Saznajte kako povećati prodaju uz email marketing

Saznajte kako povećati prodaju uz email marketing

03.05.2017 Podijeli:

Ako želite saznati zašto je email najbolji alat za povećanje konverzija na web shopu, sljedeći utorak (9.5.) dođite na besplatan event “Moć email marketinga u praksi“, koji organizira Mailplus u suradnji s Udrugom eCommerce Hrvatska i Netokracijom.

Zašto trebati biti tamo

Po prvi puta u Hrvatskoj govorit će jedan od najvećih email marketing stručnjaka iz Nizozemske, Online Marketing strateg i iskusni predavač, Ruben Zantingh.

Ruben Zantingh je marketinški stručnjak s preko 17 godina iskustva, a nominiran je za “Email man of the year” 2012. te za “Best Email Campaign” sljedeće godine. Redovan je član žirija godišnjih “Email Awards” od 2014., a prošle godine bio je i Predsjednik Email odbora “Events & Awards” nizozemske Asocijacije direktnog marketinga.

Goran Vugrinec, stand up komičar, svojim će šaljivim pristupom otkriti kratke savjete za učinkovit email marketing.

U panel raspravi koju će moderirati Ivan Brezak Brkan iz Netokracije, svoja iskustva iz prakse podijelit će predstavnici tvrtki i agencija koje se već godinama bave profesionalnim email marketingom:

Senad Kulenović – Sales and marketing director, H1 TELEKOM

Trpimir Kvesić – CEO,  InSky Solutions

Vanda Christ– WEB Marketing, Emmezeta

Marcel Majsan – Predsjednik udruge, eCommerce Hrvatska

Početak događaja je u 14:30, a održat će se u prostorima zagrebačkog HUB385. Sudjelovanje je besplatno, no zbog ograničenog broja mjesta obavezna je prijava.

 

Komentari

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.

x

Koristimo kolačiće kako bi vam pružili najbolje iskustvo prilikom korištenja naše web stranice. Prihvaćanjem kolačića slažete se s našom Politikom privatnosti.

Prihvaćam Ne prihvaćam Politika privatnosti
Želite poboljšati online prodaju?

Nemojte propustiti naše savjete i besplatne edukacije