CRO Commerce 2019 Speakers – Boris Smolek

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Upoznajte Borisa Smoleka, govornika na našoj CRO Commerce konferenciji koja se održava 15.2.2019. u Zagrebačkom Inovacijskom Centru na Velesajmu.

TKO JE BORIS SMOLEK?

Boris je Head od Solution Management u AdCumulusu, sa više od 5 godina iskustva u mobile i online advertisingu. U suradnji sa svojim teamom radi na isporuci Chatbot rješenja za brojne domaće i inozemne kompanije, svakodnevno se susrećući sa brojnim izazovima koje donosi današnje online poslovanje.

O ČEMU ĆE PRIČATI NA CRO COMMERCE 2019 KONFERENCIJI?

Korištenjem chatbota web trgovci na jednostavan način mogu proširiti svoje prisustvo na messaging platformama. Obzirom na to da prosječan korisnik ima 3 različite IM aplikacije na svom pametnom telefonu, chatbot na Viberu ili Messengeru omogućuje direktan pristup do krajnjih korisnika i unaprijeđeno iskustvo interakcije s trgovinom. Uz mogućnost praćenja podataka i uvida u ponašanje korisnika, chatbot omogućuje bolju generaciju leadova na globalnim tržištima. Uz to smanjuje troškove obzirom da omogućuje automatizaciju procesa uz 24/7 aktivnost.

TOP SAVJET KOJI BI DAO HRVATSKIM WEB TRGOVCIMA?

Dopustite da Vam Chatbot postane jedan od najboljih zaposlenika!

PRIJAVE SU ZAVRŠILE - ako imate pitanje, javite se na udruga@ecommerce.hr

Share.

About Author

• President of eCommerce Hrvatska Association • eCommerce Consultant

Comments are closed.

x

Naše web stranice koriste kolačiće koji nam omogućavaju korištenje Google Analyticsa te oglašavanje prema našim posjetiteljima. Ako želite znati više, pročitajte našu Politiku Privatnosti ili nas kontaktirajte.

Prihvaćam Ne prihvaćam