MEETUP: Dropshipping

MEETUP: Dropshipping

22.08.2017 Podijeli:

Svaki mjesec organiziramo ecommerce druženja za web trgovce i one koji to tek žele postati.

Tijekom godina razvijali su se različiti stilovi marketinga i prodaje. Od prodaje vrata do vrata preko prodajnih salona pa sve do porasta popularnosti trgovačkih centara.

Slična evolucija se dogodila i u svijetu online prodaje. Nekad je pokretanje webshopa predstavljalo veliku investiciju, dok danas postoje načini da se napravi webshop bez tehničkog predznanja (npr. Shopify), i da se krene u online biznis bez velikih ulaganja. Posjedovanje lagera robe, pakiranje i otpremanje robe više nisu NUŽNOST u svijetu online prodaje.

“Dropshipperi imaju svoje online shopove, nemaju nikakav lager niti ikada dodirnu robu koju prodaju – bave se isključivo digitalnim marketingom. Hajdemo redom.”, napisao je Istok Pavlović na svom blogu i time zainteresirao tisuće ljudi koje je na kraju odveo u Facebook grupu Dropshipping Balkan, koja je u nepuna 2 mjeseca skupila preko 4400 ljudi.

U utorak ćemo napraviti kratki uvod u dropshipping za sve one koji bi htjeli naučiti osnove, a kasnije ćemo i međusobno razmijeniti iskustva sa stručnjacima iz branše.

AKTUALNA TEMA: Dropshipping

TKO? Partneri, članovi i pratitelji Udruge eCommerce Hrvatska

ŠTO? Razmjena iskustva i druženje

KADA? Utorak 29.8., od 18:00 – 20:00 h

GDJE? Bivše prostorije ZIP-a (Remetinečka 7, Zagreb)

UPAD: besplatan za članove Udruge, 50 kn za ostale posjetitelje (članstvo za web trgovce je besplatno, a možete se učlaniti ovdje)

 

Prijavite se na Meetup

Upad za članove Udruge je besplatan, ali mjesta su ograničena.

Komentari

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.

Želite poboljšati online prodaju?

Nemojte propustiti naše savjete i besplatne edukacije