eCommerce Hrvatska postala dio svjetske organizacije Ecommerce Foundation!

ecommerce wiki ecommerce hrvatska

eCommerce Hrvatska postala dio svjetske organizacije Ecommerce Foundation!

15.03.2017 Podijeli:

eCommerce Hrvatska pridružila se jednoj od najuglednijih zaklada na svjetskoj eComm sceni. Ecommerce Foundation je neovisna neprofitna organizacija čije su osnivanje inicirale nacionalne eCommerce organizacije, online i omnichannel kompanije iz raznih industrija – od maloprodaje, turizma i financijskog sektora. Ponosni smo što je eCommerce Hrvatska sada u prilici upisivati hrvatska iskustva, prakse, trendove i znanja na svjetsku mapu eComm profesionalaca.

Osim pristupa svim edukativnim materijalima na ecommerce wikipediji, svi naši članovi sada imaju mogućnost BESPLATNO zatražiti pristup za preuzimanje raznih ecommerce izvješća u vrijednosti od nekoliko stotina eura.

EcomFond

Članovi Udruge eCommerce Hrvatska sada mogu besplatno preuzeti detaljna ecommerce izvješća

Zašto Ecommerce Foundation?

Ecommerce Foundation potiče globalnu digitalnu trgovinu, vjerujući kako jednostavnija i lakša e-trgovina čini svijet malo boljim mjestom.

Kako Ecommerce Foundation pomaže?

Razvija praktična znanja, analizu i servise za koje pojedine institucije, eCommerce organizacije i B2C kompanije koje nemaju (financijske) resurse za takve projekte. Kombinirajući zajedničke ciljeve i nastojanja, Ecommerce Foundation je u stanju realizirati projekte koji ne bi mogli biti izvedeni na individualnoj osnovi.

Što Ecommerce Foundation radi?

Zaklada razvija i nudi nekoliko servisa poput Ecommerce Benchmarka, platforme EcommerceWiki i nacionalnih eCommerce izvještaja.

Cilj tih izvješća je pružiti pouzdan i precizan uvid u nacionalna i regionalna tržišta e-trgovine kako bi pomogli online trgovinama u prekograničnom poslovanju. Zaklada prikuplja potrebne podatke, poput penetracije interneta, prometa ecommerca promet po segmentima, plaćanja i logistike dobrih i loših praksi u pojedinim zemljama i regijama.

 

Kako se registrirati na EcommerceWiki?

Ako ste član Udruge eCommerce Hrvatska, dovoljno je da ispunite ovu prijavnicu i da u polje “Prefix” upišete “eCommerce Hrvatska”

Komentari

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.

Želite poboljšati online prodaju?

Nemojte propustiti naše savjete i besplatne edukacije