MEETUP: Napredne opcije webshopova

MEETUP: Napredne opcije webshopova

20.02.2018 Podijeli:

Svaki mjesec organiziramo ecommerce druženja za web trgovce i one koji to tek žele postati. Snimku svakog Meetupa šaljemo u našem newsletteru.

TEMA: Napredne opcije web shopova
TKO? Partneri, članovi i pratitelji Udruge eCommerce Hrvatska
ŠTO? Razmjena iskustva i znanja; druženje
KADA? Četvrtak, 1. ožujka, od 19:00 do 21:00 h
GDJE? Remetinečka 7, Zagreb – Kajzerica, ZIP (https://goo.gl/7b5YaC)
UPAD: besplatan za članove Udruge, 50 kn za ostale posjetitelje (članstvo za web trgovce je besplatno, a možete se učlaniti ovdje: https://ecommerce.hr/o-udruzi/clanstvo/ )

PROGRAM:

1. Dolazak & Networking (19:00 – 19:15)
Posjetitelji i predavači

Glavni cilj svakog meetupa je razmjena iskustva. Tu smo da pomognemo jedni drugima, stoga nemojte biti sramežljivi i podijelite s nama svoj NAJVEĆI problem s online poslovanjem.

2. Uvod u meetup (19:15 – 19:20)
Dino Oreški & Marcel Majsan

Sve je više opcija koje trgovci mogu implementirati na svoje web shopove. No, koje od njih zapravo funkcioniraju? Koji su novi trendovi? Što kupcima olakšava kupnju?

3. Chatbotovi i web shopovi (19:20-19:40)

Slaven Mišak – počeo kao developer, pa je vodio tim za cloud rješenja i research & development odjel. Trenutno je suvlasnik i CEO firme BonsAI u kojoj se bavi automatiziranjem, prikupljanjem podataka i umjetnom inteligencijom. Slaven će vam prezentirati kako možete iskoristiti chatbotove da vas rasterete, a vašim kupcima olakšaju kupnju.

4. Primjena naprednih opcija (19:40-20:00)

Ivica Kruhek, suosnivač i CEO firme Marker koja je zaslužna za kreiranje stotine web shopova. Svaki je web shop specifičan, čak unutar iste branše. Ivica će na nekoliko realnih primjera pokazati koje mogućnosti implementira kod web shopova svojih klijenata, što najbolje funkcionira i kako se kupci osjećaju prilikom kupnje.

5. Napredne opcije i njihova prilagodba prema industriji (20:00 – 20:20)

Hrvoje Jurišić iz osječke firme Inchoo će nam pokazati što se novo kuha kod jedne od najvećih svjetskih ecommerce platformi – Magento. Istu koriste veliki web shopovi, neovisno radi li se o B2C ili B2B prodaji.

Predstavit će naprednu funkcionalnost koja se pokazala iznimno korisnom u projektima iz automobilske industrije, a potrebno ju je prilagođavati svakom projektu i potrebama istog. Objasnit će Year/Make/Model, funkcionalnost koja olakšava posao, smanjuje količinu vraćenih proizvoda i povećava broj online kupovina, a u isto vrijeme smanjuje broj telefonskih upita vezanih za proizvode.

6. Analiza i optimizacija (20:20 – 20:40)
Ivo Novak iz Degordiana će objasniti kako je moguće mjeriti sve aktivnosti koje se događaju na web shopu. Kako da bolje upoznate vaše kupce, procijenite koja napredna opcija funkcionira bolje, itd. Bez kvalitetne analiza sav trud oko novih mogućnosti pada u vodu.

Meetup je održan 1.3. no više o njemu možete pročitati u članku na Netokraciji.

Prijavite se za Safe.Shop certifikaciju i postanite
punopravni član Udruge eCommerce Hrvatska.

U cijenu članarine je uključena certifikacija, stručna analiza i konzultacije

Komentari

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.

x

Koristimo kolačiće kako bi vam pružili najbolje iskustvo prilikom korištenja naše web stranice. Prihvaćanjem kolačića slažete se s našom Politikom privatnosti.

Prihvaćam Ne prihvaćam Politika privatnosti
Želite poboljšati online prodaju?

Nemojte propustiti naše savjete i besplatne edukacije