CRO Commerce 2019 Speakers – Vice Božić

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Upoznajte Vice Božića, govornika na našoj CRO Commerce konferenciji koja se održava 15.2.2019. u Zagrebačkom Inovacijskom Centru na Velesajmu.

TKO JE VICE BOŽIĆ?

Vice Božić certificirani je stručnjak za Google Ads i Google Analytics, te jedan od vodećih Google stručnjaka u Adriatic regiji. Osnivač je i direktor digitalne agencije GoAds, specijalizirane za Google Ads oglašavanje. Tijekom 15 godina rada u industriji radio je za vodeće domaće iinozemne klijente kao što su Allianz, TELE2, Narodne novine, Syngenta, Podravka, Cotrugli, Coca-Cola, Unilever, Vipnet, Veracomp, Agrivi i druge. Čest je gost predavač na poslovnim učilištima i konferencijama.

O ČEMU ĆE PRIČATI NA CRO COMMERCE 2019 KONFERENCIJI?

Na CRO Commerce konferenciji ću držati 1-na-1 konzultacije za područje Google Ads oglašavanja, gdje ću kroz primjere savjetovati trgovce kako uz pomoć Google Adsa mogu povećati prodaju. Također ću ukazati na neke od najčešćih grešaka koje vidim da trgovci rade kada su u pitanju Google kampanje, te im ponuditi praktična rješenja za njih.

TOP SAVJET KOJI BI DAO HRVATSKIM WEB TRGOVCIMA?

Da biste imali uspješnu i profitablu Google Ads kampanju, definirajte jasne ciljeve, optimizirajte stranicu za konverzije i prilagodite ju za mobilne uređaje, te koristite alate kao što su Google Analytics i Google Optimize za mjerenje učinkovitosti i testiranje.

PRIJAVE SU ZAVRŠILE - ako imate pitanje, javite se na udruga@ecommerce.hr

Share.

About Author

• President of eCommerce Hrvatska Association • eCommerce Consultant

Comments are closed.

x

Naše web stranice koriste kolačiće koji nam omogućavaju korištenje Google Analyticsa te oglašavanje prema našim posjetiteljima. Ako želite znati više, pročitajte našu Politiku Privatnosti ili nas kontaktirajte.

Prihvaćam Ne prihvaćam