Prva Meet Magento konferencija u RH – popust za članove Udruge

Prva Meet Magento konferencija u RH – popust za članove Udruge

22.11.2016 Podijeli:

Nakon što su uspješno organizirali susret developera na Developers Paradise konferenciji u Opatiji, osječka eCommerce agencija Inchoo ponovno je prionula na posao. Sada pripremaju prvu Meet Magento Hrvatska konferenciju koja će se održati 17. i 18. ožujka 2017. u Osijeku. 

Više od 150 sudionika i posjetitelja okupit će se 17. i 18. ožujka 2017. u Osijeku na prvoj Meet Magento Hrvatska konferenciji kako bi doznali kako unaprijediti web shopove, naučili nešto više o Magento platformi te ostvarili kvalitetan networking s Magento i eCommerce stručnjacima.

Meet Magento događaji se organiziraju po cijelom svijetu, a osječka eCommerce agencija Inchoo odlučila je konferenciju dovesti u svoj “rodni” grad i time nastaviti približavanje Magento platforme hrvatskom i regionalnom tržištu.

I prije nego su otvorili službeni poziv predavačima i sudionicima, popis zainteresiranih se počeo puniti:

Neki od klijenata i suradnika koji su znali da organiziramo Meet Magento Hrvatska, već su potvrdili svoj dolazak i gostovanje na predavačkom dijelu. Programeri koji su bili na Developers Paradise u Opatiji, nadaju se da će se, osim zanimljivog programa konferencije, ponoviti i partiji na kojima su bili. Visoko smo postavili ljestvicu kvalitete predavanja i networkinga, ali smo sigurni da ćemo ju preskočiti bez problema.

Želite i sami predavati na konferenciji Meet Magento?

Želite se pohvaliti povećanjem prodaje na web shopu korištenjem različitih metoda, inovativnim načinom dostave i plaćanja ili unit testiranjem  – javite se kao predavač na konferenciji!

Na Poslovnom dijelu konferencije, žele čuti vaše savjete i trikove za ostvarenje rezultata, uspješne priče domaćih web shopova u duetu s novim tehnologijama i zakonitostima tržišta. Predstavite zanimljive prateće usluge poput novih, inovativnih načina dostave i plaćanja, uspješnog skaliranja i poboljšanja performansi internetskih trgovina ili se pohvalite modelima oglašavanja koji su urodili ne jednim, nego stotinom plodova!

Analitika i potpora odlučivanju, povećanje prodaje korištenjem različitih metoda, tehnika i alata –

podijelite primjere dobre prakse, ali i loše, jer se i na greškama uči.

Tehnički dio konferencije spreman je podnijeti i najjače programerske teme!

Programeri žele čuti o migracijama s Magenta 1 na Magento 2, primjerima najbolje frontend i backend prakse te custom rješenjima koja su riješila goruće probleme na trgovinama i donijela opipljivu vrijednost.

Naći će se mjesta i za tematike sigurnosti internetskih trgovina, skalabilnosti, unit testiranja, JavaScripta, kao i za standarde kodiranja. No, sigurni smo da ćete vi imati još neke zanimljive teme za podijeliti.

Prijavite se kao sudionik ili predavač na službenoj stranici Meet Magento Hrvatska konferencije, a informacije možete pratiti i na Twitteru pod #MM17HR

P.S. svi članovi udruge eCommerce Hrvatska mogu naručiti karte po specijalnoj cijeni od 600 kn (PDV uključen). Za registraciju po ovoj cijeni pošaljite email na meet.magento@inchoo.net do 15.12.,  a u subject maila stavite  “eCommerce Hrvatska”

Komentari

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.

Želite poboljšati online prodaju?

Nemojte propustiti naše savjete i besplatne edukacije