fbpx

Shoptalk Europe najavljuje Agendu 2023

Autor: eCommerce Hrvatska 08.02.2023.

Shoptalk zna da inovacija nije luksuz – ona je ključna za poslovanje.

Budući da je europsko maloprodajno okruženje narušeno dinamičnim ponašanjem potrošača, obiljem novih digitalnih tehnologija i izazovnom gospodarskom pozadinom, ovo je pravi trenutak kada će pobjednička poduzeća gledati dalje od kratkoročnog i ubrzati, a ne usporiti, svoju digitalnu transformaciju.

Zato će Shoptalk Europe 2023. biti važniji nego ikad

Kao i etablirani američki događaji, program Shoptalk Europe je usredotočen na to da vam pomogne da uspijete u digitalnoj budućnosti maloprodaje. Jednostavno rečeno: tu se gradi budućnost maloprodaje. Shoptalkov osebujni pristup sadržaju znači da ćete sigurno otići s uvidima i perspektivama koje jednostavno nema nigdje drugdje:

 • Shoptalk Europe ručno odabire svih 175+ govornika kako bi stvorio zvjezdanu liniju od maloprodajnih i brandiranih divova kao što su Adidas, Ahold-Delhaize, Carrefour , Decathlon, Mars, Pandora, The Coca-Cola Company, The LEGO Group, Unilever i hrpe više ljulja pozornicu.
 • Dvije trećine govornika su osnivači, glavni izvršni direktori ili drugi rukovoditelji na C-razini, što pruža jedinstvenu priliku da se čuju svježi uvidi i djelotvorni zaključci upravo od lidera koji su pioniri u transformaciji industrije.
 • Svaki od panela, prezentacija i radionica dotiče se novih tehnologija i poslovnih modela koji su ključni za budućnost vašeg poslovanja.
 • Program je strateški i usmjeren prema budućnosti, pomaže vam da pobjegnete od svakodnevice i vidite širu sliku kamo industrija ide.
 • Na dnevnom redu nema “pay-to-play”, što znači da Shoptalk Europe kurira sve govornike na temelju kojih tvrtke i lideri izazivaju uspostavljene norme i ubrzavaju transformaciju industrije diljem Europe i svijeta.

Gledajući unaprijed na Shoptalk Europe 2023., evo pet ključnih pitanja na koja će vam sudjelovanje pomoći odgovoriti.

 1. Kako izgleda najbolji angažman kupaca? Način na koji kupci traže i otkrivaju proizvode se mijenja. Shoptalk Europe ispitat će platforme i mogućnosti koje tvrtke trebaju kako bi osigurale da budu prisutne tamo gdje su njihovi kupci, uključujući društvenu trgovinu, vizualno pretraživanje, livestreaming i video za kupovinu te generativni AI.
 2. Koji će kanali u nastajanju omogućiti rast mog poslovanja? Shoptalk ide dalje od očitog i kratkoročnog kako bi pomogao maloprodajnim tvrtkama da pronađu rast. Shoptalk Europe će pokriti kako će se e-trgovina, tržišta i DTC strateški i komercijalno razvijati. No, oni će ići i dalje, gledajući najnovije u Web 3.0 i metaverzum, kao i kako nove ponude poput Retail Media Networks, white-label usluge i više stvaraju nove izvore prihoda i povećavaju profit za trgovce.
 3. Kako mogu pružiti izvanredno iskustvo trgovine? Shoptalk Europe istražit će kako vodeće tvrtke preoblikuju svoje trgovine kako bi kupcima pružile jedinstvena, besprijekorna i privlačna iskustva. Raspravljat će o utjecaju ovih promjena na prodaju robe, rad trgovina i dizajn, uključujući ulogu koju će igrati tehnologije poput računalnog vida, robotike i proširene stvarnosti.
 4. Koja će tehnološka ulaganja povećati moj prihod i profitabilnost? Poticanje operativne učinkovitosti još je važnije u teškoj ekonomskoj klimi. Shoptalk Europe pomoći će vam identificirati sljedeće tehnologije koje će promijeniti igru kako biste otključali uštede u cijelom poslovanju, od novih fulfilment mogućnosti preko digitalnih blizanaca do rješenja za upravljanje zalihama.
 5. Koje će mi organizacijske promjene pomoći da pobijedim? Uspješne tvrtke moraju nastaviti razvijati svoje strukture kako bi omogućile digitalnu transformaciju i kako ne bi zaostale. Čut ćete kako organizacije ruše prepreke i procese za razmjenu podataka i uvida među odjelima, otkriti alate za bolje opremanje svoje radne snage i dobiti savjete iz prve ruke od vođa o tome kako inspirirati i potaknuti svoje timove u vrijeme turbulencija.


Pridružite se zajednici Shoptalk Europe, koja broji 3500 decision-makera maloprodajne industrije, u Barceloni od 9. do 11. svibnja 2023. Članovi Udruge ostvaruju 10% popusta na ulaznice na linku: https://hubs.la/Q01yq3zt0

O Autoru

eCommerce Hrvatska
Glavni cilj udruge eCommerce Hrvatska je povećati povjerenje u online kupovinu. Učlanite se i podržite rad Udruge!

Želiš vidjeti vlastitu web trgovinu na popisu? Postani član!

Sve je u povjerenju! Pridruži se Udruzi i pokažite kupcima da ste pouzdani web trgovac. Punopravno članstvo uključuje besplatnu Trusted Shop certifikaciju.
>
Ocjena www.ecommerce.hr na Trustprofile recenzija je 10.0/10 temeljena na 9 recenzije.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Pristankom prihvaćate korištenje kolačića u skladu s našom politikom privatnosti.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti informacije na vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Ovdje možete upravljati postavkama svojih preferencija za kolačića.

Ovi su kolačići neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

Tehnički kolačići
Za korištenje ove web stranice koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Odbijam sve usluge
Spremi
Priihvaćam sve usluge