Radionice

U listopadu smo održali zadnju radionicu o izradi Sales Funnela.


Radionica mi se svidjela zato što nije bila puka teorija, nego su kroz stvarne primjere sve faze Sales Funnela jednostavno i zanimljivo objašnjene. Marcel je izvrstan predavač koji zna zainteresirati publiku, vidi se da poznaje materiju i da je sve s radionice više puta iskušano u „stvarnom svijetu“. Posebno mi se svidio dio o landing stranicama, jer je ponuđeno puno kreativnih i jednostavnih primjera. Podijelio je s nama i alate koji nam mogu pomoći u tim procesima. Sve u svemu, zanimljivih par sati gdje sam bez okolišanja, copy-pastea, suhoparne teorije dobila brdo novih informacija koje jedva čekam iskušati.


Janja Pavetić direktorica, magiswall.hr

U ugodnoj atmosferi i u malo vremena naučili smo poprilično toga... Važnost landing page, content writinga, kako privući i zadržati posjetitelje web shop-a, primjeri kako pridobiti ljude da se pretplate na newsletter, te važnost remarketinga koji često zapostavljamo.


Elizabeta Salapić Direktorica, elly.shop

Vrlo pregledno strukturiran cijeli flow i jasni koraci s uputama na koji način od posjetitelja doći do kupca.


Nina Marketing manager, zoo-hobby.hr

Radionica je bila besplatna za naše standardne članove, a sljedeću ćemo održati sredinom 2019. godine.

Pogledajte i program naše eCommerce Akademije koju održavamo jednom godišnje!

 

x

Naše web stranice koriste kolačiće koji nam omogućavaju korištenje Google Analyticsa te oglašavanje prema našim posjetiteljima. Ako želite znati više, pročitajte našu Politiku Privatnosti ili nas kontaktirajte.

Prihvaćam Ne prihvaćam