fbpx

Koliko ste dobro vi i vaša tvrtka pripremljeni za zakonski obvezno izvješćivanje o održivosti?

Ako se pripremate prikupljati podatke za svoje izvješće o održivosti, postavljate svoje ciljeve ili razmišljate o inicijativama za zeleni marketing, ovo je webinar za vas

U proteklom desetljeću ESG propisi na globalnoj su se razini povećali za 155%, s ukupno čak 1.255 ESG propisa uvedenih diljem svijeta od 2011. Tvrtke diljem svijeta bore se sa složenošću i masom propisa i često su zbunjene kako postaviti i pratiti svoje pokazatelje održivosti i ciljeve.

Zato je Interzero odlučio pripremiti rješenje koje je korisniku prijateljsko i jednostavno, a s druge strane vrlo složeno i detaljno za naše stručnjake koji podržavaju vaš proces.

Interzero razvija ekološka rješenja za klijente diljem Europe od 1991. godine. U posljednjih nekoliko godina razvijamo rješenje koje je prikladno za svaku tvrtku koja želi mjeriti ekološke ključne pokazatelje uspješnosti, razviti svoju strategiju održivosti i ciljeve te izvješćivati o pokazateljima održivosti u skladu s s glavnim međunarodnim standardima izvješćivanja (kao što su zahtjevi Globalne inicijative za izvješćivanje i europske CSRD – Direktive o izvješćivanju o održivosti poduzeća).

Andrea Sterpellone

Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom besplatnom webinaru i upoznate našu Platformu ekološke održivosti (Environmental Sustainability Dashboard), koju će predstaviti njen idejni tvorac i direktor konzultantskih usluga u Interzero Italia, Andrea Sterpellone.

Rješenje se temelji na metodologiji međunarodnih standarda (GRI, GHG, CED) i zadovoljava europske CSRD smjernice. Zamišljen je da obuhvati modularni višedimenzionalni pristup u području ekološke održivosti. Ova fleksibilnost ima za cilj voditi tvrtke klijente unutar složenosti “održivosti”. Koristeći ESD rješenje, moći će postaviti korporativne strategije od identifikacije “materijalnosti” do sveobuhvatnog akcijskog plana usmjerenog na dekarbonizaciju, od postavljanja količine emisija do planova smanjenja potrošnje energije, od procjene indeksa kružnosti do ciljeva oporabe materijala. Doista, općenito, rješenje obuhvaća šest ekoloških dimenzija: emisije, energiju, vodu, materijal, otpad i indeks kružnosti.

Dakle, ako se pripremate prikupljati podatke za svoje izvješće o održivosti, postavljate svoje ciljeve ili razmišljate o inicijativama za zeleni marketing, pridružite nam se jer bismo vam mogli pomoći.

O Autoru

eCommerce Hrvatska
Glavni cilj udruge eCommerce Hrvatska je povećati povjerenje u online kupovinu. Učlanite se i podržite rad Udruge!

Želiš vidjeti vlastitu web trgovinu na popisu? Postani član!

Sve je u povjerenju! Pridruži se Udruzi i pokažite kupcima da ste pouzdani web trgovac. Punopravno članstvo uključuje besplatnu Trusted Shop certifikaciju.
>
Ocjena www.ecommerce.hr na Trustprofile recenzija je 10.0/10 temeljena na 9 recenzije.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Pristankom prihvaćate korištenje kolačića u skladu s našom politikom privatnosti.

Close Popup
Privacy Settings saved!
Postavke privatnosti

Kada posjetite bilo koju web stranicu, ona može pohraniti ili dohvatiti informacije na vašem pregledniku, uglavnom u obliku kolačića. Ovdje možete upravljati postavkama svojih preferencija za kolačića.

Ovi su kolačići neophodni za funkcioniranje web stranice i ne mogu se isključiti u našim sustavima.

Tehnički kolačići
Za korištenje ove web stranice koristimo sljedeće tehnički potrebne kolačiće
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Odbijam sve usluge
Spremi
Priihvaćam sve usluge