DELIVER summit za ecommerce logistiku u Londonu

DELIVER summit za ecommerce logistiku u Londonu

10.05.2018 Podijeli:

Najveći događaj e-logistike u Europi okuplja međunarodne lidere e-trgovine i e-logistike u svijetu. DELIVER summit se održava 5. i 6. lipnja u Londonu, a Safe.Shop Manager Dinko Horvat iz Udruge eCommerce Hrvatska ide tamo kao naš predstavnik.

Ovogodišnja tema je automatizacija u maloprodaji s ključnim riječima o ulaganjima u LogTech, panoramu budućih rješenja za isporuku, robotizaciju i ispunjenje maloprodajnog formata u sferi samoposlužne naplate.

Već su potvrđeni neki od osnivača LogTecha s američke zapadne obale: Udelv, Thor Trucks i Nuro. Neka od europskih imena su AT Kearney – vodeći partner za maloprodaju, EMEA, DN Capital i Alven, a iz domene startup robotizacije skladišta dolaze Magazino, Right Hand Robotics i Geek+.

Događaju mogu prisustvovati svi trgovci koji rade preko 10 milijuna eura prometa godišnje, te svi predstavnici logističkih kompanija, a za pozivnicu se možete prijaviti na ovom linku.

 

Komentari

Napiši komentar

Ukoliko želite ostaviti komentar, morate se prijaviti.

x

Koristimo kolačiće kako bi vam pružili najbolje iskustvo prilikom korištenja naše web stranice. Prihvaćanjem kolačića slažete se s našom Politikom privatnosti.

Prihvaćam Ne prihvaćam Politika privatnosti
Želite poboljšati online prodaju?

Nemojte propustiti naše savjete i besplatne edukacije