Opis tvrtke

Pablo ljekarne prepoznatljivi su lanac kojeg čini 30 ljekarni smještenih diljem Hrvatske.

Već dugi niz godina radimo, stvaramo i napredujemo kako bismo svojim pacijentima i kupcima omogućili uvijek najbolju ljekarničku skrb te učinili dostupnima vrhunske proizvode i usluge uz najstručniju savjetodavnu uslugu. Odnose s pacijentima, kupcima i partnerima izgradili smo na međusobnom poštovanju i povjerenju, a slijedeći ovu jedinstvenu viziju izrasli smo u tvrtku koja broji više od 155 zaposlenika.

Cilj našeg poslovanja je pružanje cjelovitog, proaktivnog i personaliziranog pristupa krajnjem koriniku kojem pomažemo u prevenciji i rješavanju zdravstvenih, ali i životnih problema.

Povjerenje, sigurnost, stručnost, diskrecija, suosjećanje, potpuna posvećenost, briga i pouzdanost rezultat su takva pristupa.

Uz iskusan i motiviran tim, stalnim ulaganjem u edukaciju i nova znanja, vjerujemo kako svojim korisnicima i partnerima možemo pružiti ono što i zaslužuju – izvrsnost ponude i najvišu kvalitetu usluge!

Radujemo se novim izazovima koji nas čekaju i spremni smo dati sve od sebe kako bi svaki pacijent, kupac, partner ili suradnik i dalje s punim povjerenjem mogao reći – Pablo, to je prava ljekarna za mene.

>