CRO Commerce 2022: 7 velikih SEO grešaka domaćih webhopova

Upoznajte Nedima Šabića, speakera na našoj CRO Commerce konferenciji koja se održava 7.10.2022. u Krašu Zagreb, a moguće ju je pratiti i online.

Tko je Nedim Šabić?

Nedim je jedan od rijetkih koji se više od 20 godina bavi multidisciplinarnim digital marketingom, kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu. Jedan je od osnivača digital marketing konferencije „Konverzija“, a živi i radi u Njemačkoj gdje kroji digital marketing i SEO strategije velikim korporacijama.

Na njemačkim SEO konferencijama je više puta osvajao nagrade za najbolja predavanja. Iako su njegova predavanja prožeta humorom, svaki put uspije obasuti slušaoce brojnim korisnim savjetima.

O čemu će pričati na CRO Commerce 2022?

SEO za web shopove je zasebna disciplina i često web shopovi imaju poteškoće da samostalno implementiraju prave SEO mjere, kao i kada taj posao povjere agenciji. Nedim će pokazati sedam velikih SEO grešaka koje često rade domaći web shopovi, kako ih ispraviti i kako pronaći kompetentnog inhouse ili outsource SEO specijalistu. SEO je za većinu web shopova najprofitabilniji kanal prodaje ukoliko se radi ispravno.

powered by Paket24

CRO Commerce 2022

 Četvrta konferencija u organizaciji trgovaca

7.10.2022. Kraš Zagreb ili online

EXPERIENCE THE FUTURE

O Autoru

Kristina Matić
Assistant Manager @ eCommerce Hrvatska

Komentari

Odgovori

Želiš vidjeti vlastitu web trgovinu na popisu? Postani član!

Sve je u povjerenju! Pridruži se Udruzi i pokažite kupcima da ste pouzdani web trgovac. Punopravno članstvo uključuje besplatnu Trusted Shop certifikaciju.
>