Prvo istraživanje web trgovina u Hrvatskoj

Prvo istraživanje web trgovina u Hrvatskoj

27.01.2017 Podijeli:

Udruga eCommerce Hrvatska pokreće prvo istraživanje web trgovina kroz bazu svojih članova. Dodatno, prvih 100 web trgovaca koji ispune upitnik dobivaju besplatno članstvo uz brojne pogodnosti.

Iako imamo grubu predodžbu o broju online kupaca u Hrvatskoj (iz istraživanja koje je proveo Gemius 2015. godine), činjenica je da još uvijek ne znamo kakvo je stanje s brojem, kao ni razvojem web trgovina u RH.

Kao Udruga osnovana s ciljem informiranja i povezivanja web trgovaca, odlučili smo saznati kakve tehnologije koriste naši članovi i na kojim područjima postoji najviše potencijala za razvoj, odnosno što se najviše isplati prodavati online, te koji su najveći problemi hrvatskih web trgovaca.

Stoga smo kreirali online pristupnice putem kojih ćemo provesti ovo istraživanje. Dodatno, odlučili smo pokloniti besplatno članstvo za prvih 100 web trgovaca koji se uključe u istraživanje!

Također, u sklopu istraživanja ćemo provesti i telefonsko anketiranje, te ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane za honorarnu suradnju da nam pošalju email naslova “Suradnik za istraživanje” na email udruga@ecommerce.hr

Ispunite kratki upitnik i ostvarite brojne pogodnosti
kao član Udruge eCommerce Hrvatska.

Samo za prvih 100 web trgovaca

 

Želite poboljšati online prodaju?

Nemojte propustiti naše savjete i besplatne edukacije