WEBINAR: Zašto je korisničko iskustvo srž vašeg poslovanja

23. Studenoga, srijeda u 16:00 sati na Zoom platformi.

Ako postoji jedno pravilo koje vrijedi za sve vrste poslovanja, to je sljedeće: loše korisničko iskustvo loše je za poslovanje. Nije važno vodite li restoran, vodoinstalatersku službu ili e-trgovinu – ako su vaši kupci nezadovoljni, vjerojatno se neće vratiti te mogu predložiti i svojim prijateljima da vas izbjegavaju.

Čak i stvari poput optimizacije web stranica i vremena isporuke pošiljki, nad kojima vi kao poduzetnik nemate izravnu kontrolu, imaju ogroman utjecaj. Zato se isplati surađivati ​​s pouzdanim partnerima.

Udružili smo se s tvrtkom Mozello kako bismo podijelili najbolje prakse i uvide u korisničko iskustvo u našem nadolazećem webinaru “Zašto je korisničko iskustvo srž vašeg poslovanja”Dana 23. studenog 2022. u 16.00 (GMT +2:00 Helsinki)

  • Trajanje webinara: 1 sat

Prijavite se za BESPLATNI webinar, pozivnicu ćete primiti na Vaš e-mail. Registrirati se možete ovdje

Više detalja o temi “Zašto je korisničko iskustvo srž vašeg poslovanja” možete provjeriti na Mozello blogu

  • Na webinaru će sudjelovati:

Kārlis Blūmentāls, izvršni direktor tvrtke Mozello je poduzetnik, softverski inženjer i stručnjak za korisničko iskustvo. Osnivač nekoliko IT tvrtki, brendova i platformi. Uključen u kreiranje i marketing softverskih proizvoda od 2000. godine.
Iskusan u području razvoja rastujuće SaaS cloud-based platforme.

Arturs Svalbe već je četiri godine stručnjak za e-trgovinu u DHL EXPRESS LATVIJA i pomaže novoosnovanim tvrtkama da započnu i razvijaju se na međunarodnom tržištu.
Arturs je pomogao baltičkim tvrtkama tijekom prilagodbe novim pravilima nakon uvođenja Brexita, organizirao je informativne seminare i proveo webinare na temu optimizacije e-trgovine.

Želiš vidjeti vlastitu web trgovinu na popisu? Postani član!

Sve je u povjerenju! Pridruži se Udruzi i pokažite kupcima da ste pouzdani web trgovac. Punopravno članstvo uključuje besplatnu Trusted Shop certifikaciju.
>