fbpx

eCommAwards sada je dostupan i za nuditelje usluga

Autor: Goran Pavlović 13.02.2024.

Stručna analiza i sudjelovanje u natječaju je besplatno za punopravne nuditelje usluga članove Udruge, a najbolje web stranice ćemo ekskluzivno predstaviti na eCommAwards ceremoniji

Šesto eCommAwards natjecanje za koje su prijave u tijeku te u kojem naš stručni žiri ocjenjuje kvalitetu i spremnost webshopova u šest različitih područja, od sada dobiva dodatnu dimenziju.

Naime, osim web trgovina na eCommAwards natječaj do 1. ožujka 2024. godine mogu se prijaviti i punopravni nuditelji usluga koji su članovi Udruge i osvojiti laskavu titulu “Best eCommerce Service Experience”.

Uz priliku da osvoje priznanje struke, svi prijavljeni dobivaju stručnu analizu sa savjetima za poboljšanje.

“S obzirom na to da smo Udruga koja okuplja i online trgovce i nuditelje usluga za web trgovce, odlučili smo omogućiti svim tvrtkama koje su naše punopravne članice da ostvare besplatnu analizu svoje online prisutnosti. Zato smo dodali čak tri nove kategorije za natjecanje nuditelja usluga – web, copy i marketing. Za tu smo važnu ulogu odabrali tri nova člana žirija, koji će u suradnji s nama osmisliti kriterije po kojima će se ocjenjivati nuditelji usluga. Nenad Vukušić je na glasu kao iskusni učitelj copywritinga, Vanja Šebek je profesor marketinga, a Domagoj Ostović je vlasnik nagrađivane web agencije, pa vjerujem da će njihovi komentari itekako pomoći našim nuditeljima usluga u poboljšanju poslovanja. Osim besplatne analize koju će ostvariti svi koji se prijave, nagradit ćemo najbolje među njima i to sa sljedećim priznanjima: Best Web – eComm Service, Best Copy – eComm Service, Best Marketing – eComm Service. Također, jedan od njih će osvojiti i prestižnu titulu Best eComm Service Experience 2024.“, poručio je Marcel Majsan, predsjednik udruge eCommerve Hrvatska koja je organizator eCommAwards natjecanja.

Stručna analiza i sudjelovanje u natječaju je besplatno za punopravne nuditelje usluga članove Udruge, a najbolje web stranice ćemo ekskluzivno predstaviti na eCommAwards ceremoniji koja je na programu 16. travnja 2024. godine.

Stručni žiri za nuditelje usluga

Stručni žiri analizirat će stranice nuditelja usluga u tri područja: Best Web, Best Copy i Best Marketing.

Nenad Vukušić

BEST COPY ZA NUDITELJE USLUGA

Nenad Vukušić piše copy od kraja prošlog stoljeća. Specijalnost su mu ljudsko-računalne interakcije i korisničko iskustvo, ali neće odbiti niti imenovanje proizvoda ili slogan. S Nebojšom Grbačićem osnovao je Copyraonicu, jednodnevnu edukaciju za copywritere i sve one koji rade posao copywritera u svojim firmama. U 10 godina, kroz Copyraonicu je prošlo oko 1.000 polaznika, a trenirao je interne content timove banaka, osiguravajućih društava, IT kompanija, startupa i brojnih drugih.

Domagoj Ostović

BEST WEB ZA NUDITELJE USLUGA

Domagoj Ostović strastveni je i iskusni poduzetnik, vlasnik i CEO tvrtke Lloyds Digital iz Labina koja se bavi razvojem digitalnih proizvoda. Osnivač je i direktor jedne od najvećih IT konferencija u Hrvatskoj, Digital Labin, te jedan od osnivača i potpredsjednik udruge ICT Istra. Dobitnik je nagrade Istriana u kategoriji gospodarstvo za najuspješnijeg poduzetnika u Istarskoj županiji za 2022. godinu te je nominiran za EY Poduzetnika godine dvije godine za redom (2021. i 2022.).

Vanja Šebek

BEST MARKETING ZA NUDITELJE USLUGA

Vanja Šebek je voditelj preddiplomskog i diplomskog studija za digitalni marketing i predavač na Visokom učilištu Algebra. Ima više od 15 godina iskustva u digitalnom marketingu, a uz jako tehničko iskustvo njegova strast je korisničko iskustvo i psihologija. Bio je suosnivač dvije nagrađivane digitalne agencije u Hrvatskoj i radio je s raznim klijentima iz svih industrija diljem svijeta. Od 2014. jedan je od 250 Google certificiranih trenera u svijetu. Redovit je predavač na konferencijama i autor više stručnih i znanstvenih članaka iz područja marketinga, web dizajna i korisničkog iskustva. Podučavao je više od 3.000 studenata iz 24 zemlje.

Loading

O Autoru

Goran Pavlović
urednik eCommerce Magazina

Želiš vidjeti vlastitu web trgovinu na popisu? Postani član!

Sve je u povjerenju! Pridruži se Udruzi i pokažite kupcima da ste pouzdani web trgovac. Punopravno članstvo uključuje besplatnu Trusted Shop certifikaciju.
>
Ocjena www.ecommerce.hr na Trustprofile recenzija je 10.0/10 temeljena na 9 recenzije.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Pristankom prihvaćate korištenje kolačića u skladu s našom politikom privatnosti.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti informacije na vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Ovdje možete upravljati postavkama svojih preferencija za kolačića.

Ovi su kolačići neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

Tehnički kolačići
Za korištenje ove web stranice koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Odbijam sve usluge
Spremi
Priihvaćam sve usluge