fbpx

Nikola Ilchev: Sofija postaje sjecište eCommerce inovacija 4. i 5. travnja

Autor: eCommerce Hrvatska 20.02.2024.

Pridružite nam se na Balkan eCommerce Summitu 2024 i nabavite ulaznicu po promotivnoj cijeni. Uz kod ecommerce15 naši pratitelji ostvaruju 15 posto popusta na kupnju ulaznice do 4. travnja 2024.

Balkan eCommerce Summit 2024 je inspirativan dvodnevni forum koji je na programu u Areni Sofia, u Bugarskoj, 4. i 5. travnja 2024. Organizatordogađaja, Nikola Ilchev, jedna od najutjecajnijih ličnosti eCommercea na Balkanu, obećava impresivan događaj koji će donijeti nove perspektive sektoru e-trgovine u balkanskoj regiji.

“Očekujemo više od 2.000 gostiju, 150 izlagača u izložbenom prostoru i 20 govornika iz cijelog svijeta. Cilj događaja je stvoriti platformu za ubrzani razvoj i poticati partnerstva između eCommerce tvrtki u regiji Balkana, pružajući novu odskočnu dasku za njihov rast”, poručio je Ilchev.

Ulaznice su dostupne po posebnoj cijeni, a prijavljenima se nudi potpuni pristup dvodnevnom programu događanja, jela i pića, kao i ekskluzivni party nakon prvog dana, potpuni pristup aplikaciji događanja sa svim gostima i partnerima.

“Ovo je jedinstvena prilika za sve sudionike da se povežu i razmijene iskustva s predstavnicima svih balkanskih zemalja, a da ne moraju putovati u svaku zemlju pojedinačno”, dodaje Ilchev.

Prestižni govornici na Balkan eCommerce Summitu

Organizator Balkan eCommerce Summita 2024. podijelio je informacije o prva dva govornika, Niallu Laveryju i Michaelu Corcoranu, te nagovijestio sljedeće novosti za sudionike i partnere.

Niall Lavery je vodeći u industriji i poznat po inspirativnim idejama koje transformiraju poslovanje. Posjeduje jedinstvenu kombinaciju tehničkih i menadžerskih vještina koje mu omogućuju da vidi prilike tamo gdje drugi ne vide. Svjestan je najnovijih trendova u tehnologiji i inovacijama i naporno radi kako bi robne marke s kojima radi bile ažurne. On je vodeći u industriji i poznat po inspirativnim idejama koje transformiraju poslovanje. Na Balkan eCommerce Summitu 2024. govorit će na temu: “Doba uvida – kako se razvijao odnos s kupcima u posljednjih 100 godina i kakvu su ulogu igrali podaci?

Drugi govornik koji će 4. travnja nastupiti na Balkan eCommerce Summitu u Sofiji je Michael Corcoran – stručnjak za društvene mreže čiji smo rad posljednjih godina vidjeli u zrakoplovnoj kompaniji Ryanair, a sada brine o svojim klijentima na društvenim mrežama. agencija za mrežnu komunikaciju i upravljanje profilima Frankly.


Michael Corcoran briljantan je u marketingu na društvenim mrežama, stvara videosadržaj za robne marke i izdvaja ih kroz emocije. Michael će nas upoznati i s radom influencera za biznis. Njegova tema tijekom Balkan eCommerce Summita 2024. je: “Budite na društvenim mrežama, a da niste na društvenim mrežama.”

Još jedna zanimljivost vezana uz ovaj događaj je posebna mobilna aplikacija koja omogućuje praćenje prijavljenih gostiju. Ovaj inovativni alat omogućit će vam zakazivanje sastanaka sa željenim sudionicima, pomoći će vam organizirati vrijeme i povezati se s važnim ljudima.

Osim toga, uz ovu aplikaciju imat ćete pristup informacijama o tvrtkama, programu i izlagačima što vam omogućuje da unaprijed prikupite informacije i pripremite se za produktivno sudjelovanje na događaju. Aplikacija će biti aktivna dva tjedna prije događaja te će ostati aktivna i nakon njega. Za registraciju je potrebna kupnja ulaznice.

Ako planirate proširiti svoje poslovanje na Balkanu ili šire, vaše mjesto je na Balkan Ecommerce Summitu 2024. u Sofiji, Bugarska.

Uz kod ecommerce15 naši pratitelji ostvaruju 15 posto popusta na kupnju ulaznice do 4. travnja 2024.

SVE JE U POVJERENJU

Pridružite se Udruzi i pokažite kupcima da ste pouzdani web trgovac.

Punopravno članstvo uključuje besplatnu
Trusted Shop certifikaciju

VEZANI ČLANCI:

Komunikacijski savjetnik za Disney, Starbucks i IKEA-u dolazi u Bugarsku na Balkan eCommerce Summit 2024.

Krenule prijave za novo izdanje Balkan eCommerce Summita

Bugarska će biti domaćin Balkanskog summita o e-trgovini od 4. do 5. travnja

O Autoru

eCommerce Hrvatska
Glavni cilj udruge eCommerce Hrvatska je povećati povjerenje u online kupovinu. Učlanite se i podržite rad Udruge!

Želiš vidjeti vlastitu web trgovinu na popisu? Postani član!

Sve je u povjerenju! Pridruži se Udruzi i pokažite kupcima da ste pouzdani web trgovac. Punopravno članstvo uključuje besplatnu Trusted Shop certifikaciju.
>
Ocjena www.ecommerce.hr na Trustprofile recenzija je 10.0/10 temeljena na 9 recenzije.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Pristankom prihvaćate korištenje kolačića u skladu s našom politikom privatnosti.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti informacije na vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Ovdje možete upravljati postavkama svojih preferencija za kolačića.

Ovi su kolačići neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

Tehnički kolačići
Za korištenje ove web stranice koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Odbijam sve usluge
Spremi
Priihvaćam sve usluge