Mobis.hr je najbolji hrvatski webshop po mišljenju developera

Mobis.hr je najbolji hrvatski webshop po mišljenju developera

21.11.2017 Podijeli:

Na desetom eCommerce Meetupu webshop Mobis.hr je osvojio nagradu za najbolji webshop po ocjenama 7 ecommerce developera. Snimku cijelog događaja možete pogledati na kraju članka.

 

Glavna tema Meetupa je bilo “korisničko iskustvo”, pa su se prilikom ocjenjivanja u obzir uzimali sljedeći kriteriji na webshopu:

✓ homepage & navigation

✓ category pages & filters

✓ product pages

✓ checkout

✓ search

✓ mobile page

 

I. eCommerce Analizator - rezultati

U natjecanju je sudjelovalo 10 webshopova iz Udruge eCommerce Hrvatska. Iako je Mobis ostvario značajnu prednost po svim kriterijima, drugo i treće mjesto su zasluženo podijelile trgovine Termometal i Centar Alata.

Zanimljivo, najbolji webshop u većini kategorija je bio Tele2, no nagrada mu je nažalost izmaknula jer nema tražilicu – što je ključno za svaki dobar webshop.

Predsjednik Udruge, Marcel Majsan, je otvorio program predavanjem o UX-u, nakon čega su svi sudionici žirija ispričali koje su najčešće greške web trgovaca. Na kraju smo popričali s predstavnicima trgovaca i ecommerce servisa o tome kako stvoriti dobro korisničko iskustvo.

Ako želite znati više o korisničkom iskustvu, pogledajte novu epizodu eCommerce Radijatora u kojoj Marcel priča o najčeščim greškama, te otkriva koje su glavne razlike između UX-a (User Experienca) i CX-a (Customer Experienca).

eCommerce Radiajtor - druga epizoda

Pogledajte snimku eventa

Naučite kako poboljšati korisničko iskustvo na vašem webshopu i saznajte koje su najčešće greške hrvatskih web trgovaca.

 

Komentari

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.

x

Koristimo kolačiće kako bi vam pružili najbolje iskustvo prilikom korištenja naše web stranice. Prihvaćanjem kolačića slažete se s našom Politikom privatnosti.

Prihvaćam Ne prihvaćam Politika privatnosti
Želite poboljšati online prodaju?

Nemojte propustiti naše savjete i besplatne edukacije