Oglasnik web trgovina

Mi smo Abrakadabra, novi hrvatski web shop, i želimo postati centralno mjesto za tvoju kupovinu. Predana smo ekipa digitalnih stručnjaka koja neumorno radi na poboljšanju, a zadovoljstvo svih naših posjetitelja i korisnika nam je na prvome mjestu.

Sonus Art je najveća trgovina audio video opreme u Zagrebu, s više od 10 godina iskustva u prodaji hi-fi komponenti te zvučnika i opreme za kućno kino.

Bazzar.hr nije samo oglasnik, već jedna velika online tržnica gdje možeš kupovati i prodavati svoje proizvode ili stvari koje ti više ne trebaju. Na oglase privatnih korisnika možeš se javiti telefonom ili putem poruka, dok proizvode od provjerenih prodav

Eva online trgovina omogućuje sigurnu i brzu kupovinu EVA Water Clinic proizvoda, s potpuno besplatnom dostavom, mogućnošću plaćanja na rate, dugim jamstvom te stalnom brigom i podrškom za kupce.

Web trgovina Tehnopolis

Tehnopolis web trgovina nudi na hrvatskom tržištu svu dostuonu robu iz područja bijele tehnike i tehničkih uređaja, namijenjenu domaćinstvima i uredima po najpovoljnijim mogućim cijenama.

Našim kupcima nudimo razne načine plaćanja (gotovinski, virmanski, kartično) te mogućnost dostave ili vlastitog prikupa robe.

Grupna kupovina

Cilj nam je pružiti najbolju ponudu mobilnih uređaja, usluga i dodatne opreme svakom korisniku te vrhunsku podršku za održavanje istih.

Zepter International je multinacionalna kompanija koja proizvodi, prodaje i distribuira ekskluzivne, visokokvalitetne potrošačke proizvode u cijelom svijetu, uglavnom putem svoje prodajne mreže, kao i u uglednim trgovinama.

Emmezeta je trgovački lanac s prodajnim centrima u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Slavonskom Brodu i Dubrovniku, te webshopom koji dostavlja na području čitave Hrvatske.

AMMA obrt je specijalizirana web trgovina elektro materijala, rasvjetnih tijela i opreme.

Naša internet trgovina pruža sigurnu i pouzdanu kupnju široke palete specijaliziranih kvalitetnih proizvoda po povoljnim cijenama.

www.amma-strujni-krug.hr

 

Stolarius – tvrtka specijalizirana za nabavu i prodaju stolarije svih vrsta: PVC, ALU, AluSKIN, Drvo, Drvo-Aluminij. Proizvodi koje nudimo dolaze od najboljih proizvođača koji posjeduju više desetljetna iskustva u procesu proizvodnje. Na tržište stavljamo samo kvalitetu robu pregledanu i certificiranu od strane domaćih i inozemnih certificiranih tvrtki sa dugogodišnjim iskustvom.

FED-shop.hr je internet trgovina tiskare FED iz Zagreba specijalizirane za digitalni tisak velikih formata. Nudimo potpuna tiskarska rješenja za reklamne kampanje, prezentacije i dekoriranje interijera. Tiskane materijale dostavljamo na području cijele Hrvatske. www.fed-shop.hr

x

Koristimo kolačiće kako bi vam pružili najbolje iskustvo prilikom korištenja naše web stranice. Prihvaćanjem kolačića slažete se s našom Politikom privatnosti.

Prihvaćam Ne prihvaćam Politika privatnosti
Želite poboljšati online prodaju?

Nemojte propustiti naše savjete i besplatne edukacije