NAUČITE KAKO PRETVORITI POSJETITELJE U KUPCE UZ NAJBOLJE METODE ZA POVEĆANJE KONVERZIJA

email automatizacija


IMPLEMENTACIJSKA RADIONICA

✓ Napravite landing stranicu bez kodiranja

✓ Prikupite email adrese svojih posjetitelja

✓ Pretvorite ih u kupce uz email automatizaciju

Maksimalno 10 polaznika

PRVA SALES FUNNEL RADIONICA U HRVATSKOJ

NAKON OVE JEDNODNEVNE RADIONICE ZNAT ĆETE KAKO NAPRAVITI LANDING STRANICE ZA DOVOĐENJE NOVIH KUPACA, TE KAKO POVEĆATI PRODAJU KROZ POSTAVLJANJE EMAIL AUTOMATIZACIJE

sales funnel

Radionica ima tri modula

MODUL I: Uvod u sales funnele

Još uvijek ne znate što je sales funnel? Pogledajte gornju grafiku! Jasnije?
Vjerujem da je... U svakom slučaju, na radionici ćete naučiti kako postaviti funnel koji prodaje sam od sebe.

MODUL II: Odabir alata

Odabir pravilnih odnosno pogrešnih alata može biti presudan između uspješne i neuspješne marketinške kampanje. Osim toga, uz pravu informaciju možete uštediti nekoliko tisuća kuna godišnje - samo na alatima.

MODUL III: Tehnička implementacija

Ovo je prva radionica u Hrvatskoj na kojoj možete naučiti kako izraditi landing stranice bez kodiranja, te kako napisati i implementirati email sekvence - korak po korak.

Što ćete znati nakon radionice?


  1. Što je sales funnel i zašto je to bitno
  2. Koji su najbolji alati za izradu landing stranica
  3. Koji su najbolji alati za postavljanje email automatizacije
  4. Što je behaviour tracking i kako nam može pomoći
  5. Kako PRAVILNO koristiti liste, tagove i forme
  6. Kako postaviti svoju prvu email automatizaciju
  7. Kako njegovati nove leadove i pretvoriti ih u kupce
  8. Što su landing stranice i čemu služe
  9. Koji su osnovni elementi landing stranice i koje tehnike donose najveće konverzije
  10. Kako napraviti landing stranicu - bez kodiranja
TRAJANJE:  5 h  BROJ POLAZNIKA: max 10


Radionica mi se svidjela zato što nije bila puka teorija, nego su kroz stvarne primjere sve faze Sales Funnela jednostavno i zanimljivo objašnjene. Marcel je izvrstan predavač koji zna zainteresirati publiku, vidi se da poznaje materiju i da je sve s radionice više puta iskušano u „stvarnom svijetu“. Posebno mi se svidio dio o landing stranicama, jer je ponuđeno puno kreativnih i jednostavnih primjera. Podijelio je s nama i alate koji nam mogu pomoći u tim procesima. Sve u svemu, zanimljivih par sati gdje sam bez okolišanja, copy-pastea, suhoparne teorije dobila brdo novih informacija koje jedva čekam iskušati.


Janja Pavetić direktorica, magiswall.hr

U ugodnoj atmosferi i u malo vremena naučili smo poprilično toga... Važnost landing page, content writinga, kako privući i zadržati posjetitelje web shop-a, primjeri kako pridobiti ljude da se pretplate na newsletter, te važnost remarketinga koji često zapostavljamo.


Elizabeta Salapić Direktorica, elly.shop

Vrlo pregledno strukturiran cijeli flow i jasni koraci s uputama na koji način od posjetitelja doći do kupca.


Nina Marketing manager, zoo-hobby.hr

VODITELJ RADIONICE:

Marcel Majsan

Insert Testimonial

Tijekom studija sam radio kao novinar, no brzo sam odlučio da neću ostati u novinarstvu - jer sam shvatio da se želim "baviti nečim na internetu". Nakon studija sam dobio posao na kojem sam bio zadužen za pokretanje webshopa za jedan hrvatski trgovački lanac, te sam narednih 5 godina proveo kao voditelj web trgovina.

Danas pomažem trgovcima pokrenuti nove web trgovine i poboljšati postojeće, kao predsjednik Udruge eCommerce Hrvatska i eCommerce konzultant.

Kako vam mogu pomoći?

Na ovoj radionici podijelit ću s vama NAJBOLJE TEHNIKE koje možete odmah primijeniti za povećanje prodaje u svom online biznisu. Znanje koje ćete dobiti na implementacijskoj radionici osobno sam skupljao godinama, kroz iskustvo razvoja i vođenja web trgovina te osobni coaching kod najvećih svjetskih stručnjaka.

Većina trgovaca misli da moraju potrošiti brdo love na oglašavanje kako bi povećali prodaju, a uz par jednostavnih tehnika mogli bi u vrlo kratkom roku utrostručiti svoje rezultate.

Iskreno, mnogi od njih su tražili da im napravim privatnu edukaciju... i dugo sam to odbijao zbog nedostatka vremena. Činjenica je da ne stignem konzultirati svakoga osobno, ali želio bih svima dati konkretni "know-how" s kojim će moći BEZ TUĐE POMOĆI poboljšati svoj online biznis. Zato sam odlučio napraviti prvu sales funnel radionicu za web trgovce u Hrvatskoj.

More...

PRVA SALES FUNNEL RADIONICA U HRVATSKOJ

1350 kn

Vrijednost koju ćete dobiti na ovoj radionici jamči višestruki povrat uloženog čim implementirate svoj prvi funnel. Osim toga, SADA je pravo vrijeme da to napravite i nadmašite svoju konkurenciju - jer nema puno web trgovina u RH koje koriste ove tehnike.

Dakle... želite li biti korak ispred svoje konkurencije?

Radionice se održavaju u Zagrebu

x

Naše web stranice koriste kolačiće koji nam omogućavaju korištenje Google Analyticsa te oglašavanje prema našim posjetiteljima. Ako želite znati više, pročitajte našu Politiku Privatnosti ili nas kontaktirajte.

Prihvaćam Ne prihvaćam