Amadeuspromotion

Biskupa Jeronima Milete 33

Tel: 0993120181

Email: info@amadeuspromotion.com

Ukratko:

Poslovanje Amadeus Promotion obuhvaća veleprodaju i maloprodaju promotivnih artikala, poslovnih poklona i tekstila. Ukoliko se želite promovirati i ostaviti upečatljiv dojam na Vaše poslovne partnere i klijente, obratite nam se s povjerenjem. Pomoći ćemo Vam ne samo pri odabiru promotivnih artikala i poslovnih poklona prikladnih Vašim potrebama i mogućnostima, već i sugerirati adekvatne načine dorade, tj. brandiranja navedenih artikala raznim tehnikama (vez, tampon tisak, sito tisak, gravura, smoliranje, aplikacija termo folija, prigodna ambalaža, …). Garantiramo visoku kvalitetu proizvoda, tržišno konkurentne cijene, kao i apsolutno poštivanje dogovorenih rokova isporuke. Svakom klijentu pristupamo individualno, s ciljem realizacije čak i onih najzahtjevnijih želja i ideja.
Izražene cijene su veleprodajne bez PDV-a.
Posjetite nas na: http://www.amadeuspromotion.com/

Nutrivor

Nespeš 40

Tel: 0915214784

Email: aipnutrivore@gmail.com

Ukratko:

Jedna po jedna, eksperimentirale smo s protokolom, implementirale dijelove koji su vezani uz stil života,
isprobavale ono što je rezoniralo, upadale u vlastite zamke i kretale ispočetka.

Sada smo tu, željne podijeliti sve što smo usput naučile i pokazati vam da je moguće napraviti promjenu koja život znači, osjećati se zdravo, energično i motivirano ispuniti svoje pune potencijale u životu.

Upoznajte nas.
Enzita

Avenija Dubrovnik 15 (Zagrebački velesajam, Paviljon 14a)

Tel: 01/2 086 086

Email: info@enzita.hr

Ukratko:

Enzita.hr ekskluzivni je uvoznik i ovlašteni distributer vrhunskih brendova uređaja za pripremu i obradu hrane: Vitamix blendera, Hurom sokovnika, Excalibur dehidratora, Magimix multipraktika, blendera, kuhala na paru i aparata za sladoled, Bamix štapnih miksera i Miss Wood boca za vodu. U svome asortimanu također posjeduje Nautilus i Eva filtere za vodu, Mockmill mlinove, YODA Pro kuhinjske preše za ulje i ostale proizvode. Kroz maloprodajnu i veleprodajnu mrežu cilj je svako kućanstvo opskrbiti uređajima koji su mjerilo kvalitete i ključ prehrane.
~
Tvrtka osnovana 2010. godine danas djeluje na 2 adrese u sklopu Zagrebačkog velesajma (Av. Dubrovnik 15). Paviljon 12 lokacija je maloprodajne poslovnice, a Paviljon 14a lokacija je ureda, servisa i jedne od najvećih prezentacijskih kuhinja u Hrvatskoj ~Enzita Kitchen Studija~. Uz uvoz i distribuciju vrhunskih uređaja, Enzita.hr razvija edukativnu djelatnost putem brojnih radionica, predavanja, seminara, tečajeva kuhanja, kulinarskih team buildinga, izrade video i foto sadržaja te ostalih programa kojima je cilj promocija kvalitetnog življenja.


By-pass.hr

Nikole Pavića 2, Čakovec

Tel: 040 365-222

Email: webshop@by-pass.hr

Ukratko:

Tvrtka BY-PASS, sa sjedištem u Čakovcu, nastala je početkom devedesetih godina kao izvozno-uvozna tvrtka, koja je prva u Hrvatsku distribuirala Tungsram žarulje. Isprva smo krenuli iz male garaže i dostave autoprikolicom za svega par kupaca. S godinama se njihov broj povećavao pa je usporedo rasla i naša tvrtka, uz povećanje broja zaposlenih, dostavnih vozila i skladišnih kapaciteta.

Ponuda obuhvaća kompletnu ponudu svjetlosnih tijela poznatog proizvođača, svjetske korporacije General Electric – TUNGSRAM, koje već punih 20 godina, kao zastupnici, uvozimo i distribuiramo na čitavo hrvatsko tržište.

Specijalnost nam je kombiniranje kreativnosti, kvalitetnog dizajna i tehničkih karakteristika, pa tako surađujemo s arhitektima, dizajnerima interijera, graditeljima i inženjerima, te direktno s investitorima i klijentima.


