fbpx

MEETUP: Marketing trendovi u 2023. godini (powered by Old Pilots Vodka&Gin)

Skoro svaki mjesec organiziramo druženja za web trgovce i one koji to tek žele postati. Snimku svakog događanja možete pogledati u našoj Facebook grupi.

Digitalni marketing će u 2023. godini doživjeti mnoge promjene. Tema prvog ovogodišnjeg meetupa bavi se upravo ovom temom. Put do kupovine, bilo da se događa online ili offline, više nije linearan i doživljava svakodnevne promjene.

Kupci se kreću kroz nekoliko različitih kanala kako bi pronašli proizvode koje trebaju. Doći do kupaca upravo tamo gdje jesu zahtjeva stvaranje jedinstvenog marketinškog pristupa.

Budući da će kolačići trećih strana (third-party cookies) ove godine polagano otići u zaborav, svi će marketingaši biti primorani reorganizirati svoje prisustvo kod digitalnih kanala. Što u konačnici možete napraviti?

Dođite na Meetup u utorak, 31. siječnja u 18 sati i saznajte kako se nositi s nadolazećim marketinškim promjenama u 2023. godini!

Prijava je na dnu članka.

PROGRAM

  • Dolazak & Networking (18:00 – 18:15)

Glavni cilj svakog Meetupa Udruge eCommerce Hrvatska je razmjena iskustva i druženje. Stoga nemojte biti sramežljivi – zaletite se ravno na šank i upoznajte ekipu.

  • Uvod – Presjek ključnih promjena i datuma – Dino Oreški (18:15 – 18:25)

Dino će nam kroz uvod u Meetup dati konkretne informacije o svim novitetima koji nas očekuju ove godine – barem one za koje trenutno znamo.

Top 3 prilike u marketingu koje većina trgovaca propušta – Dario Begonja (18:25 – 18:40)

Koji su najbrži prostori za poboljšanje marketinga vašeg webshopa? Nakon preko 100 analiza marketinga hrvatskih shopova u zadnje 2 godine, saznajte koje su glavne preporuke za vaš shop!

Je li 2023. idealno vrijeme za kreiranje TikTok profila? – Dario Marčac (18:40– 18:55)

Bez obzira što je najbrža globalna rastuća mreža i što već treću godinu za redom osvaja 1. mjesto u broju preuzimanja, TikTok tek počinje biti masovnije prihvaćen na hrvatskom i regionalnom tržištu. Sad je idealno vrijeme za pozicioniranje svog brenda i brži organski rast na ovom kanalu.

Trendovi affiliate marketinga – Čedo Velašević (18:55 – 19:05)

U svijetu affiliate marketinga, sve se okreće oko prodaje i contenta, neovisno o formatu (tekstovi, video, infografike, …) ključ je u organiskim posjetima kupaca vašem webshopu. Ne morate definirati budžet za affiliate, jer je strogo baziran na rezultatima – Čedo na meetupu odgovara na pitanja vezana uz maksimalizaciju prodaje uz minimalizaciju troškova.

  • Panel – Marketing trendovi u 2023. godini (19:05 – 19:35)

Čedo Velašević, Dario Marčac i Dario Begonja kao panelisti zaokružuju teme vezane uz promjene u 2023. godini, uz moderaciju Dina Oreškog. Pripremite pitanja!

  • Networking i druženje uz koktele (19:35 – 22:00)

Important to know

ŠTO? Kako pripremiti marketing za promjene koje dolaze u 2023. godini
ZA KOGA? Partneri, članovi i prijatelji Udruge eCommerce Hrvatska
KADA? Utorak, 31. siječnja 2023., od 18:00 do 22:00 h
GDJE? Sky Office, Ul. Roberta Frangeša Mihanovića 9, 10110, Zagreb (Google maps)
KAKO? Upad je besplatan za članove Udruge, ostali plaćaju 30 € (internet bankarstvom ili karticom) Učlanite se ovdje

PRIJAVE SU ZAVRŠILE

O Autoru

eCommerce Hrvatska
Glavni cilj udruge eCommerce Hrvatska je povećati povjerenje u online kupovinu. Učlanite se i podržite rad Udruge!

Želiš vidjeti vlastitu web trgovinu na popisu? Postani član!

Sve je u povjerenju! Pridruži se Udruzi i pokažite kupcima da ste pouzdani web trgovac. Punopravno članstvo uključuje besplatnu Trusted Shop certifikaciju.
>
Ocjena www.ecommerce.hr na Trustprofile recenzija je 10.0/10 temeljena na 9 recenzije.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Pristankom prihvaćate korištenje kolačića u skladu s našom politikom privatnosti.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti informacije na vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Ovdje možete upravljati postavkama svojih preferencija za kolačića.

Ovi su kolačići neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

Tehnički kolačići
Za korištenje ove web stranice koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Odbijam sve usluge
Spremi
Priihvaćam sve usluge