CRO Commerce 2019 Speakers – Ivica Kruhek

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Upoznajte Ivicu Kruheka, govornika na našoj CRO Commerce konferenciji koja se održava 15.2.2019. u Zagrebačkom Inovacijskom Centru na Velesajmu.

TKO JE IVICA KRUHEK?

Ivica Kruhek direktor je tvrtke Marker d.o.o., najnagrađivanije domaće eCommerce agencije koja je do sada izradila više od 120 web trgovina. Kroz više od petnaest godina iskustva pomogao je mnogim domaćim i stranim tvrtkama da digitalne kanale uspješno stave u funkciju ostvarenja svojih poslovnih ciljeva. Posljednjih godina svoj fokus usmjerio je na proučavanje psihologije ponašanja korisnika na internetu što postaje ključan faktor u postizanju rezultata na webu.

O ČEMU ĆE PRIČATI NA CRO COMMERCE 2019 KONFERENCIJI?

Dizajnirate, integrirate, programirate pa sve to u krug i sve to donosi neki rezultat ali nekako imate osjećaj da niste baš do kraja izvukli kompletan potencijal iz web trgovine koju ste izradili?

Upravo posvećenost detaljima kod izrade web trgovine i stalno analiziranje i promišljanje o tome što vaši kupci žele i na koji način žele to koristiti u vašoj web trgovini napravit će veliku razliku u prodaji.

Mnogi trgovci tek nakon što promijene web shop platformu te ozbiljno porade na UX-u, otvore oči i vide koliki potencijal nisu iskorištavali, koliko nisu razumjeli svoje kupce, koliko im nisu davali informacije i funkcionalnosti koje su oni tražili i na način koji ih oni traže i najvažnije, koliko promet su propustili uprihoditi.

Na ovom predavanju dobiti ćete uvid u razinu detalja kojim se trebate pozabaviti ako želite zadovoljne kupce i pune košarice.

TOP SAVJET KOJI BI DAO HRVATSKIM WEB TRGOVCIMA?

Kad izrađujete web trgovinu prvi puta ili želite postojeću osvježiti i modernizirati, napravite to kako treba, sa svim detaljima do kraja jer jedino tako možete računati da ćete ostvariti maksimalan prodajni potencijal.

PRIJAVE SU ZAVRŠILE - ako imate pitanje, javite se na udruga@ecommerce.hr

Share.

About Author

• President of eCommerce Hrvatska Association • eCommerce Consultant

Comments are closed.

x

Naše web stranice koriste kolačiće koji nam omogućavaju korištenje Google Analyticsa te oglašavanje prema našim posjetiteljima. Ako želite znati više, pročitajte našu Politiku Privatnosti ili nas kontaktirajte.

Prihvaćam Ne prihvaćam