Oglasnik web trgovina

Tehnopolis.hr najpovoljnija web trgovina

Tehnopolis.hr

Savska cesta 41, 10000 Zagreb, Hrvatska

01/ 6177-144

info@tehnopolis.hr

Opis tvrtke

Tehnopolis web trgovina


MISIJA

Tehnopolis web trgovina predstavlja značajni razvojni iskorak u poslovanju našeg društva MULTIPLEX DIGITAL d.o.o. Analizom svjetskog i posebno europskog tržišta uviđamo da se na domaćem tržištu još uvijek, usprkos velikoj ponudi, nude tehnički uređaji po neopravdano visokoj cijeni i nepovoljnim uvjetima prodaje.Ovom web trgovinom želimo utjecati na razvoj prakse koja će dovesti kupce u bitno bolju poziciju u kupovini robe po uistinu europskim cijenama i uvjetima.
Razvojem prakse da se ova roba kupuje „iz fotelje“ bez nepotrebnog gubljenja vremena i uz pružanje mnogo više informacija kupcu o karakteristikama svakog artikla i njihovu usporedbu sa ostalima, od onih informacija koje dobivaju od trgovaca posebno u robnim centrima želimo utjecati i na pad nepotrebnih troškova koji su sada sastavni dio maloprodaje tehničke robe.
U ovim uvjetima koje nudimo kupcima TEHNOPOLIS web trgovine osigurali smo sve relevantne informacije da su sigurni što kupuju, da kupuju artikl koji najbolje odgovara njihovim potrebama, da ga dobivaju po optimalnim uvjetima isporuke i po najboljoj mogućoj cijeni.

 

CILJ

Poslovni cilj TEHNOPOLISA je ponuditi tržištu gotovo svu dostupnu robu koja se nalazi na hrvatskom tržištu iz područja bijele tehnike i tehničkih uređaja, namijenjenu domaćinstvima, uredima i sl., po najpovoljnijim mogućim cijenama.
Ono što mi nudimo kupcima prilikom naše suradnje jest potpuna kontrola troškova. Pod time podrazumijevamo da TEHNOPOLIS omogućuje svakom kupcu uvid u sve troškove koji nastaju pri kupnji i dostavi robe. Na taj način kupac sam odlučuje koje usluge tj. troškove želi, a koje će sam izvršiti u procesu nabave i dostave robe, te je na taj način u mogućnosti izbjeći za njega potencijalno nepotrebne troškove. Naš poslovni cilj jest da kupcu kod pružanja usluga prodaje osiguramo izračun, po njega najpovoljnijih cijena, a da je ta cijena svakako bitno niža od cijene koju bi morao platiti u standardnoj trgovini.
Još jedan od naših ciljeva jest zadovoljiti potrebe i želje kupca, te kontinuirano raditi na kvalitetnoj ponudi roba i usluga.
Iskustvo MULTIPLEX-DIGITALA stečeno je kroz više od 15 godina poslovanja, te smo ga primijenili u politiku prodaje TEHNOPOLISA, koji je u potpunosti podređen pružanju potpunog zadovoljstva svakom našem potencijalnom kupcu.
Ukoliko želite samo savjet ili informaciju, nazovite nas ili pošaljite upite na našu mail adresu i naše ljubazno osoblje će Vam najiskrenije pokušati pomoći.

 

INFORMACIJE O TVRTCI

Naziv web trgovine Tehnopolis.hr   logo    Tvrtka vlasnik web trgovine Multiplex digital d.o.o.
Adresa web trgovine Savska cesta 41, 10 100, Zagreb Adresa tvrtke Luje Naletilića 25A, 10020, Zagreb
Telefon  01/ 61 77 144 Telefon 01/ 61 77 144
Email info@tehnopolis.hr Email info@tehnopolis.hr
Matični broj   1614886
OIB   92580211889
Matični broj subjekta – Trgovački sudu u ZG   080422245
Radno vrijeme   Ponedjeljak – Petak od 08 do 16h

Glavne djelatnosti

Prodaja tehničke robe bijel tehnike i mutimedije:
Perilice rublja i posuđa
Hladnjaci i zamrzivači
Štednjaci
Ploće
Pećnice
Kuhinjske nape
Mini kuhinje
Sudperi
Slavine
Klima uređaji
Bojleri
Mali kućanski aparati
Multimedija

Želite poboljšati online prodaju?

Nemojte propustiti naše savjete i besplatne edukacije