Musicshop

Opis tvrtke

EUROMUSIC AGENCY d.o.o. osnovana je 1992. kao mali obiteljski posao od strane direktora Bojana Modlica. Od jedne male trgovine u Čakovcu na 30 m2, razvili smo se u jednog od najvećih distributera glazbene opreme u ovom dijelu Europe i od onda do danas firma ima konstantan rast. Trenutno imamo 6 vlastitih trgovina i mrežu od 30 manjih distributera u Hrvatskoj, svoj vlastiti servis i tim stručnjaka koji su uvijek dostupni našim kupcima. Ponosni smo da imamo i jedan od najvećih shopova u Hrvatskoj, u Zagrebu na oko 300 m2na Trešnjevci, u Zagorskoj ulici. Svi naši zaposlenici su i glazbenici tako da Vam uvijek mogu pomoći kod odabira.

Odlučnost i upornost tijekom svih ovih 15 godina dala je i pozitivne rezultate. Iz malenog glazbenog dućana na svega 30-ak m2, postali smo jedan od najvećih uvoznika glazbene opreme na ovim prostorima, sa trenutno najvećim glazbenim centrom u Republici Hrvatskoj na preko 300 m2, vlastitim servisom, skladišnim prostorom te distribucijom. Naši centri nalaze se u Čakovcu, Varaždinu, Zagrebu, Osijeku, Splitu i Rijeci.

Share.
x

Naše web stranice koriste kolačiće koji nam omogućavaju korištenje Google Analyticsa te oglašavanje prema našim posjetiteljima. Ako želite znati više, pročitajte našu Politiku Privatnosti ili nas kontaktirajte.

Prihvaćam Ne prihvaćam