inORBIT: Najveća regionalna konferencija digitalnog marketinga vraća se u slovenski obalni grad Portorož

Autor: Ivan Pikija 27.04.2022.
inOrbit22

Od 17. do 18. svibnja 2022. veličanstveni primorski grad Portorož u Sloveniji bit će domaćin najznačajnije regionalne konferencije o digitalnom marketingu. Mnogi renomirani međunarodni stručnjaci čekaju da podijele svoje znanje o najnovijim vrućim temama i trendovima u digitalnom svijetu!

2 + 1 DAN, 30 PREDAVANJA, 30 ZVUČNIKA, 9 RADIONICA

Kao ponedjeljak za zagrijavanje, 16. svibnja 2022. će biti pre-conference inOrbit Workshop day, na kojem će se održati devet praktičnih radionica digitalnog marketinga koje će podučavati vodeći stručnjaci iz industrije. Glavna dva dana konferencije inOrbit ugostit će 30 stranih i slovenskih govornika. Glavna dva dana konferencije inOrbit će ugostiti 30 stranih i slovenskih govornika i pružit će dobrodošlu harmoniju učenja i networkinga.

VAŠA JEDINSTVENA PRILIKA DA BUDETE DIO NAJBOLJE DIGITALNE MARKETING ZAJEDNICE NA SVIJETU

Konferencija inOrbit podijelit će ogromno znanje na dva stagea istovremeno. Stage Strategy će se fokusirati na stjecanje strateškog znanja, dok će stage Deep dive biti usmjerena na produbljivanje stručnosti. Usredotočit ćemo se na aktualne teme i trendove, poput prijelaza na GA4, UI/UX dizajna, marketinga sadržaja i brenda, digitalne strategije i područja bihevioralne ekonomije. Istodobno, nećemo zaboraviti ni glavni trend na društvenim mrežama, TikTok platformu.

Upoznat ćete renomirane govornike kao što su Purna Virji, globalno priznati stručnjak za LinkedIn sadržajna rješenja, i Katarzyna Paliwoda iz Mete. Arnout Hellemans iz OnlineMarkethink održat će praktično predavanje o analitici i migraciji na GA4; glavni govornik bit će Liraz Margalit, socijalni psiholog specijaliziran za bihevioralni dizajn i donošenje odluka iz tvrtke Topicx.

DOSEGNITE DO USPJEHA KROZ OSOBNI RAST

Znanje je ključ napredovanja i karijere, ali danas smo više nego ikad svjesni da se ne možemo usmjeriti prema uspjehu i osobnoj sreći bez osobnog rasta. Zato će dio inOrbit konferencije biti posvećen predavačima i radionicama o poslovnom i osobnom razvoju.

inOrbit će ugostiti poslovnog i sportskog psihologa Aleša Vičiča, koji je već preko 20 godina jedan od vodećih stručnjaka za psihološku pripremu sportaša i za to je vrijeme savjetovao 130 vrhunskih sportaša, od kojih je 60 olimpijaca. Kirsty Hulse, osnivačica Roar! Treninga je jedna od vodećih svjetskih motivacijskih govornika, koja ispunjava najveće svjetske arene u više od trideset zemalja diljem svijeta, stand-up komičarka i autor uspješne poslovne knjige “The Future is Freelance”.

Želite li se pridružiti konferenciji inOrbit22? Iskoristite kod za popust io22-ecomhr kako biste ostvarili popust od 20% na sve ulaznice!

Pitate se što još dolazi? Čekaju vas fantastični predavači, stoga svakako potražite više informacija na web stranici www.inorbit.si.

SVE JE U POVJERENJU

Pridružite se Udruzi i pokažite kupcima da ste pouzdani web trgovac.

Punopravno članstvo uključuje besplatnu
Trusted Shop certifikaciju

O Autoru

Želiš vidjeti vlastitu web trgovinu na popisu? Postani član!

Sve je u povjerenju! Pridruži se Udruzi i pokažite kupcima da ste pouzdani web trgovac. Punopravno članstvo uključuje besplatnu Trusted Shop certifikaciju.
>