Ecommerce Hungary Conference – popust za članove naše Udruge

Ecommerce Hungary Conference – popust za članove naše Udruge

08.05.2017 Podijeli:

Partnerska organizacija iz Mađarske, Szek.org, organizira 14. po redu Ecommerce Hungary Conference. Konferencija će se održati 7. i 8. lipnja u Višegradu, a svi članovi Udruge eCommerce Hrvatska ostvaruju 30 % popusta na regularne cijene ulaznica.

U Mađarskoj je ovaj ecommerce događaj zaista postao dijelom tradicije, obzirom da se organizira već 14. put počevši od 2003. To je ujedno i jedan on najvećih ecommerce događaja Srednje i Istočne Europe.

Ovaj dvodnevni event ugostit će više od 400 posjetitelja i 48 domaćih i međunarodnih predavača. Ecommerce profesionalci koji dolaze iz inozemstva ne moraju se bojati jezične barijere, obzirom da je organizator osigurao simultano prevođenje mađarskog izlaganja na engleski jezik i obrnuto, a slušalice su također osigurane.

Puna cijena za oba dana iznosi 340 eura, no za članove Udruge smo osigurali promo cijenu od 250 eura. Prijavite se do 26.5. i iskoristite popust za članove Udruge!

Program 1. dan

Prvi dan Ecommerce Hungary Conference počinje keynote prezentacijom Ecommerce Wiki osnivača, Jorija Abrahama: “Retail is Dead; Long live Retail”Kis Gergely iz eNet-a govorit će veličini mađarskih ecommerce igrača, ali i o svima onima koji tek dolaze. Nakon njega će David Baumgart iz Alibabe pričati o novim prilikama prekogranične trgovine.

Prije ručka održavava se okrugli stol na temu “New kinds on the block”, a odmah nakon njega slijede brojne prezentacije čije teme možemo podijeliti na omnichannel, marketplaces i najbolje međunarodne prakse.

Na kraju dana organizirana je gala večera, nagradna ceremonija za Web trgovca godine i izvrstan ecommerce party.

Program 2. dan

Drugi dan počinje s ecommerce SEO task listom za 2017. Nakon toga slijedi prezentacija Balázsa Kabarcza (Decathlon) i učenje o optimizaciji konverzija product searchom. Tijekom drugog dana, također ćete čuti i kojih je to 10 najčešćih razloga zbog koji možete platiti kaznu od strane nadležnih tijela za zaštitu podataka i tijela za zaštitu potrošača. Osim toga, pričat će se o digitalnoj trgovini, (non)-branded oglašavanju, logistici u ecommerceu i slično.

Također, predsjednik Udruge eCommerce Hrvatska, Marcel Majsan, će na Ecommerce Hungary konferenciji pričati o problemima hrvatskih web trgovaca, pa mu se možete javiti sa svojim komentarima na email: marcel@ecommerce.hr

Ispunite kratki upitnik i ostvarite brojne pogodnosti
kao član Udruge eCommerce Hrvatska.

Samo za prvih 100 web trgovaca

Komentari

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.

Želite poboljšati online prodaju?

Nemojte propustiti naše savjete i besplatne edukacije