Ecommerce Hungary Conference – popust za članove naše Udruge

Ecommerce Hungary Conference – popust za članove naše Udruge

08.05.2017 Podijeli:

Partnerska organizacija iz Mađarske, Szek.org, organizira 14. po redu Ecommerce Hungary Conference. Konferencija će se održati 7. i 8. lipnja u Višegradu, a svi članovi Udruge eCommerce Hrvatska ostvaruju 30 % popusta na regularne cijene ulaznica.

U Mađarskoj je ovaj ecommerce događaj zaista postao dijelom tradicije, obzirom da se organizira već 14. put počevši od 2003. To je ujedno i jedan on najvećih ecommerce događaja Srednje i Istočne Europe.

Ovaj dvodnevni event ugostit će više od 400 posjetitelja i 48 domaćih i međunarodnih predavača. Ecommerce profesionalci koji dolaze iz inozemstva ne moraju se bojati jezične barijere, obzirom da je organizator osigurao simultano prevođenje mađarskog izlaganja na engleski jezik i obrnuto, a slušalice su također osigurane.

Puna cijena za oba dana iznosi 340 eura, no za članove Udruge smo osigurali promo cijenu od 250 eura. Prijavite se do 26.5. i iskoristite popust za članove Udruge!

Program 1. dan

Prvi dan Ecommerce Hungary Conference počinje keynote prezentacijom Ecommerce Wiki osnivača, Jorija Abrahama: “Retail is Dead; Long live Retail”Kis Gergely iz eNet-a govorit će veličini mađarskih ecommerce igrača, ali i o svima onima koji tek dolaze. Nakon njega će David Baumgart iz Alibabe pričati o novim prilikama prekogranične trgovine.

Prije ručka održavava se okrugli stol na temu “New kinds on the block”, a odmah nakon njega slijede brojne prezentacije čije teme možemo podijeliti na omnichannel, marketplaces i najbolje međunarodne prakse.

Na kraju dana organizirana je gala večera, nagradna ceremonija za Web trgovca godine i izvrstan ecommerce party.

Program 2. dan

Drugi dan počinje s ecommerce SEO task listom za 2017. Nakon toga slijedi prezentacija Balázsa Kabarcza (Decathlon) i učenje o optimizaciji konverzija product searchom. Tijekom drugog dana, također ćete čuti i kojih je to 10 najčešćih razloga zbog koji možete platiti kaznu od strane nadležnih tijela za zaštitu podataka i tijela za zaštitu potrošača. Osim toga, pričat će se o digitalnoj trgovini, (non)-branded oglašavanju, logistici u ecommerceu i slično.

Također, predsjednik Udruge eCommerce Hrvatska, Marcel Majsan, će na Ecommerce Hungary konferenciji pričati o problemima hrvatskih web trgovaca, pa mu se možete javiti sa svojim komentarima na email: marcel@ecommerce.hr

Ispunite kratki upitnik i ostvarite brojne pogodnosti
kao član Udruge eCommerce Hrvatska.

Samo za prvih 100 web trgovaca

Komentari

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.

x

Koristimo kolačiće kako bi vam pružili najbolje iskustvo prilikom korištenja naše web stranice. Prihvaćanjem kolačića slažete se s našom Politikom privatnosti.

Prihvaćam Ne prihvaćam Politika privatnosti
Želite poboljšati online prodaju?

Nemojte propustiti naše savjete i besplatne edukacije