Uredi Dom

Bobovica 8a, Samobor

Tel: 01 7777 707

Email: webshop@uredidom.hr

Ukratko:

Uredi Dom – internet trgovina sa širokom ponudom proizvoda za opremanje kupaonica i kuhinja po pristupačnim cijenama uz profesionalnu uslugu dostave.


Amadeuspromotion

Biskupa Jeronima Milete 33

Tel: 0993120181

Email: info@amadeuspromotion.com

Ukratko:

Poslovanje Amadeus Promotion obuhvaća veleprodaju i maloprodaju promotivnih artikala, poslovnih poklona i tekstila. Ukoliko se želite promovirati i ostaviti upečatljiv dojam na Vaše poslovne partnere i klijente, obratite nam se s povjerenjem. Pomoći ćemo Vam ne samo pri odabiru promotivnih artikala i poslovnih poklona prikladnih Vašim potrebama i mogućnostima, već i sugerirati adekvatne načine dorade, tj. brandiranja navedenih artikala raznim tehnikama (vez, tampon tisak, sito tisak, gravura, smoliranje, aplikacija termo folija, prigodna ambalaža, …). Garantiramo visoku kvalitetu proizvoda, tržišno konkurentne cijene, kao i apsolutno poštivanje dogovorenih rokova isporuke. Svakom klijentu pristupamo individualno, s ciljem realizacije čak i onih najzahtjevnijih želja i ideja.
Izražene cijene su veleprodajne bez PDV-a.
Posjetite nas na: http://www.amadeuspromotion.com/

Nutrivor

Nespeš 40

Tel: 0915214784

Email: aipnutrivore@gmail.com

Ukratko:

Jedna po jedna, eksperimentirale smo s protokolom, implementirale dijelove koji su vezani uz stil života,
isprobavale ono što je rezoniralo, upadale u vlastite zamke i kretale ispočetka.

Sada smo tu, željne podijeliti sve što smo usput naučile i pokazati vam da je moguće napraviti promjenu koja život znači, osjećati se zdravo, energično i motivirano ispuniti svoje pune potencijale u životu.

Upoznajte nas.




1 2 3 17
Zanima vas web prodaja? Učlanite se i ostvarite brojne pogodnosti!