Meetup eCommerce Zenica edition – ZeForge

Meetup eCommerce Zenica edition – ZeForge

07.09.2017 Podijeli:

Naši prijatelji iz ZeForge-a, Prvog Developers Communitya iz Zenice, pozvali su nas da održimo predavanje na temu:

 

Zašto je sada pravi trenutak za pokretanje web trgovine

 

GDJE: Impulse Creative Center agencije Zeda , Zmaja od Bosne bb, Zenica

KADA: Subota 16.09.2017 , 17h

ULAZ: Besplatan

 

ZeForge?

zeforge community

 

ZeForge community je nastao spajanjem društva LugZe (Linux udruženje građana Zenica) i ICC-a (Impulse Creative Centra), uz dodatak neovisnih freelancera, zaposlenika i vlasnika u IT tvrtkama te općenito zaljubljenika u IT iz Zenice, koji su htjeli priliku za druženje, razmjenu iskustava i zajedničko učenje.

Ova mlada ekipa je ove godine krenula sa organizacijom Meetupa i edukacija, sada su nam pružili ruku prijateljstva i suradnje.

Kako Marcela i Darijana ne treba puno nagovarati da razmjene svoja iskustva s prijateljima iz drugih zemalja – izlet je brzo dogovoren!

Na Meetupu će Marcel predstaviti istraživanje koje je provela Udruga eCommerce Hrvatska među svojim članovima, a nakon toga će se održati panel rasprava na temu “Koje su najveće greške web trgovaca i kako ih spriječiti”, na kojoj će sudjelovati i trgovci iz BIH.

Meetup je besplatan, dosadašnji održani eventi u organizaciji ZeForgea su bili puni korisnih diskusija i ugodnog druženja.

Posjetite Zenicu i naučite zašto je najbolji trenutak za pokretanje web trgovine UPRAVO DANAS.

zeforge meetup

 

Marcel MajsanMarcel Majsan je stručnjak za ecommerce i internet marketing s višegodišnjim iskustvom u online prodaji, razvoju i optimizaciji web trgovina, te edukacijama u području online marketinga.

Trenutno je fokusiran na pokretanje specijaliziranih radionica za web trgovce, jer vjeruje da svakome može pomoći poboljšati prodaju uz pomoć nekoliko jednostavnih tehnika koje SVATKO može implementirati na svoje web trgovine. Marcel je predsjednik Udruge eCommerce Hrvatska i vlasnik Call-To-Action projekta.

 

 

 

 

Darijan Kosić

Svoje iskustvo će podijeliti i Darijan Kosić, jedini web trgovac (www.eva.hr) koji ima vlastitu marketinšku agenciju (www.simpli.hr), a ujedno je i član upravnog odbora udruge eCommerce Hrvatska. Darijan je školovani naftni inženjer, koji je u svojim studentskim danima pokrenuo jedan poznati hrvatski auto magazin, da bi se narednih 6 godina bavio isključivo novinarstvom. Ipak, sa samo 26 godina se odvažio pokrenuti vlastiti ecommerce biznis prodaje filtera za vodu (eva.hr) koji svake godine eksponencijalno raste.

Komentari

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.

x

Koristimo kolačiće kako bi vam pružili najbolje iskustvo prilikom korištenja naše web stranice. Prihvaćanjem kolačića slažete se s našom Politikom privatnosti.

Prihvaćam Ne prihvaćam Politika privatnosti
Želite poboljšati online prodaju?

Nemojte propustiti naše savjete i besplatne edukacije