Opis tvrtke

Termol d.o.o. je mlada tvrtka osnovana 2017. godine ali naši djelatnici broje zajedno više od 60 godina iskustva. Termol želi kupcima biti mjesto gdje se mogu informirati, dobiti pravi savjet za svoje potrebe i napraviti najbolji izbor za svoj dom.

Svu robu iz naše ponude moguće je naručiti putem internetske prodaje, telefona ili e-maila, a dostavu vršimo putem dostavnih službi DPD i Intereuropa.

Ako ste zainteresirani za proizvod koji niste našli na našim stranicama, slobodno nas kontaktirajte kako bi isti uvrstili u ponudu.

Termol d.o.o. je ovlašteni partner proizvođača Daikin i glavni distributer za Vukovarsko-srijemsku županiju, generalni zastupnik MB Frigo Grupe (Haier, Maxon i Toshiba) za Vukovarsko-srijemsku županiju te je ovlašteni partner Fero-Term grupe za Vukovarsko-srijemsku županiju.

Radimo sa svim svjetskim proizvođačima kao što su Vaillant, Bosch, Buderus, Ariston, Centrometal, Senko, Termoflux, Geberit, Lipovica, Pedrollo, Felder GmbH, Richard HALM GmbH, Caleffi, Viega, Emmeti, Vogel&noot, Grundfos, Herz, Diavolina, Comisa, Unidelta.

>