Pokrećemo eCommerce Akademiju – besplatan uvodni modul

Pokrećemo eCommerce Akademiju – besplatan uvodni modul

Broj web trgovina, web kupaca, ali i povjerenja u online trgovine se povećava svake godine. Ako se bavite trgovinom, a još uvijek nemate svoj web shop, vjerojatno gubite više nego što možete zamisliti.

Zato je Udruga eCommerce Hrvatska odlučila pokrenuti eCommerce Akademiju u suradnji s edukacijskim centrom Mirakul, koji je ujedno i izdavač poslovnog časopisa BIZdirekt koji dolazi na adresu svih malih i srednjih poduzetnika diljem RH.

Kako pokrenuti webshop bez nepotrebnih troškova

Na eCommerce Akademiji ćete saznati što sve morate znati prije pokretanja web shopa i eliminirati početničke greške koje bi vas mogle skupo stajati.

Prva akademija za web trgovce se sastoji od 7 modula:

  1. Osnove web shopa (Marcel Majsan)
  2. Pokretanje i razvoj web shopa (Ivica Kruhek)
  3. Pisanje za web i psihologija prodaje (Goran Blagus)
  4. Analiza i optimizacija (Robert Petković)
  5. Digitalni marketing za web shopove (Dino Oreški)
  6. Prigovori i customer care (Darijan Kosić)
  7. Kako uskladiti web shop sa zakonima (Dijana Kladar)

Akademija kreće u subotu 4.11.2017. godine, a namijenjena je svima koji razmišljaju o pokretanju web trgovine, voditeljima web trgovina koji žele proširiti svoje znanje, ali i vlasnicima i voditeljima fizičkih trgovina i obrta.

Cijena Akademije iznosi 8.500 kn + PDV za svih 7 modula ili 1350 kn + PDV za pojedinačni modul, s time da svi klijenti Mirakula i članovi Udruge eCommerce Hrvatska ostvaruju 30 % popusta na navedene cijene.

Pokrovitelj programa je naš partner za dostavu paketa DPD Croatiaa medijski pokrovitelji programa su Ja TRGOVAC BIZdirekt.

Još niste sigurni treba li vam webshop?

Za one koji još uvijek nisu sigurni je li ova edukacija pravi izbor za njih, ili nisu sigurni treba li im webshop, pripremili smo besplatni uvodni modul koji se održao 2 tjedna prije starta Akademije. Upišite svoj email i pogledajte snimku!

SADA je pravo vrijeme za pokretanje web trgovine!

Preuzmite snimku s uvodnog modula Akademije i saznajte zašto.

PROGRAM BESPLATNOG UVODNOG MODULA:

1. Zašto je SADA pravo vrijeme za pokretanje web trgovine

Marcel Majsan je stručnjak za ecommerce i internet marketing s višegodišnjim iskustvom u online prodaji, razvoju i optimizaciji web trgovina, te edukacijama u području online marketinga. Također, Marcel je predsjednik Udruge eCommerce Hrvatska i vlasnik Call-To-Action projekta.
Marcel će vam otkriti zašto je SADA pravo vrijeme za pokretanje web trgovine, te napraviti uvod u svoje predavanje na eCommerce Akademiji, gdje ćete saznati što vam sve treba za pokretanje webshopa.

2. Online trgovina u turizmu

Dino Oreški, tajnik Udruge eCommerce Hrvatska i voditelj digitalnog marketinga u Spanu, karijeru  je započeo u Neckermannu prije 12 godina, a prvi radni zadatak nakon diplome mu je bio – preseliti katalog na webshop. Nakon toga postaje voditelj eCommerce odjela u Quelleu gdje je zadužen za vođenje tima i u to vrijeme najvećeg webshopa u Hrvatskoj. Potom prelazi u KG Mediu i Dubrovačke Vrtove Sunca, gdje je bio fokusiran na promociju hrvatske turističke ponude.

Dino će vam u uvodnom predavanju otkriti kako funcionira online booking te dati odgovore na neka od najčešćih pitanja: S kojom agencijom raditi? Treba li vam uopće web stranica, ili vam više odgovara booking.com? Koji channel manager koristiti, što tražiti od iznajmljivača, a što od gosta itd.

3. Kako postaviti online naplatu za svoju web trgovinu

Iako većina Hrvata još uvijek odlučuje platiti robu prilikom preuzimanja, svaki dodatni način plaćanja koji ponudite na svom webshopu utječe na povećanje online prodaje.  Stoga je izuzetno bitno da na svojem webshopu omogućite kartično plaćanje, i to po mogućnosti – na rate. Naši partneri iz CorvusPaya će vam objasniti zašto je važno omogućiti plaćanje karticama, te vam pokazati kako izgleda povezivanje na Payment Gateway sustav i odgovoriti na najčešća pitanja koja trgovci imaju vezano za troškove i mogućnosti PG sustava.

4. Kako dostavom oduševiti svoje kupce

Jeste li znali da većina kupaca poistovjećuje dostavljače s trgovinom u kojoj su naručili robu? To je dovoljan razlog da dobro razmislite koga ćete odabrati za svog partnera u dostavi. No, osim samog partnera, važno je odrediti pravilnu strategiju naplate dostave, te kvalitetne komunikacije u vezi isporuke paketa. Naši partneri iz DPD-a pokazat će vam na koje sve načine možete oduševiti svoje kupce prilikom dostave, te na taj način povećati broj vjernih kupaca koji će vas rado preporučiti dalje.

5. ECOMMERCE SPECIJAL – Pravovremenom informacijom do bolje komunikacije s kupcima

Specijalni gost je Marko Štefanek iz Mediatoolkita, koji će pričati o nečemu što može biti ključno za uspjeh bilo koje tvrtke – pravovremena povratna informacija.

Marko će na primjerima pokazati kako vam prave informacije mogu pomoći da donosite bolje odluke prilikom pokretanja i vođenja svog budućeg web shopa, kako otkriti prodajne prilike prije konkurencije, ostvariti bolju komukaciju sa svojim (potencijalnim) kupcima te kako prilagoditi komunikaciju svojoj publici.

SADA je pravo vrijeme za pokretanje web trgovine!

Preuzmite snimku s uvodnog modula Akademije i saznajte zašto.

eCommerce Hrvatska

|

at
Vidi sve postove autora >
Želite poboljšati online prodaju?

Nemojte propustiti naše savjete i besplatne edukacije