Inchoo preveo Magento 2 na hrvatski

Inchoo preveo Magento 2 na hrvatski

21.10.2016 Podijeli:

Popularni svjetski servis za izradu web trgovina do sada nije nudio opciju hrvatskog jezika – niti u administraciji, niti na frontendu. Tvrtka iz Osijeka specijalizirana za Magento odlučila je unaprijediti korisničko iskustvo domaćih web trgovaca te je prevela 12 000 Magento pojmova na hrvatski jezik.

Inchoo je omogućio svim trgovcima korištenje hrvatskog jezika na svojim web trgovinama razvojem ekstenzije za Magento u vidu jezičnog paketa. Jezični paket je zapravo skup prevedenih termina koji se nalaze u administracijskoj i frontend strani Magento 2 platforme, a ekstenzija je dostupna za korištenje putem službenog Magento kanala. Najbolje od svega je što instalaciju možete napraviti sami, a za istu trebate izdvojiti manje od pola sata.

croatian_language_pack

Proces instalacije i prilagođavanja jednostavno je opisan u službenoj dokumentaciji uz ekstenziju.

Stručnjaci iz Inchooa kažu da je prijevod Magenta 2 samo jedan od nekoliko nadolazećih projekata u svrhu lokalizacije Magenta i olakšavanja posla domaćim web trgovcima.

Zadovoljstvo korisnika web trgovine vezano je i uz njegov doživljaj jednostavnosti i razumijevanja funkcionalnosti same trgovine. Kako bismo to postigli s Magento platformom, krenuli smo u njegovu lokalizaciju.

Više o razvoju pratećih modula za Magento 2 pročitajte na Inchoo blogu, a kako izgleda hrvatski jezični paket za Magento možete provjeriti na Inchoo demo trgovini.

Komentari

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.

Želite poboljšati online prodaju?

Nemojte propustiti naše savjete i besplatne edukacije