U svibnju idemo na ČIPS!

U svibnju idemo na ČIPS!

17.04.2017 Podijeli:

Što je ČIPS Čakovečka IT predavanja i susreti, konferencija koja okuplja renomirane IT stručnjake i mlade inovatore s ciljem promoviranja i međusektorskog povezivanja domaćih tvrtki.

Gdje i kada 4. svibnja 2017. u Centru za kulturu Čakovec. ČIPS će se fokusirati na primjenu IT rješenja u lokalnoj samoupravi i turizmu te ulogu novih tehnologija u otvaranju radnih mjesta i nužnim promjenama obrazovnog sustava.

Tko dolazi Najvažnija, kažu organizatori, imena iz hrvatskog IT sektora.

Što će se govoriti?

O gradovima budućnosti i kako se tehnologija implementira u gradsku strukturu uz domaćina, gradonačelnika Čakovca, govorit će gradonačelnik Ludbrega i pročelnik Zavoda za informatičku djelatnost Grada Rijeke, Željko Jurić.

O rješenjima za transformaciju gradskih uprava govorit će tim Setcora s bogatim iskustvom u transformaciji gradskih uprava.

Iz Nanobita stiže Ana Spasojević, prva žena HR-a te kompanije koja će savjetovati kako se obrazovati u hrvatskoj IT industriji, te otkriti kakav profil zaposlenika traže u tvrtki.

Na panelu naslovljenom Turizam voli IT i obrnuto raspravljat će se koje mogućnosti IT pruža turizmu, a kako potaknuti tehnološki razvoj Međimurske regije zna predavač Ivan Plačko, direktor Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.

Globalni uspjeh lokalne IT tvrtke predstavlja Dario Šafarić, direktor marketinga i prodaje tvrtke Media Soft koja je postala globalni IT igrač u farmaceutskoj industriji.

Zašto je bitnije razvijati vještine, posebno vještinu učenja, nego reproducirati velike količine činjenica te kako usvojiti poželjne karakterne osobine za napredno društvo, obrazložit će Nenad Bakić, jedan od pokretača STEM revolucije kroz projekt Croatian makers.

I na kraju, eCommerce Hrvatska s veseljem sudjeluje na panelu naslovljenom Kako postati specijalist za vođenje web trgovine ili eCommerce specijalist. Raspravljat će se o važnosti konstantne edukacije web trgovaca i voditelja trgovina, a kako ostati u toku s trendovima govorit će Ivica Kruhek (direktor tvrtke Marker d.o.o.), Darijan Kosić (vlasnik webshopa eva.hr), Dijana Kladar (odvjetnica i pravna savjetnica udruge eCommerce Hrvatska) i Marcel Majsan (predsjednik eCommerce Hrvatska).

Ispunite kratki upitnik i ostvarite brojne pogodnosti
kao član Udruge eCommerce Hrvatska.

Samo za prvih 100 web trgovaca

Photo: Designed by Onlyyouqj / Freepik

Komentari

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.

Želite poboljšati online prodaju?

Nemojte propustiti naše savjete i besplatne edukacije