Saznajte kako povećati prodaju uz email marketing

Saznajte kako povećati prodaju uz email marketing

03.05.2017 Podijeli:

Ako želite saznati zašto je email najbolji alat za povećanje konverzija na web shopu, sljedeći utorak (9.5.) dođite na besplatan event “Moć email marketinga u praksi“, koji organizira Mailplus u suradnji s Udrugom eCommerce Hrvatska i Netokracijom.

Zašto trebati biti tamo

Po prvi puta u Hrvatskoj govorit će jedan od najvećih email marketing stručnjaka iz Nizozemske, Online Marketing strateg i iskusni predavač, Ruben Zantingh.

Ruben Zantingh je marketinški stručnjak s preko 17 godina iskustva, a nominiran je za “Email man of the year” 2012. te za “Best Email Campaign” sljedeće godine. Redovan je član žirija godišnjih “Email Awards” od 2014., a prošle godine bio je i Predsjednik Email odbora “Events & Awards” nizozemske Asocijacije direktnog marketinga.

Goran Vugrinec, stand up komičar, svojim će šaljivim pristupom otkriti kratke savjete za učinkovit email marketing.

U panel raspravi koju će moderirati Ivan Brezak Brkan iz Netokracije, svoja iskustva iz prakse podijelit će predstavnici tvrtki i agencija koje se već godinama bave profesionalnim email marketingom:

Senad Kulenović – Sales and marketing director, H1 TELEKOM

Trpimir Kvesić – CEO,  InSky Solutions

Vanda Christ– WEB Marketing, Emmezeta

Marcel Majsan – Predsjednik udruge, eCommerce Hrvatska

Početak događaja je u 14:30, a održat će se u prostorima zagrebačkog HUB385. Sudjelovanje je besplatno, no zbog ograničenog broja mjesta obavezna je prijava.

 

Komentari

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.

Želite poboljšati online prodaju?

Nemojte propustiti naše savjete i besplatne edukacije