fbpx

eCommAwards 2024

eCommAwards 
2024

16.4.2024. Sky Office Tower (Zagreb)

powered by Favi.hr

Organiziramo šesto eCommAwards natjecanje! 

Uz priliku da osvojite titulu najboljeg webshopa, svi prijavljeni webshopovi besplatno dobivaju i stručnu analizu iz 6 kategorija sa savjetima za poboljšanje:

UX

SEO

Content

Buyer's Journey

Analytics

Legal

Stručna analiza i sudjelovanje u natječaju je besplatno za punopravne web trgovce članove Udruge, a najbolje webshopove ćemo ekskluzivno predstaviti na eCommAwards ceremoniji.Organiziramo šesto eCommAwards natjecanje! 

Uz priliku da osvojite titulu najboljeg webshopa, svi prijavljeni webshopovi besplatno dobivaju i stručnu analizu iz 6 kategorija sa savjetima za poboljšanje:


UX

SEO

Content

Buyer's Journey

Analytics

Legal

Stručna analiza i sudjelovanje u natječaju je besplatno za punopravne web trgovce članove Udruge, a najbolje webshopove ćemo ekskluzivno predstaviti na eCommAwards ceremoniji 16.4.2024.

Prijave su bile otvorene do 1.3.2024.

Zašto biste se trebali prijaviti na eCommAwards?

Poslušajte mišljenje jednog od članova našeg stručnog žirija, Daria Begonje, koji ovakve analize inače naplaćuje do 700 €

NOVO! eCommAwards za nuditelje usluga

Prijavite se na eCommAwards i osvojite titulu
 
"Best eComm Service 2024"

Uz priliku da osvojite prestižnu titulu, svi prijavljeni dobivaju stručnu analizu sa savjetima za poboljšanje.

Stručni žiri analizirat će stranice nuditelja usluga u 3 područja:

Best Web
Best Copy
Best Marketing

Stručna analiza i sudjelovanje u natječaju je besplatno za punopravne nuditelje usluga članove Udruge, a najbolje web stranice ćemo ekskluzivno predstaviti na eCommAwards ceremoniji 16.4.2024.

Prijave su bile otvorene do 1.3.2024.

Upoznajte žiri

Aron Stanić

UX ZA WEBSHOPOVE

Aron Stanić, stručnjak za UX s višegodišnjim iskustvom u radu s poduzetnicima i startup tvrtkama. Aktivan je član udruge eCommerce Hrvatska, te predavač na eCommerce Akademiji (modul Razvoj i optimizacija web trgovine). Kroz dvanaestogodišnji rad u eCommerce agenciji Inchoo stekao je iskustvo rada s poduzetnicima koji svoje proizvode i usluge nude na domaćem i međunarodnim tržištima preko vlastitih web trgovina. Pogledajte intervju s Aronom i saznajte koji su kriteriji UX analize

Dario Begonja

Content ZA WEBSHOPOVE

Dario Begonja pomaže pretvoriti marketinške brojke u konkretne korake za bolju prodaju i niže troškove webshop poslovanja. Umjesto brda nejasnih buzzworda, Dario će ukazuje na konkretne i svima razumljive aktivnosti optimizacije konverzije / prodaje (CRO) te izrade analize sa savjetima za digitalni marketing – sve uz razmišljanje kako će to utjecati na ostale aspekte poslovanja. Pogledajte intervju s Dariom i saznajte koji su kriteriji Content analize

Goran Blagus

buyers journey ZA WEBSHOPOVE

Goran Blagus, business coach & konzultant iz područja privlačenja novih i zadržavanja postojećih kupaca kroz izgradnju novih i boljih management i poslovnih procesa. Iza sebe ima 25+ godina poslovnog iskustva i poznaje IT tehnologiju, ali se ipak specijalizirao za vještine, tehnike i strategije iz psihologiju prodaje s uskom nišom u newsletterima i konverzijama (čitaj: zaključenja prodaje). Pogledajte intervju s Goranom i saznajte koji su kriteriji Buyer's Journey analize

Marko Pačar

SEO ZA WEBSHOPOVE

Marko Pačar jedan je od osnivača Granular grupe, konzultantske agencije za unaprjeđenje digitalnih marketinških aktivnosti. U svom radu pomaže klijentima sastaviti održivu strategiju digitalnog rasta kroz koordinaciju internih i vanjskih marketinških i prodajnih timova, a osobno najviše sudjeluje u razvoju procesa u domeni contenta, UX-a i SEO-a. Pogledajte intervju s Markom i saznajte koji su kriteriji SEO analize

Dijana Kladar

LEGAL ZA WEBSHOPOVE

Odvjetnica Dijana Kladar je kao istaknuti stručnjak član radnih skupina za izradu velikog broja zakona koji se donose u RH sudjelovala u radnoj skupini za izradu Zakona o zaštiti potrošača pri Ministarstvu gospodarstva, obrta i poduzetništva, te Zakona o provedbi GDPR pri Ministarstvu uprave. Sudjelovala je u izradi direktiva o prodaji robe kao predstavnik RH. Dijana je odvjetnica koja ima bogato iskustvo zastupanja trgovaca u sporovima pred inspekcijom i sudovima. Pogledajte intervju s Dijanom i saznajte koji su kriteriji Legal analize

Robert Petković

ANALYTICS ZA WEBSHOPOVE

Robert Petković je stručnjak za Google Analytics s više od 20 godina iskustva u digitalnom području gdje je započeo kao web developer i proveo posljednjih 10 godina kao jedan od najistaknutijih analitičara u regiji. Studirao je psihologiju, a trenutno je zaposlen kao direktor digitalne analitike u Pro Media Grupi.

Pogledajte intervju s Robertom i saznajte koji su kriteriji Analytics analize

Nenad Vukušić

Best COPY ZA NUDITELJE USLUGA

Nenad Vukušić piše copy od kraja prošlog stoljeća. Specijalnost su mu ljudsko-računalne interakcije i korisničko iskustvo, ali neće odbiti niti imenovanje proizvoda ili slogan. S Nebojšom Grbačićem osnovao je Copyraonicu, jednodnevnu edukaciju za copywritere i sve one koji rade posao copywritera u svojim firmama. U 10 godina, kroz Copyraonicu je prošlo oko 1000 polaznika, a trenirao je interne content timove banaka, osiguravajućih društava, IT kompanija, startupa.

Domagoj Ostović

Best Web ZA NUDITELJE USLUGA

Domagoj Ostović strastveni je i iskusni poduzetnik, vlasnik i CEO tvrtke Lloyds Digital iz Labina koja se bavi razvojem digitalnih proizvoda, osnivač i direktor jedne od najvećih IT konferencija u Hrvatskoj, Digital Labin, jedan od osnivača i potpredsjednik udruge ICT Istra. Dobitnik je nagrade Istriana u kategoriji gospodarstvo za najuspješnijeg poduzetnika u Istarskoj županiji za 2022. godinu te je nominiran za EY Poduzetnika godine 2 godine za redom (21` i 22`).

Vanja Šebek

Best MARKETING ZA NUDITELJE USLUGA

Vanja Šebek je voditelj preddiplomskog i diplomskog studija za digitalni marketing i predavač na Visokom učilištu Algebra. Ima više od 15 godina iskustva u digitalnom marketingu, a uz jako tehničko iskustvo njegova strast je korisničko iskustvo i psihologija. Bio je suosnivač dvije nagrađivane digitalne agencije u Hrvatskoj i radio je s raznim klijentima iz svih industrija diljem svijeta. Od 2014. jedan je od 250 Google certificiranih trenera u svijetu. Redovit je predavač na konferencijama i autor više stručnih i znanstvenih članaka iz područja marketinga, web dizajna i korisničkog iskustva. Podučavao je više od 3000 studenata iz 24 zemlje.

Još niste član Udruge?

SVE JE U POVJERENJU

Pridružite se Udruzi i pokažite kupcima da ste pouzdani web trgovac.

Punopravno članstvo uključuje besplatnu
Trusted Shop certifikaciju

Povijest eCommAwards natjecanja

eCommawards 2023: Hrvatski webshop godine je bima-shop.hr

eCommAwards 2021: Najbolji webshop po mišljenju struke je Mobis.hr

eCommAwards 2020: Među velikim brojem prijavljenih proglašeni najbolji domaći online trgovci

ZLATNI PARTNER

SREBRNI PARTNERI

BRONČANI PARTNERI

Wine break by


Coffee break by

Refreshments by

MEDIJSKI PARTNERI

>
Ocjena www.ecommerce.hr na Trustprofile recenzija je 10.0/10 temeljena na 9 recenzije.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Pristankom prihvaćate korištenje kolačića u skladu s našom politikom privatnosti.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti informacije na vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Ovdje možete upravljati postavkama svojih preferencija za kolačića.

Ovi su kolačići neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

Tehnički kolačići
Za korištenje ove web stranice koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Odbijam sve usluge
Spremi
Priihvaćam sve usluge