fbpx

eCommerce Magazin No.2 (powered by Visa)

Autor: Marcel Majsan 15.03.2024.

U drugom broju napravili smo analizu stanja na hrvatskom tržištu poštanskih usluga u suradnji s HAKOM agencijom, te smo kao i u prvom broju ispričali dobre priče naših članova. Uveli smo i neke nove rubrike pa sada možete pročitati i vijesti iz eCommerce sektora, česta pitanja naših članova, ali i dvije nove kolumne (o digitalnom marketingu od tajnika naše udruge Dine Oreškog, i o prodaji, od našeg partnera iz Prodajnog Mindseta, Vedrana Sorića), koje će postati stalna rubrika uz već postojeću kolumnu o zakonskim novostima za web trgovce od naše pravne savjetnice Dijane Kladar.

Istaknuli bi i vrlo koristan članak sa savjetima najboljih SEO stručnjaka u regiji (Marko Pačar, Davor Bomeštar, Nedim Šabić), odličan osvrt o emocijama u online trgovini s Anom Brajković), članak o email marketingu od Kristine Matić te intervjue s Domagojem Ostovićem (koji je novi član našeg eCommAwards žirija), Ivanom Horvatom (iz dm-a) te Nikolom Ilchevom koji uskoro organizira najveću eCommerce konferenciju na Balkanu (Balkan eCommerce Summit).

Tu su i analize online kupovine by Ipsos, globalni eCommerce trendovi by Statista, izvještaj iz E-Commerce Berlin Expo koji smo posjetili s našim članovima, te mnoge zanimljive informacije o eCommerce tržištu u Hrvatskoj, ali i u svijetu.

Magazin izlazi kvartalno, te je dostupan za besplatno preuzimanje na web stranicama Udruge, dok naši punopravni članovi (web trgovci i nuditelji usluga) dobivaju tiskano izdanje na svoje adrese potpuno besplatno. Također, svi posjetitelji mogu pokupiti tiskano izdanje na našim Meetupovima.

Loading

Želite naučiti više? Učlanite se!

Sve je u povjerenju! Pridružite se Udruzi i ostvarite pozivnicu na sva naša događanja (minimalno 6 Meetupova godišnje, 1 konferencija), te pristup našim online edukacijama.
>
Ocjena www.ecommerce.hr na Trustprofile recenzija je 10.0/10 temeljena na 9 recenzije.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Pristankom prihvaćate korištenje kolačića u skladu s našom politikom privatnosti.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti informacije na vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Ovdje možete upravljati postavkama svojih preferencija za kolačića.

Ovi su kolačići neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

Tehnički kolačići
Za korištenje ove web stranice koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Odbijam sve usluge
Spremi
Priihvaćam sve usluge