vas povezujemo sa stručnjacima za dostavu i pakiranje paket
 • ostvarujete posebnu cijenu i dodatne pogodnosti
 • prilagodba vašem poslovanju

30% popusta kod PLUS.HR hostinga

 • ugovaranje novih paketa ili produženje postojećih paketa

Kontaktirajte nas i zatražite naše reference, a mi ćemo vam – prema vašim zahtjevima projekta – poslati zaista najbolju ponudu.


Monri Payments d.o.o.

Payment Gateway Provider, SinglePOS

Radnička 54, Zagreb

Tel: 015498580

Email: monri@monri.com

Ukratko:

Monri Payments d.o.o. je pružatelj e-commerce i POS usluga koji svojim klijentima osigurava visokokvalitetne usluge u prihvatu i obradi transakcija elektroničkim putem.

Financijskim institucijama i trgovcima iz cijeloga svijeta nudimo širok raspon jednostavnih, inovativnih i funkcionalno bogatih rješenja za obradu transakcija.

Pokrenut u 2003. godine pod nazivom Webteh, kao prvi Payment Gateway u regiji jugoistočne Europe, Monri je izrastao u vodećeg regionalnog pružatelja usluga za platnu industriju i pouzdanog partnera financijskih institucija, trgovaca i njihovih klijenata. Krajem 2019. godine tvrtka Payten (Asseco grupa) je kupila 80% dionica kompanije Monri.

Monri je također ISO/MSP, Internet Payment Service Provider (IPSP) i Payment Facilitator za Visu i MasterCard registriran od strane klijenata u regiji jugoistočne Europe.

Payment platforma  i svi procesi  licencirani su po PCI DSS Level1 standardu .

Naša misija je konstantno razvijati inovativne proizvode i usluge temeljene na modernim tehnologijama i zahtjevima tržišta, dok nam je vizija postati jedan od vodećih nezavisnih regionalnih procesora te jedan od perspektivnih EU/Svjetskih procesora.
Neka od dosadašnjih postignuća:
– Pokretač prvog Payment Gateway-a u regiji.
– Prva hrvatska firma za pružanje financijskih usluga s PCI DSS certifikatom registrirani i certificirani ISO/MSP i IPSP za Visa i MasterCard transakcije.
– Više od 500 zadovoljnih klijenata koristi Monrijev širok niz usluga.

 


PayCek by Electrocoin

PayCek elektronički platni servis pomoću kojega Vašim kupcima možete omogućiti plaćanje u kriptovaluti.

Rukavec 5, 10090 Zagreb

Tel: 0953667788

Email: sales@electrocoin.hr

Ukratko:

U Electrocoinu posljednjih 7 godina razvijamo blockchain tehnologije, platne servise za plaćanja u kriptovalutama, a možemo se pohvaliti i prvom hrvatskom mjenjačnicom kriptovaluta u Hrvatskoj www.bitcoin-mjenjacnica.hr, što nas čini tržišnim liderom. Čvrsto vjerujemo u digitalnu transformaciju kao razvojnu strategiju svih grana poslovanja pa smo se tako krajem 2019. udružili s Hrvatskom poštom te omogućili prodaju kriptovaluta u 55 poslovnica pošte diljem lijepe naše.

Za sve webshopove, prodajna mjesta i fiskalne blagajne osmislili smo PayCek elektronički platni servis, pomoću kojega Vašim kupcima možete omogućiti plaćanje u kriptovaluti, pri čemu se Vama na računu obračunavaju kune. Budući da je cijeli svijet trenutno pod povećalom, vjerujemo da je sad pravi trenutak za dodatne tehnološke iskorake, a uvođenje mogućnosti plaćanja u kriptovalutama je inovacija i benefit, dodatno i kada je u pitanju konkurentska prednost (i s uslužne i s marketinške strane). Ideja je da se ne morate baviti kriptovalutama kako biste korisnicima istih omogućili plaćanje u kriptovalutama, jer će se Vama na računu obračunati kune. Također, usluga je u potpunosti besplatna, ne neplaćuje vam se provizija niti naknada za izvršenu transakciju.


DHL

DHL - Međunarodna logistička služba

Utinjska 40, Zagreb

Tel: +385 1 6651111

Email: upit.express@dhl.com

Ukratko:

DHL je vodeći globalni brend u logističkoj industriji. DHL svojim klijentima nudi raznovrstan asortiman logističkih usluga, od domaće i međunarodne dostave paketa, međunarodne ekspresne dostave, cestovnog, zračnog i prekooceanskog prijevoza do upravljanja industrijskim dostavnim lancem. S oko 325.000 zaposlenika u više od 220 zemalja u svijetu, DHL sigurno i pouzdano povezuje ljude i poslovanja omogućujući globalnu trgovinu
 
DHL Express je globalni tržišni lider i stručnjak za usluge ekspresnog međunarodnog prijevoza i kurirske dostave. Posjedujemo snažnu globalnu logističku mrežu koja garantira izvrsnost na svim tržištima i stvara dodatnu vrijednost klijentima koji se bave inozemnom trgovinom, a posebno online trgovcima koji trguju premium proizvodima u prekograničnoj e-trgovini. Istodobno, potražnja za hitnom dostavom postoji za skoro svaku vrstu robe, neovisno o vrijednosti. Konkurentna prednost postiže se upravo proširenjem mogućnosti dostave – uz redovnu isporuku potrošači žele mogućnost odabira brze usluge dostave. Ponudom ekspresne međunarodne dostave i jednostavnih povrata online trgovci povećavaju prodaju i vrijednost košarice. Nudimo niz rješenja koja odgovaraju različitim potrebama klijenta. Usluge međunarodne dostave s unaprijed određenim vremenom isporuke po sistemu vrata-do-vrata omogućuju online trgovcima da brže dopru do potrošača bilo gdje u svijetu.


1 2 3