Opis tvrtke

SELECTEDD je nastao kao sasvim logičan rezultat desetogodišnjeg istraživanja, otkrivanja i pomnog biranja inovativnih te inspirativnih dizajnerskih predmeta i poklona koji su naše oko ulovili svojom pomaknutom formom i funkcijom. Mnogi odabrani brendovi sada vec imaju kultni status, ali naša selekcija nije preskočila male europske radionice te startup projekte s jasnom i dugoročnom vizijom.

Tijekom proteklih 10 godina naši su klijenti bili isključivo tvrtke, no potaknuti mnogobrojnim upitima odlučli smo se okrenuti i “malim” klijentima, odnosno svima vama koji ste poželjeli darovati (drugima ili sebi) zgodne, pametne i lijepe stvarčice te smo otvorili ovu web trgovinu .

Mi ćemo nastaviti i dalje jednako strastveno tražiti brendove i proizvode koji ce zadovoljiti vaše i naše estetske i funkcionalne kriterije, biti praktični, ali i pomaknuti taman onoliko koliko je potrebno da se svojom originalnošću sasvim prirodno uklope u vašu svakodnevicu, čineći je tako jedinstvenom i neodoljivo privlačnom.

>