Oglasnik nuditelja usluga

Opis tvrtke

GoAds je nezavisna digitalna agencija osnovana 2014. godine, sa sjedištem u Tehnološkom parku u Vinkovcima.
Zahvaljujući uskom području specijalizacije i vrhunskim rezultatima koje ostvarujemo, te “data-driven” pristupu svemu što radimo, u kratkom roku smo prepoznati kao jedna od vodećih Google AdWords agencija u regiji.

Od osnutka do danas, vodili smo preko 200 Google AdWords kampanja za vodeće domaće i inozemne klijente, educirali brojne polaznike naših otvorenih i in-house seminara, organizirali prvi regionalni Google AdWords i Google Analytics Meetup, te dijelili znanje na stručnim konferencijama i predavanjima.

Glavne djelatnosti

Kao certificirana Google partners agencija, našim klijentima pružamo slijedeće usluge: planiranje, implementacija i optimizacija Google Adwords i YouTube kampanje, analiza uspješnosti web stranica i kampanja putem Google Analyticsa, Google AdWords i Google Analytics seminare i konzalting.

Također surađujemo sa domaćim i inozemnim marketinškim agencijama, PR agencijama i web studijima koji nas po potrebi angažiraju za vođenje kampanja, edukaciju ili savjetovanje.

Pogodnosti za članove

50% popusta na izradu prve Google AdWords kampanje

Besplatna revizija Google Adwords računa

20% popusta na in-house edukacije

x

Koristimo kolačiće kako bi vam pružili najbolje iskustvo prilikom korištenja naše web stranice. Prihvaćanjem kolačića slažete se s našom Politikom privatnosti.

Prihvaćam Ne prihvaćam Politika privatnosti
Želite poboljšati online prodaju?

Nemojte propustiti naše savjete i besplatne edukacije