NomadicStateOfMind

Skradinj 5 , Opatija

Tel: 0912341234

Email: nomadichrvatska@gmail.com

Ukratko:

SANDALE OD KONOPA ISPLETENE S LJUBAVLJU

Riječ je o američkoj modnoj marki, čija popularnost svakim danom sve više raste, a žene (i muškarci) koje su nabavile ove sandale, već su s njima proputovale svijet, pa ih redovito viđamo na egzotičnim svjetskim lokacijama u koje se savršeno uklapaju.
Nomadic State of Mind predstavlja brend ručno rađene sandale, kod kojih je svaki par original, a izrađene su od recikliranog konopa, koji čini i njihov potplat i njihove vezice. Postoji nekoliko različitih stilova, od modela japanke do klasične sandale s remenčićima, a najpopularnija boja u kojoj se pojavljuju je ona prirodna bež, pa će ove sandale sjajno ići uz košara torbe i okrugle cekere koji su ove sezone veliki hit. Već ih možemo zamisliti i u ljetnim kombinacijama uz prozračne bijele haljine od lana.

Bim sport

Slavenska 1, 42000 Varaždin

Tel: 0914577666

Email: info@bimsport.com

Ukratko:

BIM sport d.o.o. sa sjedištem u Varaždinu distributer je jednih od vodećih proizvođača opreme za outdoor, rad na visini i paintball.

U našoj ponudi nudimo opremu za spašavanje, evakuacije, hitne intervencije, vatrogasnu, policijsku i vojnu opremu.
Ukoliko trebate bilo kakav savjet, imate pitanja ili nejasnoća kontaktirajte nas, a mi ćemo vam rado pomoći.

Outdoor

– planinarska oprema
– oprema za sportsko penjanje
– opremanje dvorana za penjanje
– alpinisticka oprema
– oprema za visoko gorje

Rad na visini

– oprema za visinske radove
– oprema za rad na kosini
– oprema za spašavanje, evakuacije, intervencije
– upoznavanje sa opremom
– savjetovanje pri odabiru opreme

Sve potrebno za boravak u prirodi: planinarenje, alpinizam, penjanje, te dobru zabavu u prirodi možete naći kod nas.


Freda.hr

Tvrđavica 45, 31000 Osijek

Tel: 0914114772

Email: info@freda.hr

Ukratko:

 Freda je smještena u srcu Slavonije – Osijeku, gdje svakodnevno nekoliko nosiljaka za nošenje beba ugleda svjetlo dana i odakle kreću na svoj dugi put, u avanturu zvanu bebonošenje.

    Ja sam Marina, diplomirana učiteljica razredne nastave i engleskog jezika, idejna začetnica, voditeljica razvoja proizvodnje i dizajna tvrtke Freda, savjetnica sam za nošenje beba, supruga i majka.

    Uz pomoć Freda tima, moja ljubav, trud, ideje, znanje i iskustvo, pretaču se u unikatne primjerke prve hrvatske prilagodljive nosiljke koja „raste“ s bebom.

Jednostavnim sistemom podešavanja, nosiljke se mogu prilagoditi po širini i visini, a mogu se koristiti od najranije dobi tj. već od mjesec dana starosti bebe pa sve dok vi i vaša djeca u tome uživate.

O veličinama, materijalima, tehničkim karakteristikama svake pojedine nosiljke i raznim dodacimaviše ovdje.

S ponosom možemo istaknuti kako su naše nosiljke postale ravnopravni članovi mnogih obitelji, kako u Hrvatskoj, tako i izvan njenih granica.


Kvantum-tim

Božidara Adžije 22/1, 10000 Zagreb

Tel: 0038513637453

Email: kvantum-tim@kvantum-tim.hr

Ukratko:

Vaš partner za obiteljsko zdravlje!

Kvantum-tim d.o.o. je vodeća tvrtka na hrvatskom tržištu, posvećena pružanju najkvalitetnijih proizvoda za obiteljsko zdravlje i medicinske profesionalce.


Peekabook

Bratstvo I/34, 10410 Velika Gorica

Tel: 0915956164

Email: info@peekabook.hr

Ukratko:

Želimo podijeliti radost čitanja sa svima kreirajući savršene kutijice koje ćeš nestrpljivo iščekivati svakog mjeseca.1 2 3 17
Zanima vas web prodaja? Učlanite se i ostvarite brojne pogodnosti